Alla Helgons Dag

Jag och Bella har haft en riktig mysdag idag! Det var meningen att vi skulle baka igår redan men jag hade ont i magen hela dagen så jag orkade inte. Idag har jag mått mycket bättre =) Bella väckte mig 07.10 imorse, och direkt efter frukost satte vi igång och bakade!


En plåt med Kärleksmums =)

På eftermiddagen gick vi och handlade ingredienser till tacos. Och lite senare satt vi (jag) och glufsade! Min mage står fortfarande rätt ut! Men gott var det =)

Bella börjar friskna på sig, idag har det varit full fart på henne! Vi har lekt massor. Hon somnade på 3 minuter tror jag. Skruttan =)

En ny grej hon har börjat med är att hon ska klä på sig lager på lager...


Här har hon dragit på en klänning utanpå pyjamasen, och
hon försöker ta på sig ett par byxor på armarna.

Sen börjar jag allvarligt fundera på om grannarna uppepå är en grupp neandertalare! Det verkar som om dom roar sig med att stampa jordgolv, spela bongotrumma och ackompanjera allt med djuriska läten! Till jul ska jag gå upp och ge dom ett par avgnagda kycklingben, det ska tydligen gå hem hos infödingar har jag hört! Då blir dom överlyckliga och snurrar in dom i håret och stoppar upp dom i näsan! Kan ju hoppas att vi blir kompisar efter det...så det blir tyst menar  jag. 


Min granne? Neandertalis Högljuddis

Ha en bra lördagkväll!

//Emma

Trick or Treat?

På sena eftermiddagen ringde det på dörren, dum som jag va kollade jag aldrig vem det var innan jag öppnade. Självklart var det två barn som klätt ut sig efter bästa förmåga,rejält svart och vitmålade var dom i ansiktet!

Bus eller godis??

Ja vad väljer man liksom? Jag har ingen större lust att få en burk maggots genom brevinkastet! Synd nog hade jag inget godis hemma, men fullkorns-brago gick hem =) Tur för mig!

Men stackars Bella blev traumatiserad av monster-barnen! Hon hade gömt sig i köket och snuttade för fullt! Jag tror jag fick förklara minst 15 gånger att det var snälla barn som hade ritat sig i ansiktet. Men flera gånger pekade hon mot ytterdörren och såg rädd ut, lilla vän!

Vad är det för fel med att klä ut sig till Nalle Phu och Nasse???



VS



Det är väl klart man väljer den söta rosa lilla grisen ;)

Ha en trevlig fredagkväll!

//Emma

NEJ

Jag har fått en dotter som är nej-tackare!

Nästan vad man än frågar så får man nej till svar! Enda undantaget är frågan: "vill du ha en kaka?"

Sen är det konstigt hur mycket en sån liten person förstår, ibland får hon en glass efter maten hemma hos mina föräldrar. Nuförtiden kan man inte säga ordet glass för det vet hon vad det är vid det här laget. Pappa hade köpt Hello Kitty glass förut, så efter vi ätit frågade han mig om inte Bella kunde få en Hello Kitty. Det tog 3 sekunder innan hon hängde på frysen!! Hur kunde hon veta vad han menade? Obegripligt!

Nu på kvällen tog den en evighet innan hon somnade, hon skulle "bara" som Alfons Åberg säger ;) Men jag får skylla mig själv för jag lät henne sova middag alldeles för sent.

Ja visst är dom söta dom små barnen =)

//Emma

Happy Face

Idag är jag riktigt glad!!!

Kommer ni ihåg att jag skrev förut att jag funderade på att förändra mitt utseende framöver?

Det är precis vad jag ska göra nu! Om en liten vecka =) Jag har precis beställt tid hos min underbara frisör Malin, så på onsdag nästa vecka ska hon sätta i löshår =) Yeeeeey!!!

Gud som jag har saknat mina extensions! Jag har gått och känt mig som en halv människa i över 2 år nu, men snart blir det ändring på det=) Enda skillnaden blir att den här gången kommer jag inte att vara blond utan mörk, som jag är nu. Jag trivs bra i mörkt. Sen kommer det inte att vara riktigt lika långt som jag hade förut, jag måste ju vänja mig!

Happy Happy Happy

//Emma

Stackars Bella

Nu är hon sjuk igen, förkyld,hosta och feber. Ska hon aldrig få vara frisk en längre tid? Imorgon är det jag som ringer vårdcentralen!

Godnatt

//Emma

Skit!

Insåg just att jag glömt mitt smink på jobbet! Inte nog med det, jag glömde även mitt lypsyl där!!! Total katastrof!

Jag överlever nog utan smink tills på onsdag ;) Men osäkert om jag överlever en natt utan mitt lypsyl!!

Ja jag är beroende!

//Emma

Mys Mys =)

Bella kom idag =)

Det var så tråkigt väder så vi höll oss inne i TV-soffan. Jag försökte vila lite men Bella skulle hoppa på mig och klänga runt så det gick inte så bra. Men det var mysigt ändå!



Eftermiddags mellis blev det framför TVn,varma mackor och sallad.



Bells somnade strax efter sju. Jag har precis duschat och ska strax hoppa i säng. Vi ska upp kvart i 5 imorn bitti!! Fyy va jobbigt!

Jag ska jobba 06.30 - 15.00 Så Bella kommer få en riktig heldag på dagis imorn hon.

Godnatt på er sötnosar

//Emma

Lördag

Riktigt trött idag! Känns som om jag e bakis(fast det är jag inte). Men kan bero på att jag sovit ca 2 timmar inatt, men inte i streck ens. Det var helt omöjligt att somna igårkväll, och jag brukar inte direkt lida av sömnproblem! Tvärtom kan jag somna lite överallt utan problem..haha! Men jag misstänker att det är pga att jag jobbade natt i tisdags, efter jag fick barn har jag fått svårare att ställa om dygnet. Jobbigt! Mardrömmar hade jag oxå, helt sjuka såna! Bara blod och mördande hit och dit. Usch!

Så det va inte såå kul när klockan ringde 5 imorse och jag insåg att det inte var ett skämt! Men bara att pallra sig till jobbet till 06.30....borde förresten vara förbjudet att börja så tidigt på morgonen! Till på köpet råkade jag bli en kvart sen...jag hatar att vara sen! Det förstör hela dagen. Men det var lugnt inne på AVA som tur var....nu när jag tänker efter har jag varit inne på AVA 4 pass på raken den här veckan...hmm...vad har jag gjort för ont? Råkat reta upp en chef eller nåt? Lite straffkommendering sådär ;) Jaja, gott om godis har vi haft där inne i dagarna två...inte bra...tror att jag svällt ut lite! Bådar inte gott inför Beach 2010! Blir väl att bada i vassen i år igen...

Förövrigt har jag planer på att förändra mitt utseende en aning framöver =) Jag ser fram emot det!!!

Annars då? Vad sysslar jag egentligen med en ledig lördagkväll? Jo...jag tvättar, städar och diskar! Kul va? Jag vet att ni alla blev avis nu!

XOXO

//Emma

Tjejkväll

Bilder från tjejkvällen...




Najs najs najs;)

Puss på er flickor!

//Emma

Godmorgon Världen

Jag vaknade AV MIG SJÄLV kl 14 =) Inget borrande..ingenting!!! Hurra!!!!

Snart ska jag dricka kaffe, hoppa in i duschen, äta nån macka,sen åka ner på stan och möta Mia. Vi ska ta en vända på systemet innan vi far hem till mig. Ikväll blir vi 4 flickor här =) Plus ett Singstar, det kommer säkert att skrålas en hel del här ikväll kan jag tänka ;)

Blir säkert en del roliga bilder oxå...haha!! Visar säkert upp ett par stycken här på bloggen.

Sen går jag och funderar på att eventuellt starta upp en till blogg, men den kommer att vara privat och lösenordsskyddad. Där kommer jag att skriva om mitt privatliv och mina äventyr. Inget om Bella, det gör jag på den här vanliga bloggen. Sen händer det en del obehagliga/häftiga saker runt mig i mitt liv, det har jag inte skrivit ett ord om i den här öppna bloggen,men det tänkte jag göra i den privata. Väldigt spännande tycker jag själv...

Som sagt jag har inte bestämt mig till hundra än,men om nån är intresserad av ett ev framtida lösenord är det bara att fråga mig. Jag kommer såklart inte att dela ut det till höger och vänster. Det är ju trots allt mitt allra privataste jag kommer att skriva om.

Puss och kram

//Emma


Mosbricka!

Hehe!

Tack Gud för Maria! Just nu är hon iväg och inhandlar mosbrickor åt utsvulten nattpersonal =)

Här ska mölas!!

//Emma

Nattugglan

Jag är inne på AVA (återigen) och spenderar mina 10 nattliga timmar. Det är extremt lugnt här, bara 7 patienter än så länge. Nu gäller det bara att fördriva tiden på bästa möjliga sätt fram tills klockan blir 6 då vi ska börja med morgonarbetet.

Förövrigt blev jag förkyld...vilket jag misstänkte! Så nu går jag och snorar och hostar....väldigt irriterande! Dock var jag snabb med Kan-Jangen =)

Cellprovs besöket gick över förväntan! Det var en väldigt trevlig gammal pensionerad barnmorska som hade hoppat in extra. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, hon skrev ut mitt piller-recept plus att hon berömde mina vackra slemhinnor (eeh?) hahahaha!! Ja det var mig en rolig gumma ;)

Imorgon kväll ska vi tjejer träffas hemma hos mig för lite pizza- och vin intag plus en massa skvaller =) Jag ser väldigt mycket fram emot det!!!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på??? Kanske läsa min bok jag har med mig...

svammel svammel

//Emma

Godmorgon Tisdag

Det gick bra att jobba igår trots allt, jag hade turen att vara inne på AVA hela passet igår! Vi hade det lugnt och skönt =) Dessutom hände det lite spännande grejer....häftigt!

Men det tråkiga är att jag håller på att bli förkyld IGEN! Men jag börjar bli van vid det här laget!

Idag fick jag iallafall sova tills 10.45 innan grannen började borra! Hurra!!!! Tur var väl det för jag ska ut och jobba natt ikväll, då vill man gärna vara lite utvilad åtminstone!

Nu ska jag äta frukost, hårdmackor med ägg och kaviar =) sen ska jag fixa till mig och bege mig till vårdcentralen. Idag har jag nämligen den stora äran att bli utsatt för ett cellprov! Halleluja moment.....eller inte! Men jag måste iallafall dit förr eller senare och få ett nytt recept på minipiller, min plan är att tvinga provtagaren att skriva ett sådant när jag ändå är där så slår jag 2 flugor i en smäll =)

Varför måste det vara så mycket dimma ute egentligen? Mascaran sitter ju nere vid knäna efter 5 minuter...typ!

Ha en bra dag!

//Emma

MEN!!!!

Grannen från HELVETET skulle absolut börja härja med borren klockan 8 imorse!!!

Jag som inte somnade förrän efter 02 inatt eftersom jag jobbade sent! Jag hade ställt klockan på 10 och verkligen sett fram emot att få sova ända tills dess, MEN ICKE!!

Jag känner mig snuvad på min efterlängtade sovmorgon! Och kul att jag ska jobba 13 - 21.30 dagen till ära! Kommer jag hålla mig vaken tro?

Hellre hade jag vaknat av en piano-trudelutt än av den där jävla borren, snacka om att vackna med ett ryck...jag höll för fan på att ramla ur sängen!!

Nej fy!

Snart hetsa till jobbet då...

//Emma


Knock you down



En helt lovely sång =)

Undrar när jag kommer att bli knock´d down ;)  hehe...

//Emma

Green Day - 21 Guns



Säger bara en sak om denna låt: I´M IN LOOOVE!!!

//Emma

partysugen....?

Vid en tidpunkt nu på kvällen blev jag partysugen!

Men när jag gick ut på balkongen och rökte i 5 minuter var det suget som bortblåst...bokstavligt talat!

Fy fan att behöva sätta foten utanför dörren i denna höststorm!!

//Emma

Pyssel Fredag

Fy vilket trökväder det har varit idag! Regnigt och blåsigt precis hela dagen. Tur att jag var ledig idag säger jag bara!

Bella är nu helt klart på bättringsvägen =) hon var väldigt rastlös här hemma igår, ett friskhetstecken =) Dessutom har hon lärt sig att galoppera som en häst,haha! Så hon skuttar runt här och smackar till och från. Så söt! Ibland får jag mig ett gott skratt. Hon vill väldigt gärna rida på ryggen oxå, så ska jag galoppera runt som en häst..haha!! Men ibland blir faktiskt "hästen" trött och måste vila sig, men då blir Bella sur ;) haha!



Så idag har skruttan varit på dagis och lekt i 2 hela timmar, det märktes att hon var sugen på att gå dit =) jag hann knappt få av henne ytterkläderna förrän hon kutade iväg!

Pga vädret har vi haft en inne-dag idag! Vi har tvättat och dammsugit. Bella har rensat sin garderob, hon rev ut alla kläder och spred ut dom över lägenheten..haha! Som tur var gjorde hon det efter jag dammsugit!


Jag och Bella bakade en banankaka på eftermiddagen

Jag var så trött efter förmiddagens ansträngningar så jag sov middag med Bella =) Såå skönt med en powernap!

Till fredagsmys-middag gjorde jag korvstroganoff med ris.



Till efterrätt blev det nybakad banankaka =) Mumsigt!

En riktigt mysig fredag sammanfattningsvis.

Bella somnade vid åtta, lite sent...men kan bero på att hon sov middag ända fram till klockan 15.00!

Nu ska jag bara slöa framför TVn =)

Ha en trevlig fredagkväll!

//Emma

Bonde söker fru

Ja herregud nu får man sitta och skämmas igen, haha!! Vad är det med vissa bönder egentligen?

Förövrigt är jag hemma från jobbet med lillstumpan. Igår när jag var ledig hela dagen märkte jag att hon nog inte var kry nog att vara på dagis hela dagar. Det var hon nog inte i måndags heller, men fröknarna märkte nog inte det riktigt eftersom Bella säkert hade en fasad när hon var där. Dagisfasaden ;) kan nog lätt bli så när det händer så mycket hela tiden.

Men hon har ingen feberoch jag har inte behövt ge henne hostmedicin en enda gång. Problemet är hennes snuva, plus att hon är kinkigare än vanligt.

Så vi blir hemma imorgon med, sen är jag ledig tills på söndag, förhoppningsvis har hon kryat på sig tills dess.

Annars har det inte hänt så mycket faktiskt, vi har bara varit hemma hos mormor och morfar och ätit ett par gånger och Bella har kollat på mamma mu och kråkan :)

Nu åter till bonde söker fru ;)

//Emma

Sjukdom och trasig dator

Veckan började ju bra!

Bella kom hit i söndags i vanlig ordning, förkyld och dan. Men ändå på bättringsvägen. Det första hon gjorde va att pilla bort en massa knappar på datorn i ett obevakat ögonblick, så nu går det skitsegt att skriva!

Inatt nångång hostade hon till och vaknade så jag la henne bredvid mig och vi somnade om direkt. Senare vaknade jag igen av att hon hostade, men jag tyckte att  det lät så avlägset. Jag insåg att hon inte längre låg bredvid mig, lillskruttan hade gått upp, satt sig i soffan och slagit på TVn =) Så sött! Hon hade dock inte lyckats slå på boxern så det var bara en ruta på TVn där det stog ingen signal ;) Men Bella såg nöjd ut. Klockan var då 03.45! Som tur va följde hon med in i sovrummet igen utan protester och vi somnade om på stört.

Idag jobbade jag 8-14 och Bella va på dagis 7-15. Jag va lite orolig att hon inte skulle orka med det, men ingen ringde efter mig =) Fröknarna sa att hon inte hostat en enda gång, hon hade varit som vanligt och ätit bra och sovit middag. Skönt!

Imorgon är jag ledig, Bella skulle egentligen ha vart på dagis då 2 timmar på förmiddagen men jag ställde in det. Hon kan få va hemma med mig och snora istället.

Jag börjar oxå att känna mig sjuk...IGEN!!!! Finns det inget slut på eländet??

Gud va skönt att va ledig imorn!!

Förresten,Bella fick ett par nya vinterskor av mormor och morfar idag!! Superfina! (och dyra). Tack så jättemycket för dom =)

Nu ska jag däcka..

Godnatt

//Emma

Wohooo

Nu har jag ÄNTLIGEN slutat mitt pass =) Och vilket pass!!! Herregud! 13-21 idag igen och ambulanstelefonen har ringt konstant!! Jag är helt slut!

Så nu vet ni det ;)

 

Vi hade planerat en tjejkväll lite löst, men eftersom både jag och Annis jobbade till 21 idag och Jenny inte kommer hem förrän vid 22 så ställde vi in det. Men jag och Annis ska träffas hemma hos mig iallafall, prata skit och dricka vin. Jag ser fram emot det efter en hård dag på jobbet!!! Jag ska även ringa Mia och höra hur hon och Karin planerat kvällen.

Nu bär det iväg hemmåt =)

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

//Emma


Godmorgon Fredag

Och jag är redan trött som en zombie!! Trots att jag kunnat sova länge, ställde jag klockan tidigt imorse. Pga tvätt-tid 7-10! Det fanns ingen annan än den! Kul va?

Nu har jag städat i köket och gjort mig iordning för dagen. Jag ska jobba 13-21!

Hur jag nu ska orka med det...

//Emma

Urk!

Idag har jag känt mig sjuk hela dagen! Känns som jag har feber, och träningsvärken på det sen! Trött är jag oxå! Blä!

Men som tur är har jag inget avancerat inbokat idag, jag ska bara ner till mina föräldrar och äta middag senare. Det blir garanterat en tidig kväll!

//Emma

Onsdag

Gårdagskvällen va verkligen trevlig! Tack Jenny =) Måste göras om! Jag var hemma igen strax efter 22.  Sen fastnade jag på msn så jag gick inte å la mig förrän väldigt sent!! Eller tidigt, beror på hur man ser det..

Idag vaknade jag 15.15...haha! Längesen jag sov så länge senast! Så jag har inte hunnit med så mycket, men jag har städat lite och tagit en låååång höstpromenad alldeles ensam, och det var såå skönt =) Rensa tankarna lite. Plus att jag hade en överjävlig träningsvärk när jag vaknade, tog mig knappt ur sängen!! Så det var skönt att röra på mig lite, kände mig stel som en pinne innan..haha!

Nu har jag ätit, gjort matlåda och duschat. Imorgon jobbar jag 7-14 så det blir en tidig kväll!

Godnatt på er

//Emma


Hurtig och effektiv!!

Det är vad jag varit hittills idag!!!

Strax efter 12 tog jag en rask promenad ner på stan, till Vibes for Life för att vara mer exakt. Där mötte jag Jenny för ett svettigt träningspass på den vibrerande plattan. Och tro mig när jag säger det...DET VAR SVETTIGT!!! Det märks att det var längesen jag tränade för när vi var klara efter ca en halvtimme var min kropp en skakande geleklump!

Så bara så ni vet har jag gjort ca 1800 armhävningar idag! Inget skämt!! Jag är stolt!

Pappa hämtade mig efteråt, han skulle hjälpa mig att sätta upp lite grejer på väggarna. Vilket vi oxå gjorde. Äntligen börjar jag få ett HEM! =) Nu är mitt vardagsrum nästan helt klart.

Bilder från vardagsrummet:


Nya gardiner


List och tavlor ovanför soffan


Väggljusstaken på plats


Maskerna uppe

Hallen:


Nyckelskåpet

Märks det att jag har en viss passion för mörkt trä eller ;)

Nu är det inte mycket kvar som ska upp, i stort sett bara ljuskronan ovanför köksbordet. Mattor ska oxå fixas, plus ett par lampor till sovrummet och hallen. (Taklampor).  Jag skulle behöva lite mer möbler oxå, men det är ingen panik. Det får bli mitt projekt efter jul nångång.

Rom byggdes inte på en dag för helvete!

Tack så mycket pappa för all hjälp!!!

Nu ska jag laga nåt att äta, ta en dusch och fixa till mig. Sen framöver ska jag bege mig hem till Jenny. Ikväll ska vi umgås och ta oss en drink på Pitchers. Mycket trevligt =) 

Ha en trevlig kväll!

//Emma 

Godmorgon Tisdag

Lediga Tisdag =)

Strålande väder är det oxå!! Kan inte bli bättre!


Mina nya gardiner i köket!! Dom går i rosa...inte i rött! (kass bild)

Jag hade ställt min väckarklocka på 11, verkar det som att jag sov så länge eller?? Knappast! Jag vaknade av mig själv 07.20 och kunde inte somna om. Varför Gud??

Dagen till ära vill jag gratulera min kära vän Mia som börjar på sitt nya jobb idag =) Hoppas att det går bra!!


Mia =)

Nej, nu ska jag diska och poppa hög musik!

//Emma

Hurra!!!!

Nu är mina nya köksgardiner på plats!!!!!!!! =)  Och det blev superbraaaa!!!

Tralalala...

Godnatt

//Emma

På väg hem..

Japp nu har jag slutat och ska strax pallra mig till bussen. Yeeejjjj!!!! Nu är jag ledig i 2 dagar!!!

Undrar om jag ska sätta upp mina köksgardiner när jag kommer hem? Fast då måste jag i och för sig börja skruva och härja....drygt! Fast det e ju bara ett fäste...

Ha dääääää!

//Emma

Godmorgon Måndag

Skönt med sovmorgon!! Jag hade klockan på 09.30 =) LYX!

Jag har precis duschat och fixat håret, nu sitter jag och dricker örtté, mums! Sjysst med fint väder idag =)

Dagens fråga är: Ska jag cykla till jobbet, eller ska jag vara lat och åka buss? Hmmm..

Idag jobbar jag 13 - 21. Jag var helt säker på att jag skulle jobba till halv tio, men nu när jag dubbelkollade var det inte så =)

Det blåser rätt mycket ute....jag tror jag åker buss.

Imorgon ska jag provträna på Vibes! Jenny ska vara min instruktör, jag ser fram emot att få röra på dököttet lite =)

Ha en bra dag!!

//Emma

Mina tankar...

...kan ju som bekant spåra ur ibland!

Men en grej jag har tänkt på idag är frasen "vad skådar mitt norra öga"

Hmm...

Så vitt jag vet har vi människor 2 skådande ögon, och dom är placerade söderöver.

Det enda ögat vi har norröver är ju brunögat!

Så vad skådar egentligen mitt brunöga?

Jo, mestadels insidan av mina trosor!

Det är ju inte så att vi snackar havsutsikt direkt...

//Emma

Godnatt på er



Puss

//Emma

Heeej alla baaarn

Haha!!

Det har varit dåligt med bloggande här denna vecka! Pga 2 anledningar: 1. Musjäkeln hänger sig stup i kvarten varje gång jag ska skriva något, drygt att starta om datorn hela tiden. 2. Jag har haft fullt upp.

Så nu vet ni det!

Denna vecka gjorde jag ett recept på kolja filé som Mat-Tina gjorde på hennes program.


Det var riktigt gott!! Kommer garanterat att bli fler gånger!

Igår jobbade jag hela dagen och Bella var på dagis. På väg hem stannade vi i en lekpark och gungade och lekte i sanden. Sen blev det lugna gatan resten av dagen.

Idag efter lunch åkte vi ner på stan och träffade Jenny =) Det blev en hel del shopping, som t.ex:


En pyjamas och ett par fingervantar till Bella

Till mig själv köpte jag ett par svarta tjocka tights på Gina, mitt bästa köp var dock en vinterjacka!!! Supervarm och skön...och snygg!! Bild kommer framöver. Den köpte jag på Vero Moda. Och snacka om tur jag hade, endast idag hade dom 20% på alla vinterjackor =) Hurra! Så när rabatten var avdragen blev det endast ca 550 kr!!

Det stavas FYND!!!!

Sen fikade vi på Pralin, Bella var dock nyvaken då så hon var inte så med..skruttan =) Men hon drack en halv festis och åt en halv kaka.

Tack Jenny för en trevlig dag med skratt och härj....Titta en Loyd! Hahaha ;)

Innan vi åkte hem köpte jag ÄNTLIGEN en sladd-mus till datorn! Halleluja moment!! Nu kommer den inte hänga sig i första taget inte..hehehe..

Till lördags-mys middag åt vi strips, korv och räksallad:


Mumsigt!

Lill-skruttan somnade som en stock 19.30.


Efter kvällsbadet måste man ju busa lite ;)

Nu ska jag häcka framför datorn och TVn resten av kvällen.

XO

//Emma

Torsdag

Idag är en trött och seg dag....

Bella har vart på dagis 2 timmar och det gick bra som vanligt =) Själv har jag en ledig dag! Jag hämtade hem Bells halv elva, efter det har vi tvättat, ätit lunch och diskat. Nu sover hon middag lillskruttan =)

Igår var jag i väg med ett gäng från jobbet på den årliga glädjedagen. Vi träffades 12.30 uppe vid Lugnet där vi bl.a spelade minigolf..skitkul! Det måste jag göra lite oftare!! Sen blev det ett kortare besök på SOS Alarm och efter det åkte vi in till stan där dom hyrt Odd Fellow huset (tror det hette så). Vi blev indelade i grupper där varje grupp fick ett varsitt recept. Min grupp gjorde förrätten. Det blev en väldigt god 3-rätters middag =) Tyvärr glömde jag kameran hemma.. Jag var hemma igen ca 21.30, och då sov Bella sött.

Mamma hämtade Bella från dagis igår och var barnvakt tills jag kom hem..Tack så mycket!

Kaffe nu kanske?

//Emma

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0