I´m leader of the crowd



Kat Deluna rocks!

//Emma

Love Generation



Lite gayigt...jag vet! Men I like anyway :)

//Emma

K´naan - Wavin´Flag



I LOVE

//Emma

Bättre en tomte i skogen än tomtar på loftet

Följetong Tele 2 fortsätter...

Jag får inte modemet att funka i min nya laptop plus att det börjat sega rejält i min gamla. Nästan obefintlig signal.

Igår kväll ringde jag supporten IGEN. Killen hjälpte mig att uppdatera hård och mjukvara i modemet med resultat att det blev 7 gånger värre. Inget internet! Katastrof! När jag skulle ringa upp och klaga hade dom stängt! Så lägligt!

Alltså..imorse ringer jag igen och fick prata med en kvinnlig människa (Gabrielsson).

Utdrag av samtalet:

Jag förklarar mitt modemproblem.

Gabrielsson: Det kan vara så att det står träd ivägen för masten.
Jag: Om det är pga det vill jag häva kontraktet så jag kan skaffa annan leverantör.
Gabrielsson: Javisst kan du häva...men då skickar vi faktura för resterande bindningstid.
Jag: Nu har jag modem nr 2 och ska tydligen få nr 3 inom loppet av ca 6 månader. Det om något måste väl vara en klar anledning till att få bryta avtalet?
Gabrielsson: (något ovänlig): Nej
Jag: (förbannad): Finns det någon chef jag kan prata med?
Gabrielsson: (Lätt nervös) Jaaa...det borde det finnas...vänta lite

Och det fanns det! Dessutom en kundvänlig sådan =) Hon förstod mitt missnöje över hela situationen och gjorde sitt bästa för att jag skulle bli nöjd. Vilket jag blev. Jag ska få ett tredje modem hemskickat och om det oxå krånglar får jag bryta avtalet med omedelbar verkan utan att behöva betala en krona mer =)

Är det inte konstigt att den magiska frågan: Finns det någon chef jag kan prata med? Kan lösa allt så snabbt och smidigt? Helt vansinnigt egentligen!

Förövrigt: en sak jag kom att tänka på efter vi pratat klart. Är det inte Tele 2 som har en viss TV-reklam där en tomte sitter och surfar utan problem mitt inne i 7 milaskogen?? Och därute snackar vi inte 3 träd som råkar skymma en mast!! Det ska jag nog påtala nästa gång vi talas vid ;) hahaha!! (om det nu va tele 2s reklam). Kanske måste kolla upp det innan...

//Emma

CSI



Död pippi funnen på veranda!

Mördad av kallt beräknande pippi?
Pippirelaterat självmord?
Pippin död av olycka?
Umgicks pippin i den undre världen?
Var pippin sjuk?

Frågor vi aldrig kommer att få svar på!

//Emma


Barfota slacker

En hemsk incident inträffade nyss! Jag var ute på en lång barnvagnspromenad. Halvvägs somnade Bella och ungefär samtidigt gick min ena flipflop sönder! Katastrof! Jag var alltså tvungen att gå barfota som en annan slacker/white trash. Det var verkligen kul att korsa trafikerade gator...NOT! Bitvis  hade nån varit tvungen att asfaltera rätt nyligen, jag trodde att mina fotsulor skulle brinna upp på riktigt! Men den största delen av hemvägen bestod av grusväg, vilket gjorde att jag fick jävligt ont och var tvungen att gå extremt sakta.

Pricken över iet var i en uppförsbacke där jag verkligen LED! Det blev inte lättare av att jag var tvungen att skjuta en barnvagn framför mig. Just då cyklar en gubbe om mig, känner sig tvungen att stanna och kommentera mitt öde.
Gubben: Går det tungt?
Jag tänkte: Men ser du inte att jag är BARFOTA gubbe? Ta du din cykel med tillhörande hånflin och stoppa upp dom nånstans!

Med min otur hade jag säkert lyckats halka på en kanadagås i neförsbacken, flugit rakt in i en björk och slagit ut mina framtänder! Och hade jag lyckats med det kan jag lova att jag hade fyrat av mitt bredaste smajl till alla jag mött, gett dom min snofsigaste prinsessvinkning och sagt HEJ HEJ PÅ DIG!

Nu måste jag skrubba mina fötter

//Emma

Ytlig?

På jobbet inatt var det en person som tyckte att jag skulle plocka 7 sorters blommor på midsommarafton och lägga under kudden...för att drömma om den jag ska gifta mig med (ja..ni vet historien). Då sa jag: Inte så kul att vakna upp dagen efter med 30 bladlöss i håret, en tvestjärt i varje öra och att dessutom ha drömt om en karl som är skitful! Glad midsommar liksom ;)

Då (till min förvåning) tyckte personen att jag var ytlig!

What??

För att inte jag vill gifta mig med en skitful människa? Jag tycker INTE att det är ytligt på nåt sätt! Visst jag kan hålla med om att jag är kräsen...

...men kom igen...ytlig?

//Emma


Elaka tankar!

Ibland får jag mörka tankar i min hjärna, som nu när dom demoniska grannbarnen skriker och härjar utanför. Jag hade inte brytt mig så mycket om inte Bella vart sjuk och somnat extremt tidigt. Hon är lättväckt!

Tankarna som manifesterar sig:

1. Jag vill åka till Polen och rusta upp Auschwitz
2. Klippa band, hålla tal och bjuda på tårta
3. Kasta in ungjävlarna
4. Önska dom lycka till och trevlig resa till de glödheta breddgraderna (där dom med all säkerhet kommer att hamna)

Dessutom vill jag häva in en viss far i samma riktning. Han sitter och jäser som en padda på balkongen i markplan och skriker åt sina 2 ungar som befinner sig i lekparken ca 30 meter bort. Men för Guds skull karl...häv dig dit och tala!

Jag blir galen!

//Emma

Höj!

Jag är en usel bloggare nuförtiden!

I torsdags blev jag förkyld (intresse), i fredags hade vi tjejkväll och drack drinkar på Åh och efter det gick vi och såg Sex And The City 2. En väldigt rolig kväll :) Jag var hemma typ 12 på natten. I lördags låg jag bara hemma och försökte kurera min förkylning och senare på kvällen drog jag till akuten och jobbade extra hela natten. Visste jag vilken jobbig natt som väntade mig hade jag stannat hemma istället! Men jag får skratta när julilönen kommer istället :)

Bella kom till mig idag och på tisdag ska vi till ortopedmottagningen för att avlägsna hennes gips! Äntligen =)

Jag sänder många styrkekramar till ett par vänner! Tänker på er!!!

Orkar inte ens skriva nån rolighet...

Bling bling!

//Emma

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0