Naturmedicin

Jag känner mig återigen taggad att träna. Speciellt eftersom jag (på eget bevåg) bestämt mig för att trappa ner mina antidepressiva. Jag har fått nog!  Berättade om mitt initiativ för Gunnar igår....han blev väl inte alltför förtjust och började i vanlig ordning att rita hjärnor och berätta detaljerat om hypofysen och hippocampus. Det känns som att jag själv snart kan börja doktorera i ämnet ;-) 
Summan av kardemumman är att jag har att välja på pest eller kolera. Slutar jag med medicinerna kommer min ångest förmodligen att öka kraftigt....slutar jag inte med dom får jag räkna med övervikt som biverkan. 

Mitt val: kolera...då kan jag åtminstone få känna mig snygg ;-) 

Gunnar avslutade emellertid sitt anförande med att säga: "För att vara ärlig gillar inte jag heller medicinerna....och det är ditt val. Men lova att du inte gör några fler förändringar tills vi ses om en vecka." 

Deal!

Så min plan är att kontakta närmaste homeopat för att må bättre på naturlig väg utan biverkningar! 

Gunnar rekommenderade inte naturmedicin....men vad annat hade jag att vänta? Förmodar även att jag kommer att bli uppläxad av min läkare nästa måndag. Helt ärligt förväntar jag mig inget annat. Vårat "moderna" samhälle är totalt korrumperat av Läkemedelsverket! Det sistnämnda tjänar miljardbelopp på att proppa oss medborgare fulla med syntetiskt skit! Så vad händer om vi alla börjar att behandla oss på naturlig väg? Jo...Läkemedelsföretagen går i graven och DET vill dom förhindra till varje pris såklart ;-) 

Nä! Dax att göra efterforskningar på nätet! 

//E

Tropiskt klimat

Snacka om hett... Mitt sug efter att åka utomlands är totalt väck :-) 

Jag skulle vart barnledig fram tills på söndag, men hettan gjorde det omöjligt att vistas i min lägenhet så jag flydde ut på landet...till min dotters förtjusning ;-) Vet inte hur länge vi stannar än. 
Sista natten hemma var jag tvungen att sova på balkongen!

//E

Återigen en skön torsdag

I måndags åkte jag, bror och barn till mamma och pappa (vi är fortfarande kvar). 
Med tanke på den underbara solen och värmen har den ena dagen varit den andra lik. 
Efter frukost har jag, bror och barn gått upp till badplatsen vid Hinsen, sol, bad och lek. I dag var sjön riktigt uppvärmd (21 grader) så doppet blev trivsamt :-) 
När det börjar bli dax för lunch packar vi ihop oss och går tillbaka. 
Barnen får ta siesta nån timme efter maten.
Sen är det dax för vattenspridaren nån timme innan dusch och middag. Vi har grillat varje kväll :-)

Men imorgon är det dax att åka hem igen och vattna blommor....om jag fortfarande har några som lever...
Sen blir vi förmodligen hemma tills på tisdag nästa vecka. 

På lördag ska vi träffa Åsa med tvillingar på Kålgårn då det vankas ännu mera sol och bad :D 

Blir en toppenvecka det här!!

//E 


Skön torsdag :-)

Torsdagen började jobbigt men slutade bra :-)

Efter frukost satt jag och Bella i hennes rum och rensade bland alla hennes leksaker. Det hon skulle behålla ställde vi ut i vardagsrummet. Sen dammsög jag och torkade golv och bar tillbaka alla grejer igen. Det tog sin tid och energi om vi säger så! Men fint blev det :-)

Sen kom Sonja och hennes dotter Agnes som är ett år yngre än Bella. Bella fick ta över deras dvärghamster Andreas då Agnes förmodligen är allergisk. Vi fick även bur och tillbehör. 
Vi (speciellt Bella) är väldigt tacksamma då Andreas är snäll och inte bits. Hamstern vi köpte (Flora) är en riktig Sur-Tant, bits konstant. Så äntligen kan Bella få ta upp och klappa en hamster utan att behöva tre plåster efteråt. 

Grannarna :-)

Nu ska jag fixa middag och sen ska jag och Bella ner i förrådet och härja en stund ;-) Jag har lovat att rota fram gamla hästsaker som passar till gunghästen :-)

//E

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0