Öööööööö

Jag har egentligen bara 1 sak att säga: Jag är trött och seg...

Kul va?

Men jag lyckades sova rätt bra faktiskt =) Vaknade en gång vid 13.15 men sen somnade jag om och sov till ca 16. Fast den sömnen har inte haft nån vidare positiv inverkan på mitt koma-tillstånd. Höhö! Jag har en känsla av att den sjuka humorn kommer att vara på topp inatt! Ska bli skönt att sluta 02 och inte 07! Och det ska verkligen bli skönt att få komma hem imorgon! Jag saknar min lilla familj!

Till Karolina: Jag hann tyvärr inte ringa dig innan jag började idag. Vi får höras imorn..

//Emma

Godmorgon alla morgonpigga

Nu har jag precis slutat efter en natts hårt arbete ;) Skämt åsido...inte att jag har jobbat, för det har jag. Men jag kan inte påstå att vi har jobbat ihjäl oss precis. Alldeles lagom har det varit.

Nu sitter jag i personalrummet och äter frukost och sen ska jag in på AVA och norpa åt mig sängkläder. Sen blir det godnatt för min del! Jag glömde att ta med mig något att läsa, men fick höra att det skulle finnas gott om skvallertidningar i övernattningsrummet =) Man får vara glad om dom är nyare än från 2006 ;)  Men det spelar egentligen ingen roll för jag är så koma i skallen så jag kommer iallafall inte att fatta vad det är jag läser..haha!

Nu ska jag sluta svamla!

//Emma

Shopping

Bobby Car, polisbil, blå

Nu har jag precis klickat hem den här blåa polisbilen åt Bella =) Jag har kollat efter en Bobby Car ett tag nu så jag tyckte att det var dax att slå till! Den här hittade jag på www.lekmer.se för endast 319 kr!

Det ska bli kul att se lilla Bella rejsa runt på den =)

//Emma

Godmorgon Fredag

Igår var en trevlig  dag på många sätt =)


Jag fick sluta tidigare igår så då passade jag på att smita hem till Jenny och hälsa på lite. Linn var oxå där, evigheter sen jag såg henne sist så det var trevligt =)


Tror jag gick och la mig vid 22-tiden igår, men jag har inte sovit sådär superbra. Har vaknat av Bella några gånger. Sen väckte hon mig 07.30 och skulle absolut upp och leka! Jag hade räknat med att vi skulle sova minst en timme till. Men så kan det bli ibland.

Jag får sova middag med Bella senare, jag ska jobba natt inatt så det känns som om att jag måste få sova ett tag till!


Det blir en trist helg för mig. Jag ska bara jobba och sova...typ. Till på köpet ska jag sova på jobbet hela helgen. Jag har bokat övernattningsrummet. Jag slutar klockan 7 imorgon bitti så då är det bara att sussa direkt. Sen börjar jag igen klockan 18 samma dag och jobbar till 02 på söndagmorgon. Lite knepigt att ta sig hem den tiden på dygnet. Så då blir det att slagga på jobbet igen.

Men efter det är jag ledig i 5 dagar =)

//Emma


Tävling


"Jag är med o tävlar om ett presentkort på 500kr från Saker&Sockor hos Tant Ulrika.
Var med o tävla du oxå!"

//Emma

Zombie

Jag är så trött så jag känner mig som klippt och skuren för en roll i filmen Night of the living dead. Inget att avundas!

Night Of The Living Dead

Bella sover sött och jag har städat undan efter den lilla virvelvinden =)

Nu ska jag koppla av en stund....men bara en stund, sen blir det natti natti!

//Emma

Goodmorning People

Inatt har jag sovit skitdåligt!! Pga att Bella har vaknat och skrikit typ en gång i timmen, plus att jag visste att klockan skulle ringa 04.45! Kul! Men upp kom jag iallafall.

Nu är jag på jobbet, fikapaus =) Jag ska jobba till klockan 16 idag, undrar hur trött jag kommer att vara på sluttampen...

Hoppas ni andra fick en bättre start på dagen =)

//Emma

Promenad med snopp-inslag

Malin, Victor och Minna kom hit. Vi gav barnen mat och drack lite kaffe och sen bar det iväg på långpromenad till Torsång. En väldigt trevlig prommis om man bortser från att hundarna var skapligt dryga till och från!

Vi stannade till på caféet där Malin köpte fikabröd till oss =) Delicato bollar och wienerbröd.

På vägen hem såg vi en rolig grej som vi missade på vägen dit, någon eller några hade byggt en gigantisk snösnopp på sidan av vägen. Haha! Synd att jag inte hade kameran med mig men Malin tog kort på den så jag får väl sno ett av henne och lägga in här framöver.

När vi kom tillbaka fick småpluttarna mat igen och sen göttade vi oss med fikabrödet. Gättegott, TACK Malin!!


Nu är det snart dax att äta middag...



...och det finns olika sätt att äta på ;)

//Emma

Godmorgon Onsdag

Idag är jag som sagt ledig =)

Bella har avslutat sin frukost och jag är mitt uppe i min. Vi har sovit hela natten i ett svep så pigga och utvilade är vi oxå =) Vaknade ca 08.30.

Igår ringde dom ÄNTLIGEN från Borlänge kommun och sa att det fanns 2 st lediga dagisplatser! Problemet är bara att det var i Skräddarbacken. En bra bit härifrån med andra ord! Vi ska ta en ordentlig funderare på saken...

Snart kommer Malin, Victor och Minna hit =) Ska bli trevligt!! Vi ska ta en långpromenad till Torsång hade vi tänkt.

Ha en bra dag!

//Emma

Top Model 11

Ikväll tittade jag på heela Top Model utan att somna! Hurra!

Men TYVÄRR råkade jag snubbla över en sida på nätet där det stod vem vinnaren va! Surt sa räven...Helt plötsligt känns det inte riktigt lika lockande att titta på resterande avsnitt...

Men åter till kvällens program. Marjorie har bestämt blommat upp! Synd bara att det var Ringaren i Notre-Dame´s förtjänst! Det tog liksom udden av det hela kan jag tycka! Låt mig säga så här: hon gick verkligen in för rollen...lite Fööör bra. Hade jag mött Marjorie mitt uppe i sin roll-tolkning i en dunkel gränd nånstans i Frankrike hade jag sprungit  skrikandes för allt vad tyget höll, övertygad om att det verkligen var originalet av den krokiga lille otäckingen!

Hoppas jag inte drömmer mardrömmar inatt!

//Emma

Trötter

Nu är natten gjord =) Sköönt! Fast det va en trevlig natt. Lagom att göra, plus ett par språngmarscher på morgonkvisten, men det är bara bra för då håller man sig vaken!

Det går bra med bussar på vardagmornar oxå så jag var hemma redan klockan 08 =) Jag somnade väl strax efter 09 för jag fick nån mani att städa innan jag la mig ;) Fast det är jag glad för nu! Sen vaknade jag ca 14.45, det var bra för att vara jag. Direkt jag slagit upp ögonen flög jag upp och drog fram dammsugaren...haha..helt hysteriskt! Till på köpet hann jag torka golvet i vardagsrummet innan Andreas och Bella kom hem. Dom var snälla och höll sig borta så att jag fick sova ifred =)

Men nu gick luften ur mig totalt tror jag! Skönt att jag är ledig imorgon.

//Emma

Våran sötnos

Bella leker, leker och leker....



//Emma

Godmorgon Måndag

Vi har sovit väldigt bra inatt =) Vaknade 08.20. Men när Bella sover middag efter lunch nångång ska jag göra detsamma för jag ska nämligen ut och jobba natt inatt! Börjar klockan 21 och slutar 07 imorn bitti. Det ska bli kul =)

Redan igår kväll hade huvudet på snögubben ramlat av. Hahaha! Jaja...den var fin ett tag iallafall ;)

//Emma

Tävling



"Jag är med o tävlar om ett presentkort värt 300kr från RaffiGiraffi hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!"

//Emma

Snögubbe med kissfläck

Man har inte roligare än vad man gör sig! Därför klädde vi på oss och gav oss ut i trädgårn =) Vem har sagt att man inte kan vara ute bara för att man inte går en promenad?

Vi hade gätteroligt i snön! Synd bara att Bella inte klarar av att gå själv utomhus, det blir så klumpigt med overall och kängor. Men jag höll henne i armarna så fick hon gå några kortare bitar i snön =) Det uppskattades vill jag lova!

Vi byggde en stor snögubbe (som Boss pinkade på innan den ens var halvklar) och så byggde jag små snötorn framför Bella som hon fick rasera, det gillar hon =)

Däremellan kastade jag snöbollar på Boss och mulade honom...hahaha! Boss älskar snö och hade precis lika roligt som oss andra barn.



Visst ser det väl mysigt ut?

//Emma

Snö snö och åter snö!

Skulle ha varit väldigt trevligt med en pulkapromenad men det går inte när det snöar så mycket! Inte är det kul att dra barnvagnen heller. Suck! Så det är en ofrivillig innedag idag =(

Det blir inte roligare än såhär...

//Emma

Någon???

Som har ett bra tips på en sevärd film??? Det ska vara en skräckis! Och jag betackar mig för B-filmer!

Är det nån som har sett filmen Låt den rätta komma in, eller va fan den nu heter?
 
Skriv en kommentar.

//Emma

Shit Happens

Angående våran tvättmaskin! När jag (smått orolig - med all rätt) gick in i badrummet för att hänga tvätten, upptäckte jag till min fasa att 7 av 10 grejer som stod uppepå tvättmaskinen hade flugit i golvet!!! Det värsta av allt va plastflaskan med mjukmedel!! Den låg bakom tvättmaskinen, trasig!! HUR I HELVETE kan en plastflaska gå sönder av ett fall på någon meter????? Låt mig veta GUD!!  I alla fall var ena hörnet totalt trasigt så allt bara rann ut.

Vi måste verkligen köpa en ny!!!

Annars är allt lugnt, och jag har inte bakat nån kladdkaka och kommer inte att göra det heller!!!

Kram

//Emma

Relax

Egentiden har infunnit sig! Nu har jag precis hällt upp ett glas vitt och väntar med spänning på att tvättmaskinen ska bli klar ;) Den är helt galen nämligen! Den centrifugerar som om fan själv var lös! Nästan så att jag får lov att hämta nåt slags starkt rep och binda fast den. Ett under om grejerna som står uppepå finns kvar där när den är klar! Jag skämtar inte när jag säger att den förflyttar sig minst en decimeter. Dax att införskaffa en stillsammare variant kanske?


Gott vin =)


Galen tvättmaskin!

Idag var jag helt överens med mig själv om att baka kladdkaka idag, men det har inte prioterats än och nu har klockan blivit så mycket så nu vet jag inte om jag orkar. Men det skulle ju vara gott. Speciellt med tanke på att jag inte köpt nåt lördagsgodis denna helgen. Men det kanske inte skadar att vara utan helt nån lördag ;)

Tack Malin för att du ställde upp igår! Och du tänker nog samma sak som jag ;) Hahahaha!

Nu är freakshow-maskinen klar, så dax att hänga...

//Emma

Vad gör DIG glad?

En sak som gör mig glad idag är min vackra november kaktus som blommar för fullt! Den blommade i november oxå men inte lika mycket som nu i slutet av Januari =) Visst är den vacker med sina rosa blommor.



Vad gör dig glad idag?

//Emma

Dagens Goda Gärning!

Idag har jag skänkt en slant till Rädda Barnens och Aftonbladets insamling till barnen i Gaza! Känns bra =)

https://www.rb.se/geengava/pages/geengava.aspx?aftonbladetgaza=1

Klicka på länken så kan du göra detsamma

Ha en bra dag!

//Emma

Inte som jag tänkt

Det blev inte riktigt som planerat idag, men vem har sagt att det inte blir en toppen lördag för det? =)

Jag gick en långpromenad på förmiddagen med Boss, i fullt utvecklad snöstorm!! Det va så att man tappade andan ibland. Men det var mysigt =) En bra start på dagen!


Så här trevligt såg det ut när jag stack ut näsan genom dörren!


Mössan får inte glömmas!!

Nu ska jag laga till lite lunch, korvstroganoff + ris+ fetaost = GOTT!!

//Emma

Godmorgon Fredag =)

Igår gick jag och la mig rätt sent för att vara jag! Tror det var vid 23-tiden =) Jag fastnade i en drama/komedi från 1995 på TV4 Film. Den var både rolig och sorglig..

Sen sov jag bra fram till 03.30 ungefär, sen blev det orolig sömn fram till 08 då Bella vaknade och var på ett strålande humör =) Skönt att Bella har sovit bra hela natten iallafall. Hon har börjat nysa igen så vi får väl se vart det leder.



Idag har hon på sig den rosa söta klänningen hon fick av Mia, Jesper och Millie på sin ettårsdag =)


Bella är så söt när hon går upp på morgonen, när jag ger henne muggen med vatten går hon direkt till sin docka och ger den att dricka oxå =) Man blir ju törstig när man sover en hel natt! Och igår kväll när jag sa till henne att snart ska du få gå och lägga dig i din säng, då gick hon och hämtade dockan, la den i våran säng, la pyjamasen på dockan och gav den snuttetrasan! Så sött =)


Lite senare idag ska jag och Bella åka in till kupolen en sväng. Men det blir ingen shoppingrunda, bara handla mat och åka hem igen. Lagom att börja med när jag varit sjuk.


Slaskigt väder ser det ut att vara oxå...trökigt!


//Emma


Oj...

...det är sällan jag tar mig tid att läsa nya bloggar. Men idag har jag faktiskt gjort det! Jag var inne på aftonbladet.se och läste en artikel om en kille som hade förlorat sin fru och sin yngsta dotter i en bilolycka förra året. Han räddade livet på sin äldsta dotter genom att slita ut henne ur den brinnande bilen!

www.singelpappa.blogg.se

I artikeln berättade han om sin blogg och jag kände mig tvungen att göra ett besök. Jag fastnade TOTALT! Nu har jag läst vartenda inlägg han skrivit och jag kommer fortsätta att läsa den varje dag!

//Emma

Stökigt och busigt

Bella är ett riktigt litet yrväder =) Alla lådor och skåp ska öppnas och innehållet ska granskas! Vi har inte barnsäkrat för att vi förvarar inga farligheter i dom. Fast nu funderar jag starkt på att göra en anordning på skåpen under diskbänken...hon har precis lärt sig att öppna dom...och hon har kommit på att det är väldigt kul att riva ur soporna...inklusive kompostpåsen! Rätt snuskigt kan man tycka!

Ovan nämnda aktiviteter har hon roat sig med idag...och det med råge.

Hon har oxå hunnit med att busa med Boss några omgångar, nu senast skulle hon absolut mata honom med dockan ;)



Jag känner mig fortfarande lite klen...provade äta pannkakor till lunch. Det gick bra, men jag blir lite lätt illamående till och från. Usch! Fast idag kan jag iallafall funka som människa, det kunde jag INTE igår!

//Emma

Bläääää

Det blev inget bloggande för mig igår!! Pga otäck magsjuka!

Igår var det meningen att jag skulle träffa Mia och Millie på kupolen för lite shopping =) Men ödet ville annorlunda och allt är den där tantens fel! Jag tog hand om en magsjuk tant i måndags eftermiddag, och jag kände på mig att jag skulle bli smittad. Och det blev jag oxå!

Jag kände att något inte va som det skulle redan i tisdags kväll. Sen vaknade jag vid 01 tiden och mådde illa. Då kom jag att tänka på tanten! Men jag lyckades somna om, vaknade igen 01.45. Då gick det INTE att somna om. Istället blev det att bosätta mig i badrummet en längre tid. KUL!!!

Så av förklarliga skäl blev jag hemma igår. Tur att Andreas jobbade eftermiddag så han kunde handla blåbärssoppa och proviva =) Det va i princip det enda jag levde på igår, plus avslagen sprite och té. Till på köpet hade jag feber i går kväll oxå. Jag tog 2 panodil när Top Model skulle börja, skulle jag inte ha gjort eftersom jag däckade när det var 10 minuter kvar så nu missade jag vem som åkte ut! Typiskt! Jag borde väl ha lärt mig vid det här laget att jag ALLTID somnar när jag tar 2 tabletter! Jaja..

Sen undrar jag varför jag alltid ska vakna upp nattetid och få magsjuka???????? Aldrig på dagen utan mitt i natten!! Varför?

Som tur var slapp jag sjukskriva mig för jag är ledig =) Idag skulle jag oxå vart ledig eftersom en arbetskamrat skulle jobba min torsdagkväll åt mig. Men tyvärr ringde hon sent på tisdag eftermiddag och sa att hon inte kunde det längre. Jaha? Då var det bara att ringa till jobbet och tala om att jag vabbar idag. Inte så mycket annat att göra. Inte lätt att få tag på barnvakt typ en dag innan heller!  Nej det var tråkigt..

Som tur är känner jag mig mycket bättre idag =) Men jag tänker inte ge mig ut, det får vänta till imorgon iallafall.


//Emma


Dagens Middag

Rotfruktsgratäng!! Den här gången hade jag i potatis, morötter, palsternacka, färsk broccoli och hackad vitlök.



//Emma

Snöstorm!

Otur vi hade när vi tog våran pulkapromenad! När vi gick iväg snöade det inget alls. Efter en liten bit började det komma några flingor sådär. Efter ytterligare en bit blåste det upp till snöstorm! Kul! Vi vände. Hela vägen hem hade vi motvind. Snön pepprade oss i ansiktet. Jag försökte skydda stackars Bella så gott det gick genom att täcka för hennes lilla ansikte med en filt, men hon va inte så pigg på den idén så hon grät hela vägen hem! Stumpan. Jag tyckte så synd om henne!

Nu blir vi inomhus resten av dagen!!

//Emma

Ivrig

Bella är riktigt ivrig nu, hon ska nämligen få åka pulka idag =) Vi förvarar alltid pulkorna ute på verandan, en stund innan vi ska bege oss ut tar vi in en så den hinner bli varm. Det är precis vad jag gjort nu, och det tog inte många sekunder innan Bella satte sig i pulkan. Alltid redo! =)



Det är väl bäst att jag snabbar på nu så jag inte får en utskällning av fröken otålig snart!

Ha en bra dag i snön =)

//Emma

Liv och död

Livet kan förändras väldigt snabbt! Ena dagen kan man känna sig fullt frisk och livet flyter på som vanligt, andra dagen kan man vakna upp och må piss för att senare samma dag få reda på att man har fått cancer! Livet kan ta snabba vändningar. Och glöm det där påståendet om att det där händer inte mig...för det gör det!

Ta vara på varje dag, för vem vet...det kanske är den sista!

Det var dagens tänkvärda ord.

Annars har jag haft fullt upp på jobbet, väldigt mycket att göra idag. Och både trevliga och otrevliga incidenter inträffade. Men så är det att jobba på en akutmottagning.

Nu har vi ätit middag, lekt och dammsugit. Snart är det dags för Bella att sussa.

//Emma

Sista lediga dagen

Idag är det min sista lediga dag. Imorgon ska jag jobba 7-16 och jag ser fram emot det, inte att gå upp tidigt men när jag väl är på jobbet så är det trevligt! Och efter imorgon är jag ledig 4 dagar igen =)

Igår kväll var jag helt död så det slutade med att jag gick och la mig kl 21! Sen sov vi till 09 imorse så man kan ju säga att jag har fått sova ut =)

Efter frukost gick vi återigen en långpromenad, Idag gick vi upp mot åkrarna och skogen så Boss kunde få springa av sig ordentligt. Riktigt skönt var det fast det blåste kallt!

Det har blivit mycket lek idag oxå. Jag har byggt torn av Bellas lego och klossar och hon har raserat det =)

Nu kommer det inte hända så mycket mer idag.

//Emma

Utmanad

Här på Lindas blogg såg jag att jag blivit utmanad...så här är mina svar: 

 Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? 13.24
2. Namn? Emma Kristin
3. Vart bor du? En bit utanför Borlänge, fast vi hör till kommunen
4. Hur många barn vill du ha? Just nu räcker det med 1, men annars 2.
5. Vill du gifta dig? Det är inte så viktigt tycker jag, men kanske...
6. Har du ätit sushi? Nej. Har inte vågat ;)
7. Favoritglass? Chokladglass eller saltlakrits
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? Inga alls
9. Humör? På bra humör, fast lite trött

Fyra grejjor.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Inte som jag vet
2. Har du en hund?  Japp! En nonchalant bullmastiff
3. Sover du helst själv eller med någon? Helst med Andreas =)
4. Tror du på spöken? Ja

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Nej. Jag är lagom lång
2. Skulle du vilja väga mer? Nej tack! Haha! Jag är nöjd nu när jag har fått tillbaka min startvikt!
3. Skulle du vilja ha sex nu? Nej, för trött
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej

KAN.
1. Kan du röra på öronen? Lite
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ingen aning, har aldrig testat
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja, fast det är inte lika kul ;)
7. Kan dina vänner lita på dig? Ja det kan dom!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Tog ur min piercing när jag vart gravid, hade den i flera år.
9. Kan du suga? damsuga? WTF?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Svårt fall =)

HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Säkert nån vit lögn i baktiden
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du syskon? En lillebror
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ööh...ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Säkert nån vit lögn i baktiden
6. Har du varit full den här månaden? Ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nja, det var ju rätt många
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Ja
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej men dejtat
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Ja nån gång
13.Har du haft sex med mer än tre personer? Ja
14.Har du ljugit på någon fråga än då? Nej

//Emma

Lördags Mums

Köttfärsbiffar med hackade oliver, potatis och sallad



Receptet finns på Ica.se, jag skippade kapris och persilja för det hade jag inte hemma. Men det blev gättegott, särskilt med de hackade oliverna i biffarna =)


//Emma


Matlagning pågår

Det var gätteskönt att gå en långpromenad, vi gick till Torsång och vände. Synd bara att Boss var så DRYG! Ett tag hade jag god lust att lägga ut en annons på blocket om hund till salu!

När vi kom hem åt vi lunch och efter det blev det lek =)

Nu sover Bella så skönt och jag håller på att fixa middag!



Äntligen är biffarna i pannan! Det tog lite tid att göra dom pga att Bella krävde uppärksamhet titt som tätt. Men det var bara för att hon var så trött lilla skruttan =)


//Emma


Nästan Rätt

Det var -8 grader när jag klev upp imorse 08.20 =) Mycket bra! Då blir det långis idag. Hurra! Vi tänkte ge oss iväg redan efter frukost.



Bella är det full fart på redan, har ätit frukost och allt =) Ett tag var hon inne på att försöka ge snuttetrasan en slurk vatten från drickamuggen, och när hon upptäckte att den blev blöt försökte hon äta upp den istället!
Ha en bra lördag!
//Emma

Jahapp...

...då var fredagkvällen snart över. Har fått för mig att det är lördag hela tiden så jag får påminna mig själv om att det faktiskt är fredag lite då och då.

Lipstick Jungle verkade helt ok faktiskt, fast jag önskar att det skulle vara andra skådespelerskor med, det var bara en jag gillade och det var hon som spelade Victory Ford! De andra var inte riktigt i min smak. Men jag kanske ändrar mig när jag sett serien ett tag. Who knows?

Passade på att läsa lite bok oxå. Den är så bra!

Jag skulle verkligen vilja vara vaken minst ett par timmar till och göra vad som faller mig in! Dra ut på egentiden så länge det går...men tyvärr är jag så trött så det kommer inte på fråga! Jag höll ut till 22.30 iallafall ;) Bra kämpat!

Förövrigt verkar det som om temperaturen är på väg uppåt igen =) Nu är det nämligen 13,3 minusgrader ute! För bara ett par timmar sen var det minus15. Hurra! Jag har ätit så mycket onyttigt idag så jag måste verkligen gå en riktigt lång promenad imorgon!!

Men då bestämmer jag att det är max 5 minusgrader när jag vaknar imorgon då =)

Godnatt

//Emma

Lipstick Jungle

Lipstick jungle

Ikväll klockan 20.00 är det premiär för Lipstick Jungle. Serien är baserad på boken av samma namn som är skriven av Candace Bushnell, Candace har även skrivit Sex and the city så det ska bli intressant att se vad det är för något!

"Serien följer fyra framgångsrika kvinnor som nästan gör vad som helst för att komma upp sig på New Yorks svåra karriärsstege. Samtidigt stöttar de varandra genom både privatliv och arbetsliv" / Tv.nu

Jag kommer iallafall att sitta bänkad =)

//Emma


Dagens Fynd!

Jäklar vad kallt det var! Men som tur är slipper man vara utomhus så mycket. Vi behövde inte vänta särskilt länge på bussen heller =) Det var bara den där biten mellan resecentrum och kupolen som inte va så kul. Men men...nu är det gjort.

Jag fyndade kläder åt Bella på rean =) Inget åt mig själv denna gång.


Dom söta byxorna och den blommiga tröjan fyndade jag på H&M för endast 79,50 för båda!


Bruna leggings och brunrandiga mockasiner från Lindex. Endast 34,50 för båda!

Snacka om att ha fyndat idag =) Nöjd känner jag mig! Jag har fortfarande inte hunnit gå igenom alla affärer än, men det blir väl en till tripp dit i nästa vecka.

Nu är det "bara" 14 minusgrader ute! Hoppas att det är betydligt varmare imorgon för jag är sugen på att gå en långpromenad!

//Emma


Svinkallt

-18 grader kallt har vi här hos oss just nu! Bussen in till stan går om typ en timme. Undrar om det hinner bli lite varmare tills dess? Knappast troligt...

Men jag har bestämt mig för att åka till kupolen iallafall, nåt litet nöje måste jag unna mig under mina lediga dagar =)

Sovit bra har vi gjort oxå...det var jag som vaknade först imorse för ovanlighetens skull! Ännu mer förvånande var att jag va så pigg!! Fast klockan bara va ca 06.30. Bella vaknade bara en kvart senare, i vanligt fall hade jag fått henne att somna om men idag tog jag med henne upp direkt.

Nu är det frukost för mig, Bella har redan slafsat i sig sin.

Sen blir det att göra sig iordning och bege sig ut i kylan...usch

//Emma

Godnatt

Nu är det dax att krypa ner under täcket! Jag är trött, men inte gättetrött...det värsta har nog gått över tror jag. Synd, eftersom jag ska lägga mig nu...

Boken är verkligen bra! Har hunnit läsa en hel del nu på kvällen, med vissa avbrott, Tvn va på och Tomb Raider gick för fullt så det blev att snegla ditåt lite då och då ;)

Godnatt och sov gott!

//Emma

Min Nya Bok

Nu har jag äntligen fått hem min nya bok:



Det här är James Arthur Ray´s nya bok! Han är tidigare känd från The Secret. Jag ser fram emot bra och intressant läsning!

Förövrigt har jag städat och pysslat här hemma hela dagen, nya gardiner fick jag upp i vardagsrummet oxå =) Det blev så fint så! Tur att jag hittade gardiner hemma. Dom enda gångerna jag varit utanför dörren idag var när jag skulle lämna grejer i förrådet, slänga soporna och hämta in posten. Kallt ute! Inte skulle det bli varmare imorgon heller, tyvärr! Så jag är lite kluven inför kupolen resan...

"Sinnet är sin egen plats, och det kan göra en himmel av helvetet, eller ett helvete av himlen." /John Milton

//Emma

Receptet

Makaronipudding:

4 portioner

4 dl makaroner
1/2 purjolök
ca 250g tinad broccoli
125g ädelost

äggstanning:

3 ägg
6 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här:

sätt ugnen på 200 grader. Koka makaronerna enligt anvisning på förpackningen. Strimla purjolöken. Dela broccolin i mindre bitar. Blanda makaroner, purjolök, broccoli och smulad ädelost i en smord ugnssäker form. Vispa ihop ingredienserna till äggstanningen och häll över makaroniblandningen. Grädda i mitten av ugnen 30-40 minuter. Servera som ensamrätt eller med kassler eller skinka.

Istället för ädelost använde jag riven gratängost plus att jag hade färsk broccoli som jag kokade 5 minuter innan jag blandade den med makaronerna.

//Emma

Dagens Lunch

Idag blev det  Makaronipudding med broccoli och ost



//Emma

Godmorgon Torsdag

Idag är jag ledig hela dagen =) Plus att jag är ledig resten av denna vecka oxå =) Skönt! Börjar inte jobba förrän på måndag igen. Jag behöver lite hemma-rekreation...jag har nämligen fått tillbaka mitt halsont och dessutom tror jag att jag borjar bli förkyld! Ve och fasa!

Vi har sovit superbra inatt...Bella väckte mig vid 07 tror jag, men jag var så trött så jag la henne bredvid mig. Vi somnade om nästan direkt och sov till 08.30 =) Men trots det var jag fortfarande trött! Hade lätt kunnat sova ända till lunch...

Så att åka in till kupolen orkas inte med idag! Det får bli imorgon istället =)

Idag ska jag plocka ner adventsstjärnor och julgardiner....jag vet att det var i tisdags man skulle göra det egentligen, men jag har inte orkat nu när jag jobbat och varit lite krasslig. Så det får bli idag. Undrar vilka gardiner jag ska sätta upp i vardagsrummet?? Jag vill inte ha dom som satt där innan jul för dom har jag tröttnat på. Jag får gå igenom vad jag har, i värsta fall får jag väl köpa nya =)

Ha en bra dag!

//Emma

Onsdagen

Idag var jag på kirurgen mellan 7-16, det var väldigt lugnt idag. Nästan lite långtråkigt...
Sen blev det lite shopping på Ica innan hemfärd.

Bella har lekt med sin mobiltelefon hon fick i julklapp en stor del av kvällen:



Jag har ätit så mycket grillad kyckling med potatissallad så det nästan kommer ut genom öronen! Men gott var det =) Nu är det dax att bänka sig framför Top Model!

//Emma

Jobba vs Fritid

Idag har jag haft en jobbardag på AVA. En mycket trevlig dag måste jag säga med lättsamma och roliga medarbetare =) Tack för det! Jag jobbade 7-15, egentligen till 16 men jag hade tur och fick gå tidigare.

Medan jag var på jobbet åkte Andreas och Bella till Aqua Nova och badade =) Bellas premiärbesök där! Hon var stormförtjust! Mycket roliga barn att titta på fanns det oxå. Hon badade både bubbelpool och i vanliga bassängen. Nästa gång tänker jag vara med. Lätt!

Nu har jag tittat på Top Model 11 och nu är det dax att sova, jag ska upp tidigt imorgon bitti för att åter infinna mig på akuten klockan 07.00. Hurra!

Godnatt

//Emma

Bella leker

Bella leker med sin docka och en plastbunke =)



Och hon babblar hela tiden =)

//Emma

Kupolen idag

Idag har jag och Bella varit till kupolen på lite sightseeing såhär i REA-tider =) Det var längesen vi var där nu. Dessutom har jag inte hunnit gå på nån mellandagsrea än (om man bortser från mitt lilla besök på Lindex i Falun förut). Så det va skoj! Tyvärr hann vi inte titta runt så länge, men det blev ett fynd på Kid = en ny ljusbricka för halva priset, den tänkte jag ha i köket.


Jag gick igenom rean på barnkläder på Kapp Ahl men hittade inget av intresse! Däremot hittade jag underkläder till mig själv =) Tyvärr till ordinarie pris.

Jag tänkte ta en till sväng till kupolen på torsdag eller fredag, då tänker jag finkamma de affärer jag inte hann in på. Nån som vill hänga på?

Nu har Bella äntligen somnat och jag ska dricka kaffe =)

//Emma

Söndags middag

Idag blev det rotfruktsgratäng med korv.

Rotfruktsgratäng

Mums

//Emma

Stormvarning!

Snacka om att det blåste upp till storm sent igårkväll! Jag låg och tittade på dokumentären om World Trade Center i lugn och ro när det helt plötsligt blev värsta oväsendet utomhus och det kändes som om hela huset skulle ryckas upp med rötterna och kastas iväg! Stackars Bella vaknade ett par gånger av oljuden. Men det förstår jag, med tanke på stormens volym!





"I morse" vaknade vi 09.30! En riktig sovmorgon med andra ord! Gätteskönt =) Så därför sitter jag och äter frukost den här tiden.

Idag ska vi göra absolut inget =) Det låter som en riktigt skön söndag tycker jag! Jag känner mig så gott som frisk idag oxå =) Perfekt!

Synd att det är så grått och blåsigt väder ute, det hade varit skönt med en promenad senare =)

//Emma

Geisha

Ikväll är en betydligt bättre kväll =) Nu har jag både coca cola och geisha choklad! Kan inte bli bättre! Nu ska jag kolla på film =)


Ha en bra lördag kväll


//Emma

Dagens Middag

Idag blev jag iallafall nöjd med middagen!! Det blev ugnsbakad Alaska Pollock med ris och en kryddig sås med krossade tomater, kokosmjölk, champinjoner, diverse löksorter och kryddor. Gättegott! Till och med Bella tyckte om det, och hon brukar vara skeptisk mot fisk! =)



//Emma

Lördag =)

Vi har varit vakna sen 07.30 tiden. Bella kunde absolut inte somna om =) Men det gjorde inget...det är ju lördag ;) Och det bästa av allt är att jag känner mig mycket friskare idag!! Ingen influensa med andra ord! Skönt! Igår hade jag ont i nacken men det har nästan gått över helt =) Det blir nog en bra dag idag!

Nu sover Bella middag och jag slappar.


Bella mumsade rivet äpple till mellis, men hon nöjde sig inte med det utan åt en halv banan oxå!

Undrar vad jag ska planera för middag idag? Det blir nånting med fisk iallafall...(inte fiskpinnar)!!

//Emma

Pizza sugen!

Nu på kvällen blev jag så väldigt sugen på hembakad pizza!! Men hade jag nån jäst hemma? NEJ!!!  Eller jo....men ingen vill veta hur den såg ut, ett under att den inte hade traskat iväg på egna ben för längesen! 
Inte hade jag så mycket god fyllning att skryta med heller...

Då blev jag sugen på massa annat gott...men alla goda recept jag hittade fattades det ingredienser till...OTUR!

Så vad blev det för mat då? Fiskpinnar, hemlagat potatismos, dom sista resterna av julskinkan plus gröna oliver. Hahahahahahaha!! Man tager vad man haver ;) Måste verkligen handla snart...

Men jag har faktiskt choklad i skafferiet =) Visserligen lite för mörk för min smak men vad gör man inte när man är sugen? Coca cola eller annan läsk skulle jag inte heller tacka nej till!! Men TYVÄRR ... blir man törstig i det här huset får man vackert dricka vatten eller mjölken som gick ut för 2 dagar sedan! Bara att välja. Undrar vilket alternativ som passar bäst till den alldeles för mörka chokladen??

//Emma

Godmorgon Fredag

Vaknade av Bella vid 06.30 typ. Hon somnade om men det gjorde inte jag. När klockan var 07 fick jag nog och lutade mig nära spjälsängen och viskade: Är du vaken? Efter en liten stund hör jag ett skratt =) Då gick vi upp.



Jag är fortfarande krasslig idag by the way...

//Emma

Godnatt

Jag säger som Playhouse Disney: "Säg godnatt och sov en hel natt". (Jag tror att jag har blivit en aning skadad av den kanalen).

Tyvärr har jag gått och blivit sjuk! Jag har kännt mig fullt frisk hela dagen men så helt plötsligt mot kvällen vart jag risig. Feber och ont i halsen =( inte kul! Hoppas det ger med sig fort....hoppas INTE att det är influensan för det har jag tyvärr inte tid med! Synd nog blev jag tvungen att sjukskriva mig imorgon. Får se om jag blir fortsatt hemma lördag och söndag med. Då skulle jag oxå ha jobbat. Så typiskt! Kunde jag inte ha blivit sjuk i tisdags istället så kanske jag hade sluppit en karensdag? FAN!!!!

Sånt är livet ibland...

Bella var så söt nu på kvällen innan hon skulle lägga sig =) Hon skulle bädda ner dockan i lära-gå vagnen hela tiden. Tog upp dockan och bäddade ner den igen...om och om igen. Med täcke och kudde. Dockan hade till och med turen att få låna snuttetrasan oxå =) Så snällt!



Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Slänga mig på soffan eller gå och lägga mig?

//Emma

Dagens Motion

Vi tog en långpromenad i snön! Snacka om dagens motion, vi gick på skogsvägar som inte var plogade...haha...som tur var var det bilspår nästan hela vägen runt. Fast det var en bit som var rätt tung om man säger så, då ångrade jag att jag inte tog pulkan istället! Men nu har vi klarat av det =)

Kaffe blev det oxå, både före och efter.



Nu är det middagsdax!

//Emma

Sällskap =)

Nu har Bella vaknat från sin middagslur och snart blir det mellis. Sen kommer Malin, Victor och Minna hit och hälsar på oss ett tag =) Vi ska ta en barnvagnspromenad så kan hundarna passa på att leka av sig lite energi! Det går nog bättre idag när det inte är nån som skjuter smällare.

Ja, det ska bli väldigt trevligt =)

//Emma

Godmorgon Torsdag

Jag har fått för mig att det är söndag idag, antagligen för att jag börjar jobba imorgon efter 3 dagars ledighet...

Termometern visar på minus 6,4...det får väl duga! Men det dröjer till eftermiddagen innan jag ska ge mig ut på en promenad så det kanske hinner bli varmare till dess.

Vi sov till ca 07.45, sen ville Bella absolut gå upp =) Nu har jag precis avslutat min frukost och ska strax hoppa in i duschen.



När jag satt och åt frukost kom Bella bärandes på sina skor och gav dom till mig, undrar om hon försökte säga att det var dax att klä på oss och ge oss ut på pulkafärd? =)

Ha en bra dag!

//Emma

A Nice Day

Ja det var verkligen en trevlig dag idag =)

Först träffade jag Mia och Millie på stan, vi kikade lite på Lindex och sen gick vi till Café vi 3 och åt lunch. God paj med sallad! Bella åt oxå paj, men hon kom fram till att hon inte var förtjust i det! Istället ville hon tarva från Mias tallrik ;) Efter en stund kom Jenny dit oxå.

Bella blev tydligen rädd för Millie en vända, hon började storgråta till synes utan anledning. Men hon har väl nån fas eller nåt för sådär har hon aldrig gjort förut.

Klockan 12.30 klev jag in hos frisör Malin. Alltid lika trevligt att komma dit och få håret fixat, prata lite skit och dricka kaffe och knapra kakor =) Håret blev bra! Jag tog en mörkare brun den här gången, plus att jag skippade slingorna. Sen blev jag så hysteriskt sugen på att skaffa extensions igen!!! Loves it! Men vi får se hur det blir med det...

När jag var klar mötte jag upp Jenny och Bella. Jag uträttade lite ärenden och sen gick vi hem till Jenny. Bella fick mellis och sen blev det lite bus en stund innan det var dax att åter ge oss ut i kylan för att hoppa på bussen hem.


Bella rockar loss med sin nyinköpta body.                          Sen blev hon genast leksugen =)

Nu känner jag att jag är riktigt trött, inte för att det skulle vara ovanligt på något sätt...

Men jag tänker kolla på Top Model 11 klockan 20.00 på Tv 3....så det så!

//Emma

Godmorgon =)



Snart drar vi till Falun =)

//Emma

Drömkåken...

...sitter jag och kikar på lite halvengagerat. Jag är trött och borde gå och lägga mig eftersom vi måste gå upp i tid imorgon då vi ska åka in till Falun med halv tio bussen härifrån. Det ska bli skoj =) Först blir det att luncha på café vi 3. Kanhända att Mia och Millie hänger på.

Sen har jag glömt vilken tid jag skulle infinna mig hos Malin..haha! Men jag tror att det var 12.30 ;) Så Jenny lånar med sig Bellis strax innan. Sen efter frisör-besöket tänkte jag passa på att strosa i affärer tills det är dags att åka hem igen.

Det kommer att bli en lång dag imorgon! Vi är nog inte hemma  förrän 17.45.

Godnatt på er

//Emma

Dagens Middag

Idag hade jag beslutsångest om vad jag skulle göra för middag. Men jag kom på att det fanns ett paket våffelmix i skafferiet plus att jag hade den turen att ha vispgrädde i kylen och jordgubbar i frysen =) Vilken lycka!



Bella slickar grädde =)


Smarrigt va?

//Emma


Bella fick bråttom

När jag sa till Bella att vi skulle ut och åka pulka blev hon genast ivrig och började skratta =) Hon är så söt lilla skruttan! Fast lite otålig blev hon när hon va tvungen att borsta tänderna först ;)


Det var verkligen gätteskönt ute!! Fast det blåste en del. Jag tror att vi var ute ca 45 minuter iallafall =) Boss tyckte oxå att det va roligt att busa runt  i snön, den lilla galningen.

Nu är det lunchdax och sen ska Bella sova middag.

//Emma

Konstiga Värld!

Temperaturen åker berg och dalbana! Igår morse när jag vaknade var det minus 20 och idag när vi behagade kliva upp var det minus 3,6!? Vafalls?
Jaja, jag är iallafall glad att det är lagomt kallt ute idag =)

Vi sov till strax före 09 idag, fast vi låg kvar och drog oss ett tag innan det var dax att gå upp och fixa frukost =) Så fort jag har ätit upp ska vi ge oss ut i friska luften!

Ha en bra Trettondedag Jul =)


kram  //Emma

Gissa vad?

Jag höll mig vaken hela filmen igenom! Hurra!

Plus att jag inte känner mig särskilt trött heller =) Konstigt!

Men nu ska jag försöka sova iallafall.

Godnatt

//Emma

13 snart 30?

Funderar på om jag ska kika på den ikväll...fast dom flesta vet nog hur det kommer att sluta vid det här laget..hahaha! Och ja...jag kommer att somna ;) Men just nu känns det som att det kvittar, jag är ledig imorgon =) Plus att jag är ledig onsdag och torsdag oxå =) Känns riktigt skönt faktiskt, även fast jag trivs på jobbet.

Imorgon kommer att bli en hemma dag, förhoppningsvis lagom kallt ute så att vi kan ta en sväng med pulkan!

På onsdag ska jag och Bella åka in till Falun, jag ska gå till frissan och fixa håret (ÄNTLIGEN) och Jenny ska passa Bella under tiden.

På torsdag ska vi bara vara hemma och mysa, kanhända att Malin kommer förbi en sväng då. Skulle vara trevligt.

Aja...soffan och TV:n kallar =)

//Emma

Hemma igen =)

Vilken lång dag det har varit! Men som tur var kunde jag sluta kl 15 istället för 16 =) Så nu kom jag hem en timme tidigare än tänkt! Så nu sitter jag här med en kopp té och försöker bli varm medan jag väntar på att resten av familjen ska dyka upp.

Förövrigt ringde jag Tele 2 idag från jobbet och felanmälde hemtelefonen. Det visade sig att det var dom som stängt av den av misstag! Ja herregud säger jag bara! Men nu ska det vara fixat, har inte hunnit med att kolla upp det än men dom skulle åtgärda det idag.

Usch vad jag fryser! Jag ska nog bädda ner mig i soffan ett tag.

//Emma

Men vad folk babblar!



Nu på kvällen har jag upptäckt att det är nåt gravt fel på våran hemtelefon. I ett par dagars tid har jag trott att det alltid varit upptaget när jag ringt till folk...jag började till slut ana ugglor i mossen! Då ringde jag helt enkelt min mobil..och guess what? Det var upptaget där med! Så nu blir det att felanmäla hemtelefonen imorgon! Men det går fortfarande att ringa hem till oss, där funkar den galant =)

Dax att sova nu. Jag har nämligen det previlegiet att få gå upp klockan 04.45 imorgon bitti! Grattis till mig! Sen jobba hela dagen på det sen..

Godnatt alla barn!

//Emma

Dagens Middag



Kycklinggryta, ris och grönsaker =)

//Emma

I väntan på middagen...



//Emma

Min tidning =)



Bella har sovit i över en timme nu och jag har passat på att dammtorka hela vardagsrummet =) Så nu kan jag vara nöjd med mig själv den här dagen med! Nu tänkte jag passa på att läsa nya numret av vi föräldrar när jag äntligen har tid!

//Emma

Iskallt!!

Nu är det -20 grader kallt här ute! Men fy fan! Nu ångrar jag att jag hade städdag igår och inte idag istället! Det ska inte bli trevligt att ta en promenad idag!

Jag höll mig vaken nästan hela filmen igår! På slutet somnade jag till, vid 23-tiden typ. Gud va jag skrattade =) heelt hysterisk film! Hahaha!

Nu i skrivande stund blev det helt plötsligt -23 grader! Finns det ingen gräns? Jag tror nog att den där pulka promenaden får vänta nån dag till, om det inte sker en drastisk förändring till eftermiddagen! Vilket jag betvivlar...

Vi har sovit bra inatt, Bella väckte mig 08.20. En lagom tid kan jag tycka =) Men jag var gristrött och hade gärna sovit ett par timmar till. Men nu är jag pigg och vaken iallafall.

Ja, vi får se vad det blir av den här dagen...

//Emma

European Gigolo


<br><a style=font-weight:bold; href=/rg/posters/movie_goods/http://moviegoods.com/movie_product_static.asp?sku=250132&master_movie_id=28957&affiliateID=2392&adID=52>Buy this poster at MovieGoods.com</a>

Den här filmen får jag bara inte missa kl 21.30 ikväll! Jag ska göra allt för att inte somna! Den är ju sååå rolig =) Fast jag är inte säker på om jag har sett hela filmen. American Gigolo däremot har jag sett flera gånger och jag skrattar fortfarande lika mycket!!! Ett hett tips för den som ska fördriva tiden hemma ikväll. Det är TV 3 som visar den.

//Emma

Pusta Ut

Det blev ingen pulkafärd idag som jag planerat, istället blev det en städa-köket-dag! Och snacka om att jag har dammtorkat! Jag har till och med skurat alla köksstolar! Nu känns det som om luften gick ur mig...

Jag ska ta en paus och mumsa på julgodiset jag gjorde dagen före julafton:



Det är mandelmassa och nougat doppad i choklad. Jag tryckte i en hasselnöt i varje bit och strödde krossade hasselnötter över. Mums!

Varför går alla lediga dagar så fort?

//Emma


Godmorgon snöiga lördag =)

Igår kväll tänkte jag börja titta på en mini serie som gick på ettan, Dubbelgångare hette den och verkade okej. Igår var första delen av 2. Men TYVÄRR somnade jag i soffan redan efter 20 minuter...haha! Sen när jag vaknade 21.45 kändes det inte som nån bra idé att fortsätta titta, jag hade inte orkat. Så det blev att lägga sig istället.

Jag och Bella sov till 09.10 idag =) Guuud va skönt! Fast jag kände mig döötrött när jag slog upp ögonen, måste vara för att jag sovit för länge!

Men nu är morgonbestyren avklarade, jag ska ta en snabbdusch och efter det ska jag laga till lunchen. Korvstroganoff, potatis och broccoli blir det idag =)

Have a nice lördag!

//Emma

Gokväll

Nu är denna dag till ända. Jag är rätt trött, har ju varit vaken sen 04 tiden imorse. Då vaknade jag av Bella som grät i sömnen, hon somnade om på två röda...men inte jag! För när jag såg vad klockan va visste jag att jag skulle upp om en timme och då blev det omöjligt att somna om! Så typiskt! Men dagen gick bra ändå =) Jobbade från 7-16, och det var fullt upp hela dagen.

Sen blev det att handla några kassar innan hemfärden.

Det blev blodpudding till middag, inte min personliga favorit men bra barnmat. Så går det ju fort att laga till oxå =) Bella tycker att det är gott!

Nu sover hon och jag har precis rastat Boss en liten stund. Jag tänker inte göra nåt mer idag, förutom att slöa i soffan en stund innan läggdax. Det ska bli skönt att vara ledig både lördag och söndag =) Då ska jag bara vara hemma och pyssla i lugn och ro.

Nu ska jag ta reda på om det blir nåt bra på TV ikväll!

XOXO

//Emma

Här skulle jag vilja vara nu!



Bahamas =)

Jag är trött på den svenska kylan! Och det ständiga mörkret. Och eftersom jul och nyår är över för denna gång kommer jag bara att gå och invänta våren. Och det lär ju dröja!

SNÄLLA GUD! Ge mig några veckor på Bahamas!

//Emma

Mandarin Mellis



Nu har vi nästan precis kommit in efter pulkapromenaden. Det var riktigt kallt på sluttampen! Men klart värt det, pga Bellas glada humör =) Men det var skönt att komma ut i friska luften och röra på sig oxå, kan behövas med tanke på allt godis jag tryckte i mig igår!

Undrar vad jag ska göra för middag till oss idag?

//Emma

Släpp in mig!



Rätt dålig bild pga att solen lyste in när jag tog kortet. Men det är iallafall Boss som inte vill vara ute i kylan! Och det visar han med bestämdhet genom att hoppa upp med framtassarna på fönsterbrädan och trycka trynet mot rutan och skälla för full hals =) Så det är bara att göra som han säger, för husfridens skull!

Gårdags kvällen blev över förväntan då jag orkade hålla mig vaken ända till 23-tiden =) En super mysig kväll! Och Bella sov som en stock hela natten och vaknade inte förrän 08.45 imorse! 2 filmer såg jag på raken, undrar när det hände senast? Jag är starkt imponerad över mig själv. Ikväll blir det att lägga sig tidigt då jag börjar jobba 07 imorgon bitti. Men efter det är jag ledig både lördag och söndag igen =)

Igår på dan var vi ut på en pulkapromenad, Bella älskar verkligen att åka pulka! Hon skrattar och strålar av glädje. Och dessutom var det fint väder oxå. Det blir en repris idag men lite senare för nu sover hon middag, vilket hon har gjort ett bra tag nu.

Nu ska jag äta mina pannkakor!

//Emma

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0