Mästerkocken =)



Min lilla sötnos hjälpte mamma att laga mat igår =) Så duktig!!!

Det gick bra på dagis idag, hon var där i 2 timmar. En mjukstart eftersom hon inte vart där på en vecka. Men imorgon blir det en heldag då jag ska jobba.

Nu sover hon middag, när hon vaknar ska vi pallra oss till lekparken och träffa Annis och Max =)

//Emma

Oj då

inget bloggande idag. Vi har haft fullt upp. Bella kom till mig på förmiddagen =)

Vi har bara pysslat här hemma, bytt sängkläder, tvättat, handlat, lagat mat och diskat. Såna där små vardagliga sysselsättningar ni vet ;)

Sovit middag oxå, till och med jag. Riktigt skönt!

Nu ger jag upp för idag.

Bella ska lämnas på dagis kl 08.30 imorn bitti.

Godnatt

//Emma

Mys

Nu har jag precis kommit hem från Statoil där jag har inhandlat lördagsgodis och coca cola =)

Synd att det bara är skit på TVn dock!

Jaja, man kan ha mysigt ändå =)

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

//Emma

Lördag

Undrar vad som händer idag? Vad ska jag laga för mat? hmm...

//Emma

Tack Bror!

Tack Bror Anders för dagens mest spelade låt!! ;)

Haha!

//Emma

Min mest spelade låt just nu



I love!!

//Emma

Jag bjuder



Så här känner jag mig idag! Lite wild och aningens kaxig!

Plus att jag har en förjävlig hårdag, däran kepan...

Enjoy!!

//Emma


Jag får ett bryt snart!!!

Pga av denna datorjävel som hänger sig var femte sekund typ. Nu gör jag ett fjärde försök att få till ett inlägg!

Jag skulle bara ge svar på en fråga jag fick. Personen var anonym, så därför svarar jag i bloggen. Fast jag har mina misstankar om att det var Cattis?

Skitsamma här kommer svaret:

Mina lårhöga stövlar är inköpta på SCORETTE!

Nu vet du det!

Peace

//Emma

Jaha...

Då har jag varit på den andra begravningen i mitt 28-åriga liv.

Jag har lärt mig att det spelar ingen roll vilket humör man är på innan, man rycks med av stämningen lik förbannat! Lite blöt i ögonen blev jag allt där ett tag. Sen är det lite besvärande när man ska sjunga diverse psalmer man inte kan melodin på =/

Men min morbror Leif lättade upp stämningen mellan varven! Te.x : Innan vi gick in i kapellet stog jag, han och mamma och rökte en bit ifrån de andra. Då ser han en tant komma med våra rosor en bit bort, hon stannar och ser inte ut att veta vart hon ska ta vägen.

Leif: Jag sa ju till henne att lämna blommorna i kapellet! Hon jobbar på Fonus, så ni vet. Där tar dom så bra betalt så hon kan gott stå där och vänta tills vi har rökt klart!

Haha!!

Ja va ska man säga...

Efteråt åkte vi alla hem till mormor och fikade, prästen följde oxå med på mormors begäran. Jag är ju som bekant inte särskilt kyrklig av mig, och jag tyckte att prästen pratade på ett väldigt irriterande sätt. Jag tänkte för mig själv: undrar om han har likadant tonfall när han är hemma hos sin egen familj? I sånt fall hade jag flyttat för länge sen om jag råkade vara hans fru! Men han var väldigt vänlig iallafall, och gättegullig mot mormor. Så han är förlåten!

Jag och min bror liftade tillbaks till Falun med våran kusin och hennes karl. Sen gjorde vi ett hastigt stopp på stan och efter det gick vi hem till Anders. Han brände en ny skiva till mig =) Thanx!! Äntligen har jag uppdaterad musik hemma. Hurra!!!

Nu är jag hemma och återhämtar mig efter dagens bravader. Det blir en del vila innan jag tyvärr måste tvätta klockan 19. Ja jag ska inte klaga.

Because I´m still alive...right?

//Emma

Godmorgon Fredag

Usch va jag har sovit dåligt inatt! Det tog minst 2 timmar innan jag kunde somna överhuvudtaget, sen har jag drömt en massa röriga drömmar som jag knappt kommer ihåg, det gjorde att jag vaknade, och efter det tog det oxå en evighet innan jag kunde somna om! Varför? Låt mig va!!

Det betyder att jag är skittrött!

08.45 kommer pappa och hämtar mig, vi ska till Hofors på begravning av min morfar idag.

//Emma

Godnatt

Mätt och belåten och dax att sussa. Jag är såå trött i kropp och själ =/

Sleep tight

//Emma

Late Dinner

Dagens sena middag:


Kycklingsallad med massor av salladsost =)

Dax att avnjuta!

//Emma

Jag och Jenny



Love you gums =)

//Emma

Provisoriskt



Nu har jag slängt upp gardinen i sovrummet =) Jag måste skaffa ett omtag till den, så nu hänger den lite provisoriskt så länge. Men visst passar den bra till mina nytapetserade gråa väggar? (lite dålig bild dock).

//Emma

Torsdag

Sjukskriven! Jag måste vila min kropp ett tag, hostan är fortfarande jävlig, mitt halsont vägrar släppa taget om mig och dessutom har jag blivit lite hes. Tredje veckan nu! Drygt! Plus att jag är trött, trött och trött! Jag måste lära mig att lyssna på min kropp och vila när den säger åt mig att vila! Det har jag verkligen inte gjort på senare tid. Istället har jag jobbat otroligt mycket och sovit dåligt.

Ändring på detta nu!!!

Idag sov jag till 13.30! Riktigt skönt =) Efter det har jag bara städat upp i köket och gått till affären och handlat. Ica bjöd mig på en grillad kyckling eftersom jag är nyinflyttad, haha! Så lite senare ska jag göra kycklingsallad.

Sen vill jag tacka alla mina underbara vänner =) Ni är verkligen guld värda ska ni veta!!! Ni finns alltid där om det är något! Jag uppskattar det verkligen!!!

xoxo

//Emma

Vaken och redo, eller inte...

Jag sov riktigt bra faktiskt, vaknade bara en gång innan klockan ringde 15.00 =) Jag är nöjd!

Nu håller jag på och härjar i tvättstugan, ett nödvändigt ont. Sen vid 17-tiden ska jag hem till mamma och äta middag =) Bror kommer oxå dit. Efter det blir det att gå hem och ta upp tvätten.

Sen vet jag inte...

//Emma

Godmorgon Tisdag

Och denna tisdag kommer jag i princip att sova bort! Men det ryktas om regn så det var skitsamma =)

Vi hade en hel del att göra hela natten lång, så klockan gick fort.

Dagens riskvast går till lögnare!! Jag hatar lögnare! Så...nu fick jag det sagt oxå!

Godnatt på er

//Emma

Ja du Gode Tid!!

Vad trött jag blir!

Bella väckte mig ca 06.30 imorse, men hon var snäll och smög in i vardagsrummet. Jag blev fundersam när hon var så tyst, så jag tittade in. Då satt hon uppkrupen i soffan och snuttade med blicken vänd mot den avstängda TVn. När hon fick syn på mig slängde hon sig över dosorna =) Haha! Jag slog på barnkanalen och kröp ner i sängen igen.

Efter lunch blev hon hämtad av sin pappa, så nu har jag precis kommit hem igen. Jag ska strax börja städa undan hennes saker som ligger utspridda överallt!

Som te.x:


Ett lamm i ljuslyktan


En get i vasen

Haha, hon är för rolig ;)

Jag tänkte slänga upp mina nyinköpta gardiner idag. Först provade jag om mina fästen gick i dom nya fästena som bovärden borrade upp. Och det gjorde dom!! HURRA! (Jag va nämligen lite nervös för att dom inte skulle passa, drygt att köpa nya). Sen skulle jag lägga dit gardinstängerna, till min FASA var dom för korta!!! Faaaaaaan! Det är 3 fönster på raken i kök och vardagsrum, mina passar bara för 2 på rad. Katastrof! Nu måste jag köpa extra långa. Men i sovrummet är det bara ett fönster så där sitter det allt en stång nu =) Synd bara att det enda rummet jag inte köpt nya gardiner till är just sovrummet =/ Men jag tror att jag har en gardin i garderoben som skulle passa perfekt =)

Vart kan man köpa extra långa gardinstänger till bra pris? Förutom IKEA?

Nu...plocka undan..sen...försöka sova, jag ska jobba natt, vilket jag inte känner för just nu!

Bye bye then...

//Emma

Vad ska jag se?

Jag är sugen på att slötitta på en film ikväll, men jag vet inte vad jag ska se. Jag har 2 val:

Kommissarien och havet - i denna stilla natt Antingen Kommisarien och havet - i denna stilla natt På TV 4.

Eller...

Miss Secret Agent 2 - armed and fabulousMiss secret agent 2 - armed and fabolous På Femman


Båda börjar 21.00

Vilken ska jag se på?

//Emma


Vilken dryg-dag!

Ja Fy! Bara tanken på att jag kunnat få strosa runt i morgonrocken bra länge imorse och sen tagit med Bella ut på en lekparksdag i solen, i stället för att hetsa iväg till Borlänge gör mig riktigt sur!! Bara massa onödiga resor och onödiga utgifter pga riktigt dålig framförhållning! Usch!

Det enda positiva är att jag får ha Bella hos mig extra länge =) Få se hur det blir imorgon, om hon åker till Blge eller om hon stannar kvar hos mig. Hoppas hon stannar ett par dagar till!

Nu sover pluttan och jag tänker kolla på TV tills ögonen går i kors!

Pilutta dig!

//Emma

Soliga Lördag =)

Gud vilken fin lördag det var idag!!

Bella vaknade 7 imorse och gick upp, typiskt när vi inte hade nån klocka på ringning! På förmiddagen var vi inne och lagade mat, åt och diskade.


Det blev morotssoppa till lunch


Bella gjorde en egen soppa ;)


Mixad och klar med en klick creme fraiche =)

Efter lunch kom smärtan i ryggen och magen tillbaks med full kraft! Så typiskt! Jag vet inte varför jag får så ont ibland. Och det är svårt att sätta fingret på exakt var det börjar. Men jag tänkte minsann inte sitta inne pga av det. Nej, 2 panodil, 1 diklofenak och 2 Novalucol senare kände jag mig mycket bättre och vi kunde klä på oss och gå ut i solen =)


En glad liten tjej


Inga änder i sikte på första stoppet


En liten paus vid vägkanten

Vi svängde förbi både Lidl och Hemköp under färden och handlade lite småsaker, Bella fick en packe med bondgårdsdjur. Hon fick välja mellan dom och en docka, men djuren lockade mest =)


Vid Kålgårn däremot fanns det änder att mata!


Dom vallfärdade till oss =)

På vägen hem däckade princessan, lite sent kanske, och det var inte lätt att få liv i henne när vi kom fram. Som tur var hade jag en drös med diverse kor, får och grisar att locka med! Och det hjälpte till slut ;)

Sen ställde jag mig och stekte pannkakor för glatta livet, jag hade nämligen lovat Bella att vi skulle göra pannkakstårta till middag =)


Grädde är gott!


Pannkakstårtan!

Farligt god! Med drottningsylt och grädde. Jag klämde i mig så mycket så jag såg gravid ut efteråt!

Bella somnade strax efter 19, tyvärr gjorde jag detsamma! Jag vaknade 20.40, inte kul! Så nu är jag lagom seg i kolan, sitter och bloggar och försöker hänga med i Freaky Friday på fyran samtidigt ;) Plus att jag har både lördagsgodis och coca cola framför mig. Hur ska detta sluta?

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

//Emma

Fredag


Busan =)


Hej hej mamma!


Vi sjunger en sång


Bella och Max i lekparken


Bella börjar bli trött!


Annis, Max och Bella. Max tappade kepan och Bella ville ge han den =)

Idag har vi haft en väldigt trevlig dag! Bella vinkade av mig väldigt snabbt på dagis, hon hade bråttom till dockvrån =) Jag gick hem och dammsög och dammtorkade (varför kan jag inte ta det lugnt när jag är ensam?). Men jag hann oxå med en kaffekopp och lite prat med Malin =)

Bella vägrade sova middag idag med, men jag måste ge henne cred för att hon iallafall försökte i en halvtimme! Efter mellis gick vi till lekparken och hängde med Annis, Max och Tindra. Roligt som vanligt men eftersom Bella inte sov middag blev hon trött rätt fort. Men hon avancerade idag! Hon vågade nämligen åka den STORA rutchkanan HELT SJÄLV!!!

Jag är en väldigt stolt mamma =)

Återigen va hon så trött så hon somnade tidigt. Men idag lyckades jag hålla henne vaken så hon fick sitt kvällsbad. Hon somnade på 3 sekunder kl 18.30.

Bella är oxå väldigt mammig nu! Hon ropar mamma mamma hela dagarna, och jag får inte ens gå på toa själv! Hon ska ha stenkoll på mig hela tiden! Jag tror att hon är rädd att jag ska försvinna, och det känns AVSKYVÄRT!! Inget kan få mig att må så dåligt som just DET!

Usch! Min lilla princessa!!!

//Emma

utslagen hjälte


Läser Aftonbladet


På väg till mormor och morfar

Bäst att lägga in bilderna först innan musj***** hänger sig ;)

Bella var på dagis som vanligt mellan 9 och 10.30. Under tiden passade jag på att kånka in bokhyllan i sovrummet =) Den passar superbra där inne! Den går oxå i grått och vitt precis som resten av sovrummet.

När jag hämtat hem busungen gjorde vi lunch och efter det tänkte jag att vi kunde sova middag båda två. Men ack va jag bedrog mig! Den enda som somnade till en kort stund var jag, men Bella väckte mig ganska omgående. Jag försökte få henne att somna under en timmes tid (jag ville nämligen sova mer) men jag fick inse mig besegrad!

Så vi gick upp, diskade, torkade ren bokhyllan, torkade av Bellas böcker och ställde in dom i hyllan =) Några små mjukisdjur hamnade där oxå. Det blev gättefint!

Efter mellis gick vi hem till mormor och morfar, där jag och min bror blev bjudna på pizza. Bella fick pannkakor med sylt, och glass till efterrätt =) Tack så mycket! När vi ändå var där packade jag med mig en fullproppad kasse med barnböcker som oxå ska in i hyllan. Jag har fortfarande en hel drös böcker från när jag var liten hemma hos dom, men eftersom det finns en gräns för vad jag orkar bära får jag hämta dom i omgångar. Men jag kan lova att Bellas bokhylla kommer att bli fylld till bristningsgränsen =)

När vi kommit in i vårat trapphus slocknade Bella i vagnen! Jag försökte förgäves väcka upp henne då jag tänkte hon skulle bada innan läggdax. Det var inte så mycket mer att göra än att klä av henne och stoppa henne i säng. Hon sov djupt när klockan var 17.40!! En utslagen hjälte =) Så kan det gå när man vägrar att sova middag!

Nu kan jag inte låta bli att undra hur tidigt hon kommer att vakna imorgon bitti =/
Aja...det blir morgondagens problem!

Nu har jag precis duschat och ska slöa i soffan ett tag =)

//Emma

Hösten = Blä!

Jag gillar inte hösten just nu! Pga alla elaka förkylningsvirus som lurar överallt! Jag har nu varit dålig i ca 2 veckor, jag trodde att jag höll på att bli frisk nu i början av veckan...MEN ICKE!! Istället har jag blivit värre igen, blää! Min hosta är värst, jag befarar att jag snart kommer hosta sönder ett revben eller 2. Jag har hostat så mycket så jag är svullen på två ställen över revbenen, helt sjukt! Ont gör det oxå. Sen är jag så sjukt trött hela tiden, orkar inte göra något utöver de vardagliga måstena.

Så jäkla typiskt nu när jag är ledig denna vecka, plus att det är så fint väder =/

Som tur är verkar Bella bi bättre och bättre =) Hon har inte haft nå mer feber så hon har varit på dagis varje förmiddag denna vecka. Och lekt och lekt. Hon har till och med skaffat sig en liten kompis som heter Hanna =) hon är i Bellas ålder, enligt dagisfröken leker dom gättebra ihop =) Så sött!

På eftermiddagarna har vi hängt hos mormor och morfar =)

Idag kom Tant Jenny och hälsade på oxå, så trevligt!

Min bovärd var här idag och borrade upp mina nya gardinfästen. Tjoho! Och igår beställde jag mina nya gardiner som jag sett ut i Jotex =) Jag längtar tills jag får hem dom för det kommer bli så fint =)

Ja, det har inte hänt så mycket mer denna veckan, men jag ber till Gud att mina hälsa förbättras så jag och Bella kan ge oss ut på äventyr snart =)

Jag tänkte lägga ut lite bilder men eftersom den här datorn sjunger på sista versen så skippar jag det ikväll! Musen hänger sig för jämnan nämligen.

Gode Gud...låt mig träffa en rik och generös person som kan skaffa mig en ny laptop!!!

XOXO

//Emma

Myskväll

Igår var det återigen mycket på jobbet! Pust! Det var riktigt skönt när klockan blev 21 så jag kunde cykla hem. Men en positiv sak var att vi beställde pizza på kvällen =) Evigheter sen jag åt en riktig köp-pizza! Gott!

Efter 22-tiden nångång drog jag och Annis till Leksand =) Jag tyckte nämligen det var på tiden att jag träffade Tuppen, det var flera år sen sist! Så det blev lite party på nattkröken. Väldigt trevligt var det iallafall =)

Idag, söndag kom Bella hem igen =) Dock med feber och snuva, men hon var sjuk hela förra veckan så jag har goda förhoppningar om att hon blir frisk väldigt snart! Till på köpet var hon faktiskt feberfri nu på kvällen innan läggdax =) Är hon fortfarande feberfri imorgon bitti blir det att fortsätta inskolningen på dagis, sista veckan nu.

Nu sitter jag och har myskväll här för mig själv. Chips, dipp och Top Model 12...snart blir det Ensam mamma söker. Jag tänkte försöka börja följa lite serier nu till hösten, få se hur det går ;)

Kram

//Emma


Mitt i natten

Gud va skönt det är att vara hemma!!!

Jag har hunnit med att diska sen jag kom hem oxå, snacka om ambitiöst!

Nu sitter jag framför TVn, dricker örtté och knaprar Falu rågrut med ost på =)

Vi har haft gättemycket patienter på jobbet idag! Så var jag trött innan jag åkte till akuten är det ingenting mot vad jag är nu!

Nej mina kära vänner....det blir sängen väldigt snart!!

Love

//Emma

Trött såå trött!

Men fy va trött jag är idag! Men en positiv sak är att jag inte är lika förkyld längre =) Hurra!!! Äntligen är jag på bättringsvägen!!

Onsdagnatten på jobbet var fruktansvärd! Men jag tänker inte gå in på detaljer här. Jag sov till kl 15 på torsdagen, ca en timme senare kom Jenny och hälsade på =) Trevligt trevligt! Plus att hon hjälpte mig med tvätten, tack snuttis =) Jag hade nämligen tvätt-tid mitt i besöket.

På kvällen kom Annis förbi och hängde =) Det var längesen jag spelade Finns i sjön! Roligt roligt =) Tack för trevligt sällskap!

Om ca en timme ska jag cykla till jobbet, jag ska arbeta 15-23 ikväll.

Jobb, jobb och jobb!

Ha en bra fredag!

//Emma

Mina bakterier?


tessan
om Dag för dag...:
du ska ju inte bada, det gör ju så att du blir sjukare.. alla bakterier gillar ju värme.. skippa badandet ett tag ;)

Jag fick ovanstående kommentar...

Detta är mitt svar:

För det första: förkylningar orsakas av virus, inte bakterier.

För det andra: att man blir sjukare genom att ta varma bad är en myt. Lika som att man blir förkyld genom att bli kall är en myt! Förkyld blir man pga att man smittas av förkylningsvirus, alltså genom droppsmitta, dvs att folk nyser eller hostar i ens närhet vilket man i sin tur andas in.

Men givetvis ska man inte ta varma bad när man har feber, vilket säger sig självt! Då är det bäst att hålla sig sval!

Feber kan man ha vare sig man är infekterad av virus eller bakterier.

Så...det var dagens lektion i sjukdomar ;)

XOXO

//Emma

Dag för dag...

Nu har jag inte uppdaterat här på ett tag..

Lördag 5/9:

Jag blir mer och mer förkyld! Jag och Bella åkte till loppisen vid Rusta, där mötte vi upp Annis och Max. Kikade lite, handlade på Rusta, åkte hem. På eftermiddagen blev det städdag pga tråkigt väder.

Söndag 6/9:

Bella åkte till sin pappa efter lunch. Jag gick hem och la mig i ett hett skumbad och körde en helkroppsrenovering. Klockan 18.00 infann jag mig på jobbet. Vid det här laget har jag insett att jag dragit på mig en hemsk förkylning! Tack alla snoriga dagisbarn! Jag hade tur och fick åka hem strax efter 01, jag var helt död!

Måndag 7/9:

Jag vaknade vid 10, hade endast sovit ca 5 timmar. Kul! Hemsk förkylning fortfarande kvar! Jag gick till Ica och handlade ingredienser till pizzan jag skulle baka på tisdagen, min enda lediga dag denna vecka förövrigt. Hinner knappt komma innanför dörren förrän en person på jobbet ringer och vill att jag ska jobba extra tisdag kväll. Suck! Jag tackar ja till det och ser min goda pizza flyga iväg mot andra breddgrader! Klockan 14 är jag på jobbet igen med ena fickan fylld med nässpray, panodil, bisolvon och näsdukar. Plus att Kan Jangen fanns i kylen i personalrummet. Snacka om garderad =) Kvällen var hemsk! Trodde jag skulle kollapsa typ 8 gånger. Till på köpet fick jag lov att jobba över 6 minuter. Katastrof!! Jag var hemma ca 22.30. Somnade som en död människa!

Tisdag 8/9:

Vaknar närmare 11, skönt!! Jag har sovit ca 11 timmar i sträck. Förkylningen är dock fortfarande hemsk! Jag mumlar minst en otrevlig ramsa där huvudpersonerna är dagisbarn. Ångrar genast att jag tackade ja till att jobba 15-21 på min lediga dag! När klockan blivit 20.50 sitter jag och en till och har nedräkning de sista minuterna innan vi får gå hem. När det är 8 minuter kvar ringer telefonen på expeditionen, det visar sig vara till mig. Det var en av cheferna som frågade om inte jag kunde stanna kvar till 02.00 pga att kris uppstått i bemanningen. Jag satte mig trött på stolen efteråt och konstaterade att jag helt plötsligt hade 5 timmar och 6 minuter kvar! Jag vet att jag får skylla mig själv för jag kunde sagt nej! Men 11 timmars extrajobb blir som alla vet extrapengar! So what to do? Klockan 01.40 hade jag hamnat i andra andningen, kände mig extremt speedad trots förkylning, åt alldeles för många pepparkakor och alla samtalsämnen spårade ur! Jag somnade typ 03.15.

Och så har vi då kommit till idag, onsdag. Jag vaknade strax före 10, fick panik för jag sovit alldeles för lite, skickade sms till Jenny som hade tänkt att hälsa på idag och skrev att det blev inställt. Lyckades somna om och vaknade strax efter 12.30. Bättre!! =) Åt frukost, diskade och skurade i köket. Pratade i telefon med Annis, Malin, Mia och Jenny, när man ändå håller på kan man lika gärna avverka dom flesta på samma eftermiddag ;) Tagit itu med diverse småplock har jag oxå hunnit med. Snart ska jag ta ett skumbad, äta, sörpla kaffe, fixa till mig och cykla till jobbet...igen!! Jag ska jobba natt..21-07. Hoppas det går bra. Men jag inbillar mig att förkylningen har blivit bättre!

Härja vidare!

//Emma

Regn och rusk

Nu känns det verkligen att hösten är här! Ett riktigt trökväder har det varit idag. Bella lämnade jag på dagis klockan nio, det gick bra =) jag hann inte ens få av henne jackan förrän hon sprungit iväg och skulle leka! Medan hon va på dagis passade jag på att handla och dricka kaffe, kvart över tio hämtade jag henne igen. Då åkte hon plastrutchkanan dom har inomhus för fullt =) Hon ville inte sluta! En lyckad avslutning på första inskolningsveckan med andra ord!

Efter det gick vi hem och åt lunch, sen sov Bellis middag i ca 1,5 timme.





Posar som mamma ;)

Pga vädret stannade vi inne resten av dagen och ägnade oss åt städning och matlagning. Bella hade fullt upp med att prova mina armband, både på handleder och fotleder =) När hon lekt färdigt med dom stoppade hon ner dom i sina stövlar och i mina skor.

Personligen håller jag på att bli förkyld, det trodde jag i och för sig redan i måndags men sen försvann symptomen. Men nu under kvällen har dom kommit tillbaks =/ Det måste vara tack vare alla snoriga dagisbarn jag har träffat under den senaste veckan! Usch på er! Men jag har huttat Kan Jang och tryckt i mig 2 panodil.

Lite skönhetssömn på det så...

//Emma

Våra dagar

Den här veckan är det dagis på fm och oftast lekparken på em. Förutom idag, då var vi hos mormor och morfar på em. Inskolningen går fortsatt bra =) Både igår och idag gick jag ifrån henne ca en halvtimme på slutet, inga problem! Imorgon ska jag lämna henne där och gå på en gång för att sen komma tillbaka efter en timme. Undrar va jag ska göra den timmen?


Bella leker med Max och Tindra =)


Bella bär på sandlåde-grejer


Det är kul med hästen!


Full fart =)

Bella och Max är så söta! Ibland så kramas dom =) Tyvärr har jag inget kort på det, men jag hoppas att jag får ett i framtiden.

Nu sover sötnosen så jag ska passa på att slöa i soffan ett tag.

//Emma

Dagens låt!

I just love it!



Tack Jens för att du hade den här låten på din skiva!!

//Emma

Bilder från festen

Ja herregud va kort vi tog ;) Men jag har ju typ raderat hälften! Men här kommer några stycken...


Tessan


Linkan


Jag och Annis


Annis


Jenny


Jag och Jenny


Mia och jag


Elin, Mia och Jenny


Jag


Jenny och jag (jag älskar det här kortet, helt galet..haha)


Elin


Mia, Elin och Johan

Som sagt detta var bara ett axplock av alla bilder som togs, vissa av dom lämpar sig knappast för att visa upp för allmänheten! Hahaha!! Sen var det flera personer på festen som jag inte fick med på bild.

Ja, jäkligt roligt var det iallafall =)

Love

//Emma

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0