Nyårsaftons kväll

Nu när Bella sover så sött kommer kvällen ägnas åt detta:


Göta Kanal 2 visas just nu på TV 4 Film



Den obligatoriska ljusbrickan


Chokladdoppad frukt och nötter



Karamell Kungen godis



Alkoholfri Cider

Det ser ut som att det blir en riktigt lovande myskväll faktiskt! Tur att det inte är nå folk här ikväll för det hade jag inte
orkat ;) Och hoppas jag orkar hålla mig vaken en timme till tills filmen slutar! Men helst av allt vill jag hålla mig vaken till tolvslaget...det börjar en till komedi efter den här på samma kanal, tänkte fördriva tiden med den =)

Gott Nytt År

//Emma

Jag säger som Grynet: "Ta ingen skit"

Inte från någon! Det är inte värt det! Dessutom mår man så otroligt mycket bättre själv!

Jaha, annars då? Nyårsafton ryktas det om. Det ser inte ut att hända så mycket för min del direkt, hade varit kul med lite folk här på kvällen så hade man kunnat gjort middag tilsammans. Men jag antar att det får bli en annan gång.

Malin kanske kommer ut en sväng idag med Minna så hundarna får leka lite, passar utmärkt eftersom det är svinkallt ute och jag har ingen lust att gå nån promenad. Någon som har lust att vara hundvakt tills kylan släpper?

Vi får se vad som händer.

Nu på morgonen har jag haft fullt upp med Bella och hennes bravader! Vi gick upp klockan 08 och det är först nu jag kan slå ner ändan och äta frukost! Precis när jag skulle sätta mig första gången rev Bella ner min tékopp från bordet så det var té precis överallt!! På bordet, en stolsdyna var indränkt, hela golvet såg ut som en mindre insjö och Bella var blöt. Som TUR var hade tékoppen stått framme länge så det var halvvarmt! Annars vet jag inte hur det hade gått!

Så nu har jag roat mig med att byta kläder på barn, torkat bordet och golvet, skurat stolsdynan plus slängt i en maskin tvätt.

Kan någon ge mig lite nyårsstämning för jag har verkligen ingen!

//Emma

Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma igen och allt återgår till det normala. Julen gick alldeles för fort, och det beror på att jag har jobbat så mycket. Nästa jul ska det bli ändring på det! Då har jag inga planer på att jobba i juletider eftersom Bella kommer att vara äldre och mer medveten om vad julen innebär =) Jag ser fram emot det! Men för att slippa jobba jul nästa år får jag lov att jobba både påsk, pingst och säkerligen nyårsafton oxå, jag måste få ihop mina storhelgsturer och eftersom jag antagligen har semester över midsommar får det nog bli så. Men det är ingen större förlust för min del.

Nu när jag är tillbaks på hemmaplan kommer jag att börja slänga in bilder igen =) Det blir så mycket roligare inlägg då. Men ikväll orkar jag inte för jag är heelt slut!

Det har hänt en hel del roliga saker de senaste dagarna och en del tråkiga oxå, men det är inget jag tänker besudla min blogg med. Tur att man får välja sina vänner säger jag bara!

På tal om vänner. Min gamla barndoms bästis Annis kom och knackade på hemma hos mina föräldrar i söndags, hon hade med sig en leksak åt Bella och lite annat smått och gott =) Det slutade med att hon stannade i timmar för vi har en del att ta igen...det var flera år sen vi sågs sist men ändå kändes det som att det var igår! Det var verkligen gättetrevligt! Och idag gick jag och Bella hem till henne och hälsade på. Bella hade fullt upp med att sno åt sig Tindras saker, det var rena julafton för Bella =) Lille Max ville hon oxå leka med, hon var väldigt generös mot honom och ville dela med sig av snuttetrasan. Den här gången tänker jag inte låta det gå år innan vi ses nästa gång utan nu blir det att hålla kontakten!

På tjejfesten i lördags hade jag varken mobil eller kamera med mig så jag kunde inte ta några kort. Så därför snodde jag några kort som Malin lagt ut på sin blogg....hoppas hon inte hemsöker mig med strypsnaran för det ;)

 Det var jag, Jenny, Malin, Mia och Tessan =)

Nu blir det mys i soffan en stund innan jag går och lägger mig! Dessutom tänker jag be en bön till Gud om att det inte är så jäkla kallt imorgon!! Jag vill ut på pulkafärd utan att behöva se ut som en istapp efter 10 minuter!

Love

//Emma

Godmorgon =)

Jag befinner mig på jobbet och är på ett strålande humör =) Trots att jag fick kliva upp så tidigt eftersom jag började kl 07

Tänkte sammanfatta helgen men min tid är begränsad, men vi hade väldigt roligt iallafall =) Tack tjejer för den roliga kvällen!! Det blev väldigt bra trots att jag kom till förfesten hos Jenny ca 21.30 eller nåt.

Nu lär jag gå ut och jobba!

kram //Emma

Nummer 2 mest spelade just nu



Riktigt BRA!!!!

Annandagen

Pappa var snäll och hämtade mig efter jobbet klockan 07 imorse =) Tack pappa! Natten gick faktiskt över förväntan! Vi hade fortsatt lugnt på AVA tills fram på småtimmarna då vi fick in lite fler patienter. Kanske var därför jag höll mig skapligt pigg. Fast vi hade fortfarande tomplatser när vi blev avlösta, kan bero på att det var rätt lugnt ute på akuten oxå hela natten.

Jag sov ca 4 timmar på förmiddagen och har varit vaken sen dess. Jag är van...det var åratal sen jag sov länge efter att jag jobbat en natt...kanske är åldern? Eller så är det pga att jag helt enkelt inte är en nattmänniska. Vad vet jag? Nu är jag helt barnledig i helgen =) Det var inte igår! Plus hundledig. Vad ska jag ta mig till ;) Mina föräldrar har dessutom åkt till stugan över helgen så nu är jag heelt själv här. Men jag ska jobba imorgon kväll. Jg börjar 13.00 och slutar 22.00 vilket innebär en smärre katastrof pga att jag ska ut på party imorgon!!! KUL! Ja med party...men inte att jobba kväll! Men jag såg att jag ska vara på AVA imorgon med och det betyder att nattpersonalen kommer kl 21.00, så jag behöver bara passa avdelningen tills dom har rapporterat klart vilket dom brukar vara klara med senast 21.30. Så då springer jag därifrån så fort som möjligt!!!

Det är tänkt att vi ska förfesta hemma hos Jenny och sen ge oss ut nånstans som inte är bestämt än...vad jag vet. Men jag gissar på Harrys ;) Tur att Jenny bor typ 5 minuters promenadväg från mitt jobb...=) Då behöver jag inte stressa direkt! Skönt!

Det ska bli kul!!!!!!!!!

Nu fördriver jag tiden med att tvätta och lyssna på musik. Sen ska jag slänga mig på soffan och bara slappa =) Kanske läsa en bok eller nåt. Det är EGENTID när den är som bäst. Och jag tror nog att alla småbarns föräldrar där ute håller med mig!

Ha en bra kväll!

kram //Emma

Mest spelade just nu



And I Love It  =)

Juldagen och lätt illamående

Idag är det alltså juldagen! Nu ska man ju som brukligt är gå på fest och roa sig på stan. Men inte jag! Jag blev nämligen tvingad att jobba natt, så nu sitter jag på AVA (Akutens Vård Avdelning - för er som inte vet) och roar mig på bästa sätt, att blogga alltså ;) Men det borde inte göra något eftersom det är så lugnt här för tillfället, endast 4 patienter. Men med tanke på vad det är för natt borde de resterande 8 platserna garanterat fyllas under nattens lopp! Så en liten uppmaning till alla fylltrattar: vad ni än gör, håll er på benen för Guds skull! Jag har ingen lust att springa runt och ta en massa commotio kontroller en gång i kvarten hela natten!

Jaja, nog om det!

Igår åt jag så mycket julmat när jag kom hem till mina föräldrar så jag är fortfarande illamående! Tänker jag på julmat vänder det sig i magen. Det jag har ätit idag är: en tallrik gröt, 2 revbensspjäll och ett par digestive kex. Mer kommer det inte att bli. Trött har jag varit oxå..som tur var sov jag 2 timmar på eftermiddagen. Sammanfattningsvis är jag inte i form för att jobba natt!

Igår när jag jobbade var Bella hemma hos sin farmor och farfar och firade jul. Hennes faster och lilla kusin var oxå där. Bella var helt vild och välte granen (plastgran). Sen när tomten kom och delade ut julklapparna blev hon inte ett dugg rädd utan började med glädje slita tomten i skägget =) Hon är så söt! Hon och kusinen lekte massor oxå, Seline byggde torn med klossarna och Bella rasade dom. Så när jag kom hem igår kväll var hon alldeles slut. Fast hon hann med att öppna sina julklappar innan hon somnade.

Bilder kommer framöver. Vet ej när.

Vart tar tiden vägen? Jag hade planerat att göra så mycket nu när vi bor hos mina föräldrar...men jag vet inte om jag hunnit med hälften ens! På tisdag åker vi hem igen.

Vad är en bal på slottet....?

//Emma

Gårdagens bravader

Gårdags kvällen blev aningens hektisk! Julgodis på löpande band..men det blev hur bra som helst! Sen skulle jag och mamma ge oss på och få till ett pepparkakshus..hahahaha säger jag bara ;) Tur att mamma hade köpt färdiga delar som det "bara" var att klistra ihop, annars vet jag inte hur det skulle ha slutat, antagligen i katastrof! Våran plan från början var att  göra en hel gård med granskog och grejer, plus att vi skulle baka alla delar själva. Men med tanke på alla bekymmer vi hade med att få till det med de färdiga delarna var vi glada att vi inte gav oss in på det!!!

Om folk hade sett oss skulle de lätt ha trott att vi var 2 st förståndshandikappade på nåt dagcenter...haha! Till på köpet var en av husväggarna trasig när vi öppnade förpackningen, så det var bra pilligt att limma ihop bara det. Smält socker är INTE att leka med kan jag nu konstatera! När vi ÄNTLIGEN hade monterat ihop väggarna och den ena delen av taket äntligen hade torkat där det låg på köksbordet efter lagningsprojektet...vem råkar krossa den i flera delar med armbågen? Jo JAG! Bara att börja om från början då...

När det var klart såg det ut som ett övergivet gammalt ruckel från 1800-talet! Men efter massor med kristyr och nonstop-godis såg det lite bättre ut iallafall =)

Bilder kommer framöver.

Nu ska jag ge mig ut och jobba sista timmen innan jag får åka hem och äta julmat..hurra!!!

Kram på er

//Emma

GOD JUL



GOD JUL!

//Emma

Dan före dopparedan

Det är lite dåligt med blogginlägg här nuförtiden! Men det beror bara på att jag inte har tid just nu. Det är så mycket att fixa med såhär i juletider =)

Idag har jag och Bella tagit en promenad ner på stan för att handla julklappar och fixa det sista inför julafton. Vi träffade Mia en liten sväng innan vi skulle gå och möta Malin.

Vi lunchade på Åhléns. Bella tryckte i sig pannkakor för glatta livet och passade samtidigt på att flörta med en liten pojke som satt vid ett bord nära oss =) Bella tyckte att det var lite svårt att få till en kontakt först, men efter halva tiden ungefär smälte grabben och började prata han oxå ;)

När vi kom hem på eftermiddagen slog jag in alla julklappar och nu har vi precis ätit middag.

Ikväll ska jag, mamma, pappa och Anders baka julgodis, göra pepparkakshus, koka tomtegröt, griljera skinkan och klä granen. Samtidigt ska jag och mamma försöka spela Bingo Lotto! Ska bli spännande att se hur det går ;)

Imorgon på självaste julafton ska jag jobba 9-18, heela dagen med andra ord! Men jag har ju själv valt det..

Ha en bra uppesittar kväll!

//Emma


Dan före dan före dopparedan!

Inatt har vi sovit bra igen =) Förutom ett störningsmoment ca kl 01 inatt! Det var grannarna uppepå som stod för det, snacka om att härja! Både jag och Bella vaknade av oljuden. Men vi lyckades somna om efter en stund och sov till 07.30 =)

Idag var det tänkt att vi skulle vara med på tjejfika på stan vid 11-tiden, men vi hade lite familjemys här istället. Vi får ordna en annan tjejsammankomst vid tillfälle!

Bella var så söt imorse =) Jag hade precis gett henne frukost och bytt blöja och alla sånna där morgonbestyr. Klockan var ca 09 när jag äntligen satte mig ner för att äta frukost. Då kommer hon gående med snuttetrasan och lägger sig på köksmattan på golvet nedanför mina fötter. Men Bella, sa jag, du kan väl inte vara trött redan? Men typ 3 minuter senare blundade hon för fullt =) Då var det bara att bära in henne i sovrummet och lägga henne i sin säng. Jag tror hon somnade redan innan jag hann lägga ner henne på kudden! Sötnos =)

Nu sitter jag och väntar på att köttfärsen ska tina så att jag kan börja göra iordning järparna snart! SKYNDE!

//Emma

Go´kväll

Inatt fick jag sova riktigt länge och det var sååå skönt =) Bella vaknade ca 06.30 men som tur var kom mamma in och tog med sig henne ut så jag fick sovmorgon. Tack!!

Idag har jag och Bella haft en dejt med Mia och Millie på stan och handlat lite julklappar. Det var så trevligt så =) Jag köpte kläder och ett gosedjur åt Bella, tyvärr var klossarna jag tänkt köpa slut! Men jag ska ner på stan på tisdag oxå så då ska jag finkamma affärerna ;)

Det blev en fika på Pralin innan vi gick hem, dom har nog världens godaste choklad med vispgrädde =) Synd att dom tar överpriser för mackorna bara!!!

Nu har jag precis tagit en varm dusch så nu är det Bellas tur att bada.

Kram  //Emma

Lördag

Jag höll mig lika pigg ända fram till halv fem imorse! Jag är riktigt imponerad av mig själv. Vi hade att göra hela natten, men det var knappt några ambulanser som kom utan det var patienter som kom via entrén. Det var märkbart att det var en fredagnatt!

Sen gick jag hela vägen till mina föräldrar på morgonkvisten! Bella sov när jag kom fram men det tog inte lång tid innan hon vaknade. Jag bytte blöja på henne och grejade lite innan jag stöp i säng. Jag sov till 12.45...sen var det kört. Så nu känner jag mig hur seg som helst!

Men en eftermiddagspromenad orkade jag med iallafall =) I snövädret. Jag, Bella, pappa och Boss. Mysigt faktiskt!



Bella leker med mormors sjal =)

Nu ska jag fixa Bellas middag! Makaroner och köttfärssås. Sen ska vi andra äta pommes, korv och räksallad...GOTT!! Anders kommer förbi en sväng oxå. Trevligt =)

Ha en bra lördagkväll!

//Emma

So far so good

Nu har jag en fikapaus här på jobbet =) Vörtbröd och varm choklad med grädde. Kan inte bli bättre!

3 timmar har jag hunnit avverka och jag är fortfarande pigg och fräsch! Hoppas att det håller i sig hela natten, fast det är tveksamt...

Inatt är jag på medicin och det ser lugnt ut. Eller lagom skulle jag vilja säga, lagom för en natt. Tillräckligt att göra för att hålla sig vaken.

Mina föräldrar är barnvakt i natt. Bella blev lite ledsen när jag gick och det var jobbigt. Men jag ringde hem senare och då sa pappa att allt gått bra =) Hon hade somnat som en stock i sin säng efter vällingen. Lillskruttan!

//Emma

Fredagen

Hello!

Inatt har vi sovit bra =) Några korta uppvaknanden från Bellas sida bara, men inte så ofta som förut. Jag somnade 21 igår kväll och sov till ca 08.30 imorse =) Skönt! Det var välbehövligt med tanke på att jag ska jobba natt inatt. Det var över ett år sen jag jobbade en hel natt senast så jag hopas att det går bra och att vi får skapligt lugnt!

Nu på dagen har jag, mamma, pappa och Bella varit på Ica Maxi och shoppat loss! Bella fick en tidig julklapp från mormor och morfar, en Lära-gå-vagn från Brio. Tack! =) Hon har redan provgått med den och det gick så bra så =)

Jag tänkte lägga in lite bilder, men jag vet inte var korten hamnar på den här datorn! Jag har letat runt men jag hittade dom inte. Synd! Någon som vet får visa mig vid tillfälle.

Nu har mina föräldrar, Bella och Boss gått ut på en promenad så jag ska kasta mig i soffan och vila upp mig lite inför nattens bravader. Hoppas jag kan somna en stund, men jag har svårt att koppla av när jag vet att jag ska iväg och jobba senare. Jag är ingen nattmänniska heller.

XO   //Emma

Det är mycket nu!

Jag har haft fullt upp ända sen jag, Bella och Boss kom till mina föräldrar i måndags så jag har inte haft tid att sitta framför datorn en enda sekund!

I måndags hann vi inte göra så mycket mer än att installera oss och gå och lägga oss. Det blev ändrade planer angående lilla Kenneth oxå. Farmor ville så gärna ha henne så vi lämnade henne där istället. Men tyvärr fick vi lämna henne till Anders redan dagen efter pga av vissa omständigheter! Men hon verkar må bra hos honom så det blir nog bra tillslut =)

I tisdags var jag ledig, så dagen ägnades åt Bella, långpromenad och matlagning. Efter lunch kom Anders och hälsade på och lekte med Bellis en stund och sen gick vi hem till farmor och fikade ett bra tag. Farmor hade stickat fler sockor åt Bella =)

Igår jobbade jag 7-16, en riktigt slitig eftermiddag på medicin!! Jag var trött i både ben och huvud! När det var 20 minuter kvar tills jag slutade satte jag mig på en stol och kände mig som ett psykfall..haha!! Såg säkert ut som ett oxå ;) Då kom en sköterska och frågade om jag kunde ta hand om ytterligare en patient. Då sa jag: "Nej, jag vill gå hem!!!" Haha! Som tur var blev jag avlöst precis då så jag slapp. Då var det bara att stressa hem till mina föräldrar och lösa av mamma för hon skulle iväg på julspel kl 17.

Dåligt har jag sovit på nätterna oxå! Bella har, tack vare 5-minuters metoden, lärt sig att somna i egen säng igen =) Superskönt! Men nu har jag tagit ytterligare ett steg i den riktningen. Nu tar jag inte upp henne när hon vaknar på nätterna längre, för nu vill jag att hon ska sova HELA nätterna i egen säng. Och det har gått över förväntan, men första natten vaknade hon med ca 1-1,5 timmes mellanrum hela natten och skrek. kul när jag skulle upp klockan 05! Men jag gav inte upp för det =) Jag bara klev upp och nattade om, och hon somnade om direkt varje gång.
Inatt vaknade hon inte lika ofta, så det känns som att det går bra =)

Nu är jag på jobbet, slutar 16 idag med. Idag är jag på kirurgen och vi har haft det riktigt lugnt! En bra sak med mitt jobb är att man aldrig vet hur ett arbetspass ska bli! Det är olika från dag till dag! Ena dagen mycket, andra dagen lite =)

Nej nu ska jag ta en latte och sluta svamla ;)

//Emma

Snart bär det iväg...

Nu har jag gjort allt jag ska i hemmet så som vattna blommor, diska undan och slängt sopor. Plus att jag har packat i stort sett allt. Nu ska Bella få mellis snart och sen bär det i väg till Falun!

Vi ska först förbi min bror Anders och lämna Kenneth med tillbehör, hoppas det funkar att ha hon där! Vid det här laget har vi tyvärr konstaterat att hon är en klar innekatt och en sån vill vi inte ha! Om det inte funkar hos Anders kan farmor ta henne...skönt att ha ett andrahands alternativ.

Malin och Minna va här en vända på lite kaffe =) Trevligt! Hundarna fick busa ordentligt i snön! Det kan Boss behöva för nu kan han inte leka med henne på typ 2 veckor.

Dax att fixa det sista!

//Emma

Pinsamt Linda!

Hahahahahahahahaha!!!!

För ett bra tag sen nu tittade jag på ett avsnitt av Insider, det programmet handlade om hästskojare. En av skojarna blev arg över anklagelserna och valde att vara med i debatten i TV på slutet. Hon hette Linda och kom från Hagfors (tror jag). Jag kommer så väl ihåg hur hon satt och skyllde ifrån sig hela tiden plus att hon gick till personligt angrepp på dottern i familjen som köpte den skadade hästen av henne. Fruktansvärt lågt att göra så som vuxen människa!!!! Nej, Linda stod inte högt i kurs i mina ögon efter det programmet.

Innan jag skulle gå och lägga mig igår skulle jag stänga av TV:n och då såg jag till min stora förtjusning ;) att samma Linda var med i Sanningens Ögonblick  pga att hon ville rentvå sig själv! Antagligen för att försöka lappa ihop det illa tilltygade ryktet!

Herreguuuuud! Säger jag bara! Snacka om att göra bort sig totalt...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu kan hon med all säkerhet säga goodbye till sin verksamhet. Nu vet ju garanterat hela Sverige om att hon medvetet ljuger för att få ett bättre pris för sina hästar. Samt att hon MEDVETET säljer sjuka och skadade hästar. Alltså: Linda är en lögnare av stora mått som man aldrig ska köpa så mycket som en hästsko av!

Jag skrattar fortfarande av skadeglädje! Hahahahahahahaha!!!

//Emma

Nemas Problemas

Nattningen av Bella gick över förväntan! Men det trodde jag inte först, för redan när jag bar in henne i sovrummet började hon protestera. Men när jag la ner henne i sängen låg hon kvar, inga tendenser att vilja resa sig what so ever! Hon var hur nöjd som helst =) och det tog inte många minuter innan hon sov så sött.

Det var lugnt på jobbet hela dagen idag, inte ofta det är så lite patienter på medicin ett helt arbetspass! Men det passade mig rätt bra eftersom jag slapp anstränga min högra lårmuskel så mycket ;) Sen hade jag ett väldigt intressant samtal med en jobbarkompis oxå! Sammanfattningsvis en trevlig dag =)

Nu ska jag snart följa Bellas exempel så jag är utvilad inför morgondagens äventyr!

XOXO

//Emma

Fika Paus

Nu är jag på jobbet och har precis fått en fikapaus =) Idag började jag 09 och slutar inte förrän 18. Än sålänge har vi det lugnt på medicin sidan, och det är skönt! Inte kul att börja arbetspasset med stress!

Inatt sov jag gättebra =) Jag somnade innan kl hunnit bli 20 och vaknade av Bella klockan 23. Då lyfte jag över henne till våran säng och efter det sov vi till väckarklockan ringde 06.30! Jag har alltså sovit minst 10 timmar inatt! Så idag är jag verkligen pigg och utvilad =)

Det blir inte så mycket annat än jobb idag...men sen är jag ledig måndag och tisdag. Imorgon åker jag, Bella och Boss hem till mina föräldrar. Där ska vi bo i ca 2 veckor. Det ska bli trevligt =) Mamma har tagit ledigt onsdag och torsdag för att kunna vara barnvakt åt Bella medan vi jobbar. Väldigt snällt!!! Sen kommer jag att ha nära till jobbet oxå. Så dom närmsta 2 veckorna ska jag passa på att umgås med nära och kära så mycket som möjligt!

Hoppas snön får ligga kvar över jul oxå!

Ha en bra söndag

//Emma

Glad =)

När jag la Bella vid 19-snåret gruvade jag mig för ytterligare en hemsk nattnings procedur! Men ikväll skrek hon max en minut!!! Sen la hon sig ner och hade nöjda ljud för sig ett tag innan hon somnade =) Guuud va skönt!

Jag hade velat stannat uppe och tittat på Harry Potter, men jag orkar verkligen inte det! Då hade jag garanterat somnat i soffan. Haha! Och det är ju inte så kul ;) Så den här lördagkvällen slutar med att jag går och lägger mig typ 19.30! Det ni!

Godnatt

//Emma

En rolig kväll

Igår slutade jag 16.00 och direkt efter jobbet gick jag hem till Jenny =) Sen gick vi ner till Vibes for Life (Jennys jobb) för Jens skulle träna en stund. På väg ner hade jag oturen att halka igen och självklart blev samma ben utsatt! Ont ont ont! Men som tur var fick jag några minuters massage på den där plattan av Jennys chef =) Det blev allt lite bättre!

Jenny gjorde god mat som vi åt till idolfinalen, Malin kom oxå förbi och hon hade fika med sig =) Kunde inte bli bättre! Det var verkligen en superrolig kväll måste jag säga! Det var längesen jag skrattade sådär mycket! Helt hysteriskt emellanåt. Jag har allt lite träningsvärk i magen idag ;)

Kul att Kevin vann förresten =) Det verkar vara en riktigt mysig människa! Dessutom sjöng han gättebra!!! Lite extra kul för att det var honom vi hejade på =)

Imorse fick jag sova till 05.30 och jag lyckades klara mig från att halka oxå ;) För en gångs skull!

Det var ett drygt pass på jobbet idag, jag var inne på AVA. Så nu är jag helt slut. Imorgon börjar jag 09.00 så jag kan sova lite längre. Skönt!

Nu har Bella ätit sin middag så nu ska jag ta en varm dusch =)

Ha en bra lördagkväll! Själv ska jag lägga mig tidigt!

//Emma

Olycksaliga morgon!

Det har jag haft!!

Jag gick upp klockan 05.00 och allt var som vanligt. Bella vaknade samtidigt och gick upp med mig. Jag hade gott om tid på mig och allt var frid och fröjd. Jag var bara orolig att den där somaliern skulle köra morgonbussen förbi oss igen!

Det snöade ute så jag fällde upp paraplyet...och fastnade med handen på nåt konstigt vis. Det gjorde svinont!! Jag var säker på att jag skulle få en blodblåsa a la kupolen i storlek...men jag slapp ifrån det som TUR var, men jag hade skapligt ont i minst en timme. Det var första incidenten på morgonen från helvetet!

Det var inte somaliern som körde bussen så jag hann in till stan i tid. Stod och väntade på bussen in till Falun som inte verkade komma. Till slut kom den sådär 10 minuter försent! Då insåg jag att jag skulle komma försent till jobbet. Jag HATAR att komma försent, men det var bara att ringa jobbet och säga som det var. Det var andra incidenten!

Den tredje var dock värst! Jag kände mig något stressad när jag klev av bussen och halvsprang till stora entrén, det skulle jag INTE ha gjort. Jag hade stövlar på mig och halkade självklart i nedförsbacken! I ren reflex satte jag ner högra knäet i backen för att inte ramla omkull. Kul att min högra lårmuskel redan var ansträngd. Tänk själv smärtan man känner av en kall, ansträngd lårmuskel som tänjs ut till max på typ en sekund! AJ!!! Nästan så jag kände hur fästena lossnade från knätrakten!

Nu har jag haltat runt här hela dagen. Känns inte kul att veta att jag kommer att ha ännu ondare imorn!

Hoppas eran dag har varit bättre!

//Emma

Tortyr!

Det är ren tortyr att behöva lyssna när ens eget barn gråter sig till sömns! Avskyvärt!!! Idag tog det nästan 40 minuter innan hon kom till ro. Hon har precis slutat gråta men jag hör henne mumla ibland.

Det ska bli skönt att slippa genomgå detta imorgon kväll för då ska jag nämligen sova hos Jenny =) Jag börjar jobba 06.30 på lördag morgon så då passar det bra att sova hos Jens, hon bor ca 5 minuters promenadväg från lasarettet. Då slipper jag gå upp så tidigt oxå. Det ska bli skönt med en barnfri fredag kväll =)

Nu ska jag ut och leta efter min hund som är borta.

Godnatt

//Emma

Krossade Ägg

Ja! Det kan man lugnt säga! Jag stod i godan ro och gjorde iordning plättsmeten, jag hade precis tagit fram ett ägg och lagt det på diskbänken. Jag måste tydligen ha varit skapligt förvirrad eftersom jag hade ställt äggförpackningen på byrån i hallen istället för i kylen som man brukar ;) Så jag har mig själv att skylla!!

Mobilen ringer så jag svarar, efter några sekunder tittar jag åt Bellas håll och ser dettta scenario:



KUL!!  Inte ett ägg av de 5 som var kvar var helt! Bara en enda sörja av gulor och vitor på hallgolvet! Och äggsörja torkar man inte upp på en handvändning precis. Den enda som tyckte det var kul var Bella som tuggade äggskal för brinnande livet. Det var bara att spänna fast barnet (som droppade av råa ägg) i barnstolen och börja röja upp!!

Nu var det ett tag sen det hände så nu kan jag skratta åt eländet =) Det kunde jag inte då!

//Emma

Bella och Kenneth



Bella har börjat tycka om att skjuta runt på stolarna =)

//Emma

Godmorgon Torsdag

Det blev en BRA natt! Särskilt om man tänker på att det var första gången jag provade metoden. Hon vaknade igen igår kväll inom en timme efter att hon somnat. Och då skulle man göra om proceduren med var femte minut. Och det funkade igen =) efter ca 10-15 minuter sov hon. Sen när jag gick och la mig grät hon i sömnen några gånger men det blev snabbt tyst. Jag var helt säker på att det inte skulle dröja länge innan hon vaknade igen men nästa gång hon väckte mig var klockan 06.15!!!

Hon sov i sin säng hela natten =) Gud va skönt!

På morgonkvisten var jag gättettrött så jag la henne bredvid mig, vi somnade om direkt och sov till 08.45 =)

Enligt metoden är det okej att lägga barnet i föräldrarnas säng om dom vaknar upp efter en timme eller längre. Det ska tydligen inte ha nån betydelse. Men eftersom Bella vaknade innan första timmen gått fick jag göra om allt.

Jaja, det blir säkert bra tillslut!

Undrar vad jag ska göra idag?

//Emma


Hur man lär barn att sova på nätterna

Så hette en broschyr vi fick på BVC igår. Eftersom Bella helt plötsligt blev hysterisk en kväll för ca 3 veckor sen och vägrade somna i sin säng, fick vi den som en hjälp att åter lära henne att somna i sin säng. Hon har somnat i våran säng sen dess och det har jag börjat tröttna på rejält nu! Jag sover inte bra längre!

Ikväll tänkte jag låta henne somna i våran säng igen, men efter ca 45 minuters cirkus orkade jag inte mer! Jag sa åt henne att nu räcker det, jag tänker inte bli sparkad en enda gång till! Från och med nu får du somna i din egen säng! Punkt slut!
Så jag lyfte över henne, kudden och snuttetrasan till spjälsängen och sa godnatt. Självklart blev det hysteri direkt. Men jag tänkte: Nu eller aldrig! Jag lämnade dörren på glänt och satte mig i köket och läste broschyren. Var femte minut gick jag in och nattade om, helt enligt reglerna. Jag var lugn och bestämd varenda gång. Och tänk, efter ca 30 minuter somnade hon...I SIN SÄNG! HURRA!!!!!!!!!! Ett framsteg =) Skönt att det bara tog en halvtimme, jag vet inte hur länge till jag hade stått ut med att höra hur förstörd hon va där inne.
Det stod att första natten är värst så jag hoppas att det tar kortare tid i morgon kväll! Sen efter ca 7 dagar skulle det inte va något problem längre att få dom att somna i sin egen säng. Nu ska jag stå på mig!!!

En väldigt bra broschyr måste jag säga!

Godnatt

//Emma

Middag

Bella tycker att det är roligare att leka med maten ;)



//Emma

...................................................................................................................

Jag hade bestämt fått för mig att Lucia var på fredag men det är tydligen på lördag! Jaja, det var väl skitsamma. Nu har jag bara en ledig dag kvar och det är imorgon, sen på fredag är det bara att infinna sig på akuten klockan 07.00. Jag längtar! Det kan bli lite trökigt att vara ledig 5 dagar i sträck ;) Fast dagarna har gått fort hittills, eftersom jag har haft en hel del för mig.

Jag, Bella och Malin var på kupolen ett par timmar före lunch. Det var uppdrag hitta-overall-åt-Victor. Och vi lyckades så mission completed! Sen fikade vi på Wayne´s, det blev GOD Chai Latte =) 

Annars idag har jag bara varit hemma och tvättat, lagat mat och städat upp i köket...Bella sover middag i vagnen nu, men jag ska väcka henne strax för det är middags dax! Korvstroganoff och ris blir det idag.

Imorgon ska vi vara hemma hela dagen och ta det lugnt, en pulka promenad lär det väl bli oxå =) Jag bjuder på lite bilder från våran senaste pulka färd:



Bella har sin nya fina overall på sig som hon fick av mormor och morfar i ett-års present =) Skorna fick hon av sin gammel-farmor =)

Nu ska jag väcka lill-skruttan!

//Emma

Godmorgon Onsdag

Lite kallare ute idag såg jag minsann! 4 minusgrader närmare bestämt. Men det känns som om man kan överleva den siffran!

Vi har inte sovit så himla bra inatt heller, Bella har varit stökig igen. Jag tror att hon har haft feber oxå för hon kändes varmare än vanligt igår kväll. Jag hade klockan på 07.30 imorse för jag och Bella ska möta Malin vid kupolen kl 10. Det va ett tag sen jag var där nu så det ska bli skoj =)

Nu ska jag fortsätta med frukosten och efter det ska skötväskan packas!

Ha en bra onsdag =)

//Emma

Peek a Boo

Bella leker tittut med en plastbunke =) Sen ville hon äta upp den oxå...



Godnatt

//Emma

Mobilen i kaffekoppen

Ja då har vi varit på BVC med Bella på 1-års kontrollen. Allt gick bra =) Nu är hon 73 cm lång och väger nästan 8,5 kilo! Hon följer kurvan perfekt! Sprutan gick oxå bra...hon pep till lite bara, sen när plåstret kom på plats kom hon av sig och ville pilla på det istället. Vi pratade mat och nu kan Bella äta allt som vi äter, det enda man ska vara försiktig med är saltet. Det känns skönt att veta. Nu ska jag börja ge henne mjölk till morgongröten =)

Min förkylning kom av sig oxå (Kan Jang hutten gjorde susen) så efter BVC besöket tog vi en promenad hem till Malin och Victor och hälsade på ett tag.

Bella den lilla marodören hade high life i deras hus...höhö! Först plaskade hon rejält i Minnas vattenskål så det blev en mindre sjö på köksgolvet, sen efter ett tag försvann hon helt och det blev oroväckande tyst. Jag ropade och letade. Tillslut såg jag nåt som rörde sig under vardagsrumsbordet. Det var Bella med en kaffekopp. Jag skyndade dit och tog den. Då såg jag att hon proppat i både min och Malins mobiltelefoner plus en hårsnodd i kaffekoppen!!! Som tur var var det bara en kaffeslatt kvar i botten men Malins mobil blev våt! Hoppas att den inte gick sönder!
Så Malin fick lite städning att göra när vi åkt därifrån, Bella åt ett äpple i typ hela huset ;) Det var äppelkladdiga spår överallt!

Nu har vi precis kommit hem och Bella sover fortfarande som en liten gris i vagnen ute på verandan. Antagligen kommer hon att få feber efter sprutan oxå för det fick hon sist.

Nu ska jag försöka göra nåt vettigt!

//Emma

Neeeeeej!!!!!!!

Jag tror att jag vaknade upp med en förkylning!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Jag har inte tid! Dessutom hade jag tänkt att hälsa på Malin och Victor idag, får se hur det blir med det nu.

Vi har sovit rätt dåligt inatt oxå, Bella fick väl så mycket intryck igår så hon sov oroligt. Hon har vaknat och gråtit/gnällt flera gånger. Som tur var fick vi sova till ca 08.45 iallafall. Fast jag känner mig iallafall trött! Men det kan ju bero på min förkylning. Jag vaknade upp med ont i halsen, nu har jag nyst massor av gånger och är riktigt snorig. Bella har hostat lite oxå.

VÄLKOMMEN HELVETE!!!!!

Tur att det fanns lite Kanjang hemma så jag kunde ta mig en hutt! Inte konstigt att jag blivit förkyld egentligen med tanke på var jag jobbar nånstans. Plus att jag nyss har börjat igen och träffat massor av människor....och ja...ett par stycken har hostat på mig!

Jaja....nu ska vi göra oss iordning för ett-års kontrollen =)

//Emma

Nya lägenheter

Vi har haft det väldigt trevligt i Falun idag!!! Lite före 11 anlände jag och Bella till Mias och Jespers nya lägenhet på Yxhammargatan. Dom har inte riktigt kommit i ordning efter flytten men det blir nog väldigt fint när det är klart =) Bella blev lycklig när hon upptäckte att det fanns leksaker där! Medan småtjejerna spanade in varandra satt jag och drack glögg =)

Det var inte riktigt lika kul att gå ner på stan igen eftersom det var snöstorm! Tack gode Gud att jag hade paraplyet med mig, annars hade mascaran setat överallt förutom på fransarna! 



Jag, Mia, Bella och Millie lunchade på Åhléns. Den vegetariska buffén var dyrare än vanligt därför att det var julbuffé. Med julbuffé menar åhléns att tillsätta lite saffran i omeletten, häva lite kanel i en bönröra samt att tillsätta ägghalvor på ett fat. Snacka om att slå på stort!!!

Sen kom Jenny ner på stan och mötte upp oss. Vi kikade i lite affärer och efter det begav vi oss hem till Jenny så att jag kunde spana in hennes nya lägenhet. Hon har verkligen fått det mysigt där! En perfekt altan för grillning hade hon oxå =)

Bella fick mellis hos "tant Jenny" innan vi gick ner på stan igen för att invänta bussen hem. Tror vi var hemma ca 17.45. Så det blev en senare middag än vanligt. Och i och med det blev allting senare än vanligt. Jag nattade Bella ca 20.15 eller nåt. Och det tog en evighet innan hon somnade på riktigt! Men 21.30 kunde jag smyga mig ut ur sovrummet utan att hon vaknade. 

Nu har jag precis smällt i mig en bit chokladbollstårta. Gott var det!

Nej...nu blir det att gå och sova. Måste vara utvilad inför morgondagen då vi har mer på gång.

Godnatt!

//Emma

Falun idag =)

Nu sitter jag och Bella och äter smörgås, snart ska vi packa ihop oss och dra in till Falun =)

Vi har sovit precis lika bra inatt som igår, jag vaknade till och med 07.00 igen (av mig själv). Och Bella ca 07.40! Bella har förövrigt kommit på att man kan kasta ner saker i toan! Fastän locket är nedfällt, hon pillar ner smågrejer i det lilla mellanrummet som blir där bak när man har locket nere...inte kul! Jag har redan fått lov att fiska upp mitt juicy tube. Och jag vet att det ligger en kompress i förpackning där nu som jag måste ta upp innan jag åker! Usch!!!

Ha en bra dag!!

//Emma

Sovdax

Jag höll på att somna när jag nattade Bella, fast jag klarade mig den här gången ;) Men jag är sjukt trött plus att jag utvecklat huvudvärk. Jag kände redan på förmiddagen att det var nåt på gång men trodde att jag skulle klara mig, men ICKE! Måste vara städningens fel...;)

Nu ska jag hoppa isäng så att jag är pigg och utvilad till imorgon när jag och Bella ska åka in till Falun över dagen =) Det ser jag fram emot!! Ska bli kul att träffa lite kändisar =)

Sov Gott!

XOXO  //Emma

Chokladbolls kaka

Nu är min nybakade chokladbollskaka färdig för att ätas =)



//Emma

Lediga Söndag

Min lediga dag idag ägnas åt städning och tvätt. Det bästa av allt är att jag nästan är färdig med allt och klockan är bara 13.15 =) Snacka om att vara effektiv!

Inatt har vi sovit superbra!! Bella somnade vid 20-tiden och jag typ 21.30, sen vaknade jag av mig själv 07 och Bella vaknade 07.30. Perfekt med andra ord!

Synd att det är sån blötsnö ute för jag hade velat gått ut med Bella i pulkan...men som det ser ut nu får det vänta, tyvärr!
Tur då att nya numret av Vi Föräldrar landade i brevlådan nu i veckan, jag har knappt hunnit öppna den än, men det är jag glad för då det ser ut att bli en inne-dag idag =)

Nu blev jag akut-chokladsugen då det är den tiden denna månad....så jag tror att jag ska baka nåt smaskigt....på en gång faktiskt!!


//Emma


.......

Nåt som är jobbigt med blogg.se är att man måste skriva rubrik varenda gång! Jag är rätt kass på att hitta på nåt fyndigt ;)

Mitt lördagskvälls nöje den här gången bestod av geishachoklad och avslagen julmust! Men jag hade sett fram emot den där julmusten hela dagen så jag drack den ändå! Bara för ATT! Sen försökte jag titta på Narnia - Häxan och Lejonet men eftersom den började redan klockan 19 (värdelös tid) så kom Bellas läggning emellan ca 19.30 så då missade jag en hel del. Och det känns inge kul att fortsätta titta efter ett längre avbrott (det tog ca 25 minuter innan hon somnade). Men jag har ju sett den förut så det var väl inte hela världen. Däremot missade jag både Desperate Housewives och Grey´s Anatomy nu i veckan så jag MÅSTE hålla koll på när repriserna sänds imorgon!! Mycket viktigt!

Nu är jag så trött så det svider i ögonen! Återigen blir det att lägga sig tidigt...



//Emma

Broccoli frilla

Efter middagen såg Bella ut så här i håret:



Och så här såg hon ut i fejset efter att ha slickat ren tallriken:



Kul va?

//Emma

Hemma igen

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet och har precis gett Bella en banan som hon sitter och smaskar på =) Idag var jag återigen på medicinsidan förutom sista timmen då det fattades folk på kirurgen så då hoppade jag in där. Det var lika roligt att jobba idag med =) Hoppas den känslan håller i sig läääänge! (Det enda negativa med dagen var att min tändare försvann på eftermiddagen men det löste sig som tur var).

Nu är jag ledig ända fram till lucia, som är på fredag. Under min 5-dagars ledighet har jag 3 saker inplanerade som jag vet nu. Det första är på måndag då jag åker in till Falun över dagen för att hälsa på Mia och Jenny =) Båda två har ju flyttat in i nya lägenheter som jag måste spana in! Lunchning på stan blir det säkert oxå.
Det andra är Bellas 1-års kontroll på tisdag kl 10.30 och efter det tänkte jag hälsa på Malin och lille Victor =)

Annars blir det mest att vara hemma och leka med Bella och förhoppningsvis dra lite pulka.

En annan rolig sak som hänt är att jag har fått en rejäl löneförhöjning! Inte fy skam när man bara varit hemma och varit mammaledig =) Tack för det!!!

//Emma

Godmorgon Lördag

Jag ska strax åka till jobbet igen. Tror ni inte att jag somnade bredvid Bella vid nattningen igår igen? Hahaha! Jag vaknade 23.20 och kände mig som ett frågetecken! Ja herregud!

Ha en bra lördag alla!

kram //Emma

Fredag

Idag var Mia barnvakt åt Bellis hela dagen lång och det har gått superbra =) Inga problem alls! Mia hade tagit lite kort under dagen så jag lägger ut dom här:


Idag slutade jag 16.00, vi hade betydligt mer att göra idag än vad det har varit de andra två dagarna jag jobbat. Men tiden gick fort och det var bara roligt =) Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat kväll men Linda ville byta och jag jobbar mer än gärna dag istället!!! Så imorgon blir det att infinna sig på akuten klockan 07.00 =)

Boss har haft det gättebra hos Malin oxå! Han och Minna har lekt och haft det roligt. Det är verkligen toppen att det har löst sig så bra idag! Med både Bella och Boss. Tack än en gång för hjälpen!!!!!!!!!

Nu ska jag bada lilla Bella =)

//Emma

Goodnight

Nu är jag trött igen som vanligt! Jag ska gå och lägga mig alldeles strax. Kom på nyss att jag glömt å ätit sen lunch! Det brukar typ aldrig hända. Men nu orkar jag inte så det får vara..

Imorgon bitti börjar jag jobba klockan 07 och jag ser fram emot det! Andreas jobbar oxå så gulliga Mia kommer hit och är barnvakt =) Och gulliga Malin ska vara hundvakt åt Boss =) Vilken tur att jag har så snälla vänner i mitt liv!

Dax att knoppa in...

Kram och godnatt

//Emma

Godmorgon Torsdag

rött te julteNu sitter jag och äter vörtbröd och dricker rött té "Julmums". Det är första gången jag provdricker téet som jag köpte från aromia.se och jag tycker inte att det motsvarar mina förväntningar om hur ett julté ska smaka. Det smakar inte tillräckligt med jul helt enkelt. Jag är besviken! Tur då att jag har vörtbrödet som höjer stämningen en smula =)

En annan sak som höjer julstämningen här hemma är ett av köksfönstren, förövrigt det enda fönstret jag kan ha julblommor i för ditt upp når inte Bella.  Mina rosa hyacinter börjar slå ut, det är bara den vita som tar tid på sig.


Igårkväll ca 19.40 skulle jag natta Bella, hon är fortfarande i fasen då hon VÄGRAR att somna i sin säng så för att få nån slags kvällsro här hemma får man lägga sig bredvid henne i våran säng och vänta tills hon somnar. Igår tog det längre tid än vanligt innan hon kom till ro. Hur trött blir man inte av att ligga i sängen i ett kolsvart rum? Och jag var redan gättetrött sen innan...Jag somnade. Det har aldrig hänt mig förut men nån gång måste vara den första ;) Jag vaknade senare och kände att nåt inte stod rätt till, jag smög upp och kollade klockan...23.15! Kul! Jag kände mig alldeles seg i skallen. Men det var bara att borsta tänderna och gå och lägga sig igen då ;) Då var det inte lika lätt att somna...fast vi sov ändå bra inatt...vaknade ca 07.45 =) Så en hel del sömn blev det.

Idag den 4:e december fyller min pappa år!! GRATTIS!
Dessutom är jag ledig idag, Andreas däremot jobbar hela dagen så vi åker inte till Falun och firar honom. Jag ringer senare istället.

Eftersom jag är ledig idag och det ligger snö på backen tänkte jag ta en pulkapromenad med Bella och Boss =) ÄNTLIGEN!!! Det är minus 0,8 än så länge så det kan inte vara alltför blaskigt!

Ha en bra dag i snön!
kram
//Emma

Nöjd men trött

Jag är väldigt nöjd med min dag hittills! Men oxå väldigt trött! Det märks verkligen att jag har varit borta från jobbet under väldigt lång tid! Jag jobbade 7-16 idag med, men hade återigen turen att sluta strax efter 15 =) Idag var jag på medicin akuten och jobbade, väldigt trevliga arbetskamrater hade jag med mig oxå =) Dom sista 2 timmarna spenderade jag och en del andra med våran gemensamma chef , vi hade medarbetarsamtal i grupp. Det bjöds på glögg, julmust, pepparkakor och frukt. Ett trevligt avslut på dagen!

Direkt efter jobbet hastade jag ner till ICA och handlade en hel del, efter det kom Andreas, Bella och Boss och hämtade mig.

Bella har ätit middag så nu är det min tur! Så då passar jag på att slappa lite framför skärmen ;)

Ha en trevlig kväll!

//Emma

Snöstorm!

Jag såg fram emot långpromenaden efter lunch, trots att det snöade. Men när vi väl var utanför dörren insåg jag att det var snöstorm!! Så det blev en lagom vända istället. Typiskt! Inte för att jag har nåt emot att gå långt när det blåser och snöar, men när snön pepprar en i ansiktet så man knappt kan andas är det inte lika kul!

Jag har lokaliserat våran hemtelefon idag =) Den har varit spårlöst försvunnen sen i söndags. Jag var helt säker på att den låg i en av mina jackfickor eftersom sist jag hade den la jag den där. Men när vi letade där fanns den inte! Efter det har jag vänt upp och ner på hela huset utan resultat! Men idag kom jag på att jag hade jackan på mig i söndags när jag var i förrådet och rotade bland adventssakerna, så jag tänkte att den kanske trillat ur fickan. Jag gick ner i förrådet igen och letade. Till slut fick jag syn på den, fastkilad mellan 2 flyttkartonger =) Lyckan är gjord!

Nu ska jag hänga tvätt!

//Emma

Godmorgon Tisdag

Idag är jag ledig, himla skönt efter min jobbdag igår =) Inatt har vi sovit mycket bättre!! Bella somnade vid 20 snåret och jag strax efter 21. Jag vaknade av mig själv 05.30, inte vad jag hade räknat med men jag lyckades somna om tillslut. Sen vaknade vi 07.30 =)

Det är så mysigt att sitta och äta frukost här i dunklet med endast julstjärnan i fönstret och lite värmeljus som lyser! I like!

Idag blir det nog att åka in till stan med Bella, fast i ärlighetens namn har jag ingen lust!! Jag ska verkligen gå igenom kyl, frys och skafferi få se om jag verkligen behöver. Jag handlar hellre imorgon efter jobbet i sånt fall.

Det jag känner för idag är att gå en långpromenad med hund och barn! Det jag måste göra idag är att dammsuga och torka golv! Dessutom ska jag byta sängkläder till lite mer julinspirerade sådana.

Ha en bra tisdag!

kram //Emma

Godnatt och sov gott

Nu är klockan 21.00 och jag är trött som attan! Därför tänker jag stupa i säng nu!

Godnatt

//Emma

Bella roar sig



//Emma

Måndag

Idag har jag alltså jobbat mitt första pass! 7-16! Det gick hur bra som helst =) Och jag tyckte dessutom att det var gätteroligt!!

Men natten till idag var inte lika rolig, jag sov inte så bra pga Bella...som vanligt ;) Hon var extrem igår kväll och vägrade ligga i sin säng. Hon skrek och grät i ca 25 minuter istreck innan jag fick nog och la henne i våran säng istället. Det tog lång tid innan hon somnade där med men då skrek hon iallafall inte.  Sen har hon bökat runt i sömnen hela natten oxå, jag vet inte hur många gånger jag har fått snuttetrasan slängd i fejset!

Jaja....jag var iallafall inte så trött imorse som jag trodde att jag skulle vara! Det är perfekt att börja 07 på morgonen när man bor här ute =) 06.10 ungefär går bussen några meter ifrån vårat hus och då är man framme i stan ca 06.20. Sen går bussen till Falu lasarett ca 06.23. Kan inte bli bättre! Jag ska börja lägga in mycket 07 pass hädanefter!

Idag kom Andreas och Bella och hämtade upp mig efter jobbet, jag hade tur idag och fick sluta redan klockan 15.10. Och det var välbehövligt för jag var helt snurrig i skallen....efter första passet kan det lätt bli så. Jag passade oxå på att springa in till frissan och köpa schampot och balsamet som Malin var snäll och la undan åt mig! L´anza hade nåt erbjudande i november på enliters flaskor, dom räcker i evigheter! Det blev bara ca 600kr för båda! Ett klipp med andra ord.

Nu ska jag strax stoppa lilla kladd-fia i badet....ni förstår säkert varför när ni ser bilderna i nästa inlägg!

//Emma

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0