Galant

Inskolningen idag gick galant! Vi var där i en timme och under den tiden var vi bara inne medans de andra barnen var ute, så Bella skulle få bekanta sig med omgivningen i lugn och ro. Bella lekte hela tiden, dockvrån, köket och affären var roligast! Hon matade dockorna med pizzabitar, kanelbullar och smörgåsar (dom såg verkligen nästan riktiga ut). Sen la hon dom i vagnen och i sängen så dom fick sova middag =) Hon är verkligen en riktig liten dockmamma!

Imorgon ska vi vara där 1,5 timme, bara inomhus med hennes inskolningsfröken, precis som idag.

Annars har vi mest roat oss här hemma, pga att jag känner mig risig. Hoppas jag inte bir sjuk! Bella har varit duktig och hjälpt mig med disken (som vanligt) =)



Målaren är klar nu! HURRA!!!!!!!!!!!!! Äntligen kan jag börja få till ett riktigt hem =) Nu i veckan ska jag beställa gardiner från Jotex. Jag har sett ut ett par till köket och till vardagsrummet, det kommer att bli fint!

Jag tänkte oxå lägga ut några utvalda bilder från festen här på bloggen, men blogg.se är så jäkla seg så jag skippar nog det ikväll!

Nu blir det en natts god sömn, hoppas jag vaknar pigg och kry imorgon!

//Emma

Yejjj

Bella kom hit innan lunch idag =) Vi har bara varit hemma och tagit det lugnt, förutom en tripp till affären på eftermiddagen för lite handling och burkpantning. Sen lagade jag färsk rödspättafilé till middag, såå gott! Bella åt upp varenda smula av fisken =)

Både jag och Bella somnade strax innan 19, som tur var vaknade jag bara en kvart senare. Så nu har jag duschat och ska bara ta det lugnt tills håret har torkat sen blir det natti. Bara skit på Tv är det oxå!

Sen måste jag såklart gratta min kära vän Annis som fyller 30 idag!!! Grattis!!! =)

Imorgon måste vi gå upp halv sju för målaren kommer imorgon bitti och tapetserar sovrummet. Det är så skönt att bli av med karln ska ni veta! Men imorn är iallafall sista dagen och sen är det klart =)

Jag och Bella ska på första inskolningsdagen på hennes dagis imorgon, 09.30 - 10.30. Det ska bli spännande!

Godnatt på er!

//Emma

Ordförande i nykterhetsföreningen

Det är jag det! Hahahaha! Snacka om att jag hade kul åt det skämtet igår, och jag har det fortfarande!

Jag hade riktigt roligt igår by the way =) Vi tog en massa kort oxå, jag kommer att lägga ut några av dom framöver.

Idag har jag jobbat extra mellan 16-21, det var drygt men det gick bra ändå. Lite extra cash är ju aldrig fel.

Nu börjar tröttheten smyga sig på, men innan jag knoppar ska jag äta chips och dipp och titta på film =) Myskväll!

Sen måste jag rekommendera serien Klovn som går på TV4 Komedi! Jag skrattar så tårarna sprutar!! Snacka om sjuk dansk humor! Hahahahahahahah!!!!!!

//Emma

Shopping

En väldigt trevlig ledig dag har jag haft idag =) Vid 13-snåret träffade jag Mia på stan och då blev det kaffe som intogs på parkbänk. Några minuter senare dök plötsligt Jenny upp oxå. Jenny blev oxå mitt shopping sällskap. Nu har jag köpt allt jag ska, skönt för då slipper jag ner på stan imorn efter jobbet!! Imorgon jobbar jag 06.30 - 15.00! Inte kul med tanke på att det blir festligheter hemma hos mig på kvällen sen. Måttligt stressad jag kommer att vara där vid halv fyra när jag kommer hem! Särskilt då mitt hem ser ut som ett totalt katastrof område! Hoppas verkligen målaren blir klar på fredag nu!!!

Igår kväll åt jag och min bror kräftor hemma hos mamma, det var väldigt trevligt. Och våra skämt spårade ur totalt där ett tag..hahaha!!!

Nu ska jag strax hjälpa mamma med maten och sen blir det att gå hem och börja städa det jag kan.

Tjing!

//Emma

Hej

Nu har jag inte bloggat här på ett tag, men jag har inte så mycket att säga heller för den delen.

Förutom att jag har outfiten klar tills på fredag (thanx to Jens) plus att jag har varit hos FRISSAN idag =) Så nu är jag snygg i håret igen! Jag har även lagt undan ett par nya stövlar som jag ska hämta ut på torsdag, dom tillhör min fredags-look!

Jag mår förövrigt riktigt bra! Jag håller sakta men säkert på att förvandlas till den vanliga Emma igen =) Jag börjar få tillbaks min energi. Så mycket som jag har skrattat de senaste 3 dagarna har jag inte gjort på hela det senaste året!

Tack alla mina underbara vänner!!! Love you guys =)

//Emma

Ja det blir VITT

Som några av er vet är det brunt runt fönstren och insidan av balkongdörren i min lägenhet, så typiskt Kopparstaden!! Men jag fick mig en trevlig överraskning när jag kom hem, målar-gubben ska förvandla det till  vitt istället =) Hurraaaaaaaaaa!!  Snacka om att det kommer bli ljust och fräscht här hemma =) Jag LÄNGTAR tills allt är klart!!

Vi hade väldigt lugnt på jobbet hela dagen, så klockan gick extremt sakta! Bella däremot har haft roligt med mormor och morfar hela dagen =) Dom har matat änderna, ätit på restaurang, plockat blommor och mycket mer =) Hon somnade på fem minuter nu på kvällen.

Imorgon är jag ledig hela dagen så vi får sovmorgon =) Skönt!

Nu ska jag kika runt om det är nå bra på TV, är det inte det går jag och lägger mig. Känner mig helt slut efter den här dagen!

//Emma

På jobbet

Min första kafferast har infunnit sig, och då passar jag på att utnyttja internet =)

Halv 7 imorse klev vi upp och ca en timme senare kom målar-gubben, han verkade vara gammal i gemet så han blir säkert klar tills på fredag =) Synd bara att han luktade svett.

Han skulle bara vara i köket idag, så då kan vi vänta med att flytta övriga möbler tills söndag kväll. Så bra!

Pappa kom och hämtade Bellis klockan 8, hon får hänga hos dom tills jag kommer hem närmare halv sju ikväll.

En annan trevlig nyhet är att Harrys har öppet fredagen den 28:e =) Hurra! Då blir det party!

Förvövrigt kastade Bella ner snuttetrasan från balkongen igår! Ni som vet hur mycket hon avgudar "snuttan" kan ju tänka er vilken katastrof det var!! Som tur var hamnade den bredvid nedersta grannens altan, så det var enkelt att hämta den =)

Ha en bra dag!

//Emma

Bilderna


Bella är morgontrött och vill ligga i soffan, titta på bolibompa och dricka välling


Det här kortet tog jag innan vi åt middag idag, handväskan i högsta hugg ;)

//Emma

Torsdag

Idag har vi vart i lekparken med Annis, Max och Tindra både på för- och eftermiddagen =) Man får passa på när det är fint väder! Vi har även hunnit med att handla på affären, hälsat på mormor på hennes jobb och tagit en långpromenad med Annis och hennes hund.

Nu hade jag tänkt att lägga in ett par kort på Bella men musen hängde sig precis så det sket sig! Typiskt, när jag äntligen lyckats ta mig in på internet!!!

En trevlig nyhet: en gubbe från målarfirman ringde mig igår och vi kom överens om att dom ska sätta igång med min lägenhet redan imorgon =) Tjohoooooooooooo!! Äntligen ska jag få fint =) Och dom ska vara klara tills på fredag nästa vecka!

Imorgon ska jag jobba 9-18 så mina föräldrar ska vara barnvakt, pappa kommer hit lite tidigare imorn för att hjälpa mig flytta undan lite möbler =)

Godnatt

//Emma

Ekorr´n satt i granen

Vi vaknade halv åtta imorse, fast vi va lite sega så vi kom inte till lekparken förrän ca 10.30.

Det första vi fick syn på var en ekorre som satt på en stor sten, och DET tyckte Bella var enormt spännande =) Direkt jag lyfte henne ur vagnen sprang hon bort till den och ropade hej ;) Ekorren flög genast upp i närmsta träd!


Hej Ekorren!!


Ekorren kände sig trygg uppe i björken


Men kom ner så jag får klappa!

Ekorren hoppade över till en tall och högg in på en kotte

Sen letade hon efter ekorren konstant under lekparksvistelsen! Hon hittade även en kvarglömd basketboll som vi roade oss med ett tag =)

Efter lunchen gick vi hem och hälsade på morfar, mormor dök oxå upp en snabbvända. Jag och Bella fick med oss gammalt bröd som vi gick och matade änderna med,  det vill säga 3 tråkiga änder! Nästa gång går vi till Kålgårn! Jag tog en omväg hem för Bella somnade i vagnen.

Till middag gjorde jag potatismos (hemlagat såklart) och stekt falukorv. Till det åt vi tomat. Bella åt mycket tomat, det kan bero på att hon stod på en stol vid diskbänken och tittade på när jag hackade den, och det är mycket roligare att äta när man kan sno åt sig från skärbrädan ;) I fortsättningen ska hon alltid få vara med när jag skär grönsaker!

Jag la henne ca kvart över sju och då brakade helvetet lös! Hon skulle INTE sova i sin säng, punkt slut! Men eftersom jag tyckte tvärtom blev vi rejält osams. Det slutade med en kompromiss en halvtimme senare då jag la mig i min säng tills hon somnat. Snacka om att hon har humör den där lilla!

Jag hade tänkt att pyssla lite här hemma efter att hon somnat, men efter den där fajten har jag ingen energi kvar! Så jag går och lägger mig nu istället. Sen måste jag ställa klockan på halv sju imorgon för det kommer några nissar hit halv åtta imorn och ska installera nåt-jag redan-glömt-va-det-va. Och man vill ju gärna vara påklädd och vaken till dess! Drygt!!!

Godnatt

//Emma

Ett sanningens ord till grannen...

Ta du och stoppa upp ditt piano nånstans!!!!

Bella spelar bättre än dig!!!


//Emma

Söndag

Vi sov ända till 08.30 imorse =) Så på förmiddagen hann vi inte med så mycket annat än att gå till affären och handla, och panta burkar vilket Bella tyckte var riktigt fascinerande =)

Efter lunch gick vi ner till lekparken vid Mia och mötte upp henne och Millie för lite lek. Det blev mellis där oxå.


Lagom storlek =)

Spännande grejer

Man måste klättra upp för att åka ner

Bella sov i vagnen hela vägen hem

Till middag blev det äppelplättar.


Supergoda!!

Bella har busat runt som en liten tok innan läggdags! Och skrattat gott åt sina egna upptåg =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog en film, om jag orkar hålla mig vaken..

Förövrigt tog det mig ca 5 försök innan jag lyckades ta mig ut på nätet! Skit Telia! Men dagens positiva är att TVn verkar funka som normalt, jag fick låna en digitalbox med kort av Annis =) Tack så mycket för det!!

Godnatt

//Emma

En mysig lördag =)

Jag vaknade 06.00 imorse...av mig själv! Men det kan bero på att jag somnade ca 21 igår kväll, hur som helst var det skönt att va riktigt utvilad =) Sen låg jag och väntade på att prinsessan skulle vakna, vilket hon gjorde en timme senare.

Efter frukost blev det lekparken hela förmiddagen!


Bella släpade upp alla sina sandlåde grejer

Redo för nedfärd!

Nu åker jag =)

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhh va kul!!

Sen gick vi hem, åt lunch, sov middag (jag oxå), åt mellis och sen klädde vi på oss och gick hem till farmor/gammel-farmor.



Bella roar sig i farmors trapphus =)

Hennes favorit-min nuförtiden =/

Anders och Bellas kusin Dylan var oxå där, väldigt trevligt! Förövrigt första gången vi träffade honom. Bella började leka med honom nästan direkt, det va så roligt att se =)
Självklart blev det lördagsfika där oxå!

Vi var där ända till middagsdax.

Jag trodde inte att Bella skulle vara hungrig efter fikat, men där hade jag fel! Hon gluffsade i sig hela portionen!

Innan läggdags badade vi båda och roade oss med att blåsa såpbubblor, till Bellas stora förtjusning =)

Som vanligt somnade hon typ några sekunder efter hon lagt huvudet på kudden, och jag ska snart göra henne sällskap.

Godnatt!

//Emma

Yey!!!

I eftermiddags kom Bella hem igen =) Och denna gång ska jag ha henne i strax över en vecka =) Äntligen!!

Vi åt ärtsoppa till middag (jag vet att hon gillar det) men idag vägrade hon så jag lyfte ner henne och åt själv. Men efter ett par minuter klängde hon på mig och skulle smaka iallafall...men endast från MIN sked! Så tillslut hade jag matat i henne hela portionen. Konstiga idéer de där små kan få för sig ibland!

Efter maten gick vi till lekparken, där blev det det vanliga. Lek i sanden, gunga och åka kana. Idag gungade hon även på gungbrädan och det gick bra, hon halkade bara av en gång (när den var nere på marken). Sen lärde hon sig att klättra upp på avsatserna för att komma högst upp på rutshkanan =) Så duktig! Hon åkte nerför nästan själv oxå, jag bara höll lite lätt i byxbaken...utifall. Hon verkligen tjöt av skratt =)

Sen gick vi hem och badade och vid detta klockslag sover hon gott sen en tid tillbaka, hon somnade redan i mitt knä, skruttan.

Jag hade noll batteri i kameran så det bev inga kort idag, men imorgon blir det ordning och reda!

Godnatt

//Emma

Tillbax till urtiden

I onsdags sov jag till 15.00 superskönt! Strax efter det kom Jenny och hälsade på en snabbis, och ett tag efter det kom Annis. Vi satt på min balkong hela kvällen och pratade skit =) Trevligt!

Jag lyckades sova till 12-tiden idag, sen tvättade jag och bytte sängkläder, plus att jag cyklade till ICA och köpte en skurmopp med hink, äntligen! Här ska städas! Ett långt skumbad blev det oxå till tonerna av Bob Marley =)

Vid halv åtta cyklade jag hem till mamma och drack kaffe =) och närmare halv nio tog jag mig till jobbet där jag är nu. Jag ska jobba till 7 imorgon bitti, jag är på AVA så det kan nog bli rätt segt på småtimmarna, men förutseende som jag är har jag tagit med mig en intressant bok jag kan läsa =) Jag ska även ägna mig åt ansökan om bostadsbidrag så att jag kan posta den på hemvägen i morgon bitti.

Förövrigt har min digitalbox sagt upp sig, så att kolla på TV kan jag glömma! Jag måste ringa bovärden imorgon och beklaga mig. Vad är det för fel på mina apparater? Först DVDn sen internet sen CD-spelaren som vägrar funka emellanåt och nu digitalboxen?? Varför just jag GUD? Det är inte meningen att jag ska kunna leva i ett civiliserat samhälle!! Jag kan lika gärna bryta upp parketten och stampa till ett jordgolv, klä mig i lönn-löv och snurra in ett avgnagt ben i håret!

//Emma

Sovdax

Nu har jag precis kommit hem från ett nattskift på kirurgen, jag är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Vi har haft en lugn natt.

Mitt internet segar nåt så fruktansvärt och ibland funkar det inte ens! Jag måste ringa Telia, men inte nu. Sen när jag vaknar måste jag fixa klart ansökan om bostadsbidrag, jag kom faktiskt ihåg att ta en kopia på kontraktet inatt =) Bravo!

Nu ska jag prova att logga in på hotmail igen, nyss gick det inte vägen.

Godnatt

//Emma

En trökig måndag

Idag var det en riktig trökdag! Och det beror på att jag har jobbat 9-18, det är verkligen heela dagen! Sen skulle det självklart börja spöregna när jag var halvvägs hem, jag hade bara kjol och tunn tröja på mig till på köpet...not fun!

Direkt jag kom hem var det bara att börja ränna i tvättstugan, och emellan vänderna har jag städat lite i köket, vattnat blommorna, ätit och duschat.

Nu ska jag strax ner och kolla om allt är torrt, vilket det förhoppningsvis är, för det enda jag vill är att slänga mig på soffan och glutta på film =)

Love

//Emma

På jobbet

Men nu får jag snart gå hem =) Jag jobbar 7-16 och jag har varit extremt trött hela dagen! Bläää! Men jag får väl skylla mig själv..

Förövrigt mår jag väldigt bra idag, tralala ;)

Det enda som stör mig just nu är att min DVD inte verkar funka =/ och jag fattar inte varför?

Jaja...jobba vidare...

//Emma

Jag glömde en detalj

Innan vi träffade Annis plus barn gick jag och Bella och hälsade på vid hennes nya dagis! Vi träffade fröknarna och vi fick en rundvisning inomhus av Catarina som ska skola in Bella i september. Alla var trevliga och det verkade vara ett bra dagis.

Over and out

//Emma

Lekdag

Bella väckte mig 06.00 imorse, men efter lite övertalning och en flaska välling i sängen somnade hon om (jag med) och vaknade 09.00 istället =)

Efter en sen frukost mötte vi upp Annis, Tindra och Max och begav oss till lekparken. När klockan blev närmare 13 gick jag och Bella hem till mina föräldrar där Bella fick pannkaka med sylt och glass till efterrätt =) Mamma hade även köpt ringar till mig, så nu kan jag sätta upp duschdraperiet =) Plus att jag fick rosa muffins-formar. Tack mamma!!

Jag och Bella skulle egentligen ha gått och handlat men det var så varmt så vi gick hem och tog siesta istället, men tro nu inte att vi sov något, nej nej...vi ritade (Bella ritade även ett blått streck på soffan), la pussel och busade.

Det blev kycklinggryta till middag och efter det gick vi till en lekpark där Bella åkte rutschkana (hur nu det stavas) och gungade.

Sen fick hon sitt kvällsbad, och vällingen intogs framför Emil i lönneberga (det avsnittet där griseknoen, tuppen och Emil blir fulla på jästa körsbär). Bella somnade som en stock klockan 18.30!


Cirkuskonster

Sötnos =)

Ja det har varit en intensiv dag, fast en väldigt rolig sådan =) Och varmt och soligt väder gör ju inte saken värre!

Hoppas vi inte sover så länge imorgon för vi har planerat in en förmiddag i lekparken =)

//Emma

Nu mår jag bra i hjärtat!

För idag hämtade jag ju min lilla Bella =)

När vi kom hem var det middagsdax, vi åt kyckling och potatissallad. Efter det lekte vi med allt möjligt, och Bella hoppade i min säng som en tok! Hon tycker det är så roligt =)


Min sötnos =)

När Bella satt i badet kom mormor förbi och hälsade på. Bella blev alldeles till sig och skulle genast upp och leka! Bella fick en ny bok och ett par nya linnen =) Tack så väldigt mycket!!!

Jag var rädd för att Bella inte skulle trivas här i vårt nya hem, men som tur var hade jag fel =) Hon har varit sig själv fullt ut hela tiden! Och när jag la henne för natten var hon hur nöjd som helst och somnade som en stock! Skönt! Nu slipper jag oroa mig för det nå mer =)

Nu ska jag äta wienerbrödet och dricka colan som mamma hade med sig åt mig. Kalorier är gött!

Peace

//Emma


En trevlig kväll!

Jag blev bjuden hem till mina föräldrar på middag nu på kvällen, mycket trevligt var det, och god mat! Lax...mums! Efter det blev det kaffe och kaka =) Så nu är jag proppmätt.

Min bror visade upp ett par nya skor han köpt vilket påminde mig om att jag verkligen måste köpa nya skor! Tyvärr är dom dyra! Men som tur var visste han en sida där det var REA =) Så nu har jag beställt ett par DC.


Ett par såna här blev det! 400kr på www.hollywood.se ´s weboutlet! (ordinarie pris 799kr) Ett fynd kan jag tycka!

Hoppas det inte blir nå krångel nu bara! Peppar peppar...

Efter vi ätit följde Annis och hennes dotter Tindra med mig hem ett tag, alltid trevligt med sällskap =)

Nu sitter jag och tittar på Miss Marple och efter det blir det godnatt. Jag börjar jobba kl 7 imorgon bitti och efter att jag slutar kl 14 ska jag åka till borlänge och hämta Bella på dagis =) Å vad jag längtar efter min lilla skrutta!!!

//Emma

Sovmorgon

Va skönt det va att få sova ut imorse! Men jag sov inte längre än till strax efter nio. Men bara att slippa ställa klockan va skönt =)

Jag håller på och plockar upp grejer för fullt,om en halvtimme ska jag börja tvätta. Men innan dess ska jag bege mig upp till förrådet med tomkartonger och annat jox.

Härja vidare då...

//Emma


Slut för idag

Jag har verkligen fått mycket gjort här hemma idag =) Och jag är mycket nöjd!! Imorgon har jag en ledig dag och det behövs verkligen för jag har mycket kvar att fixa! Jag har återigen ett helt berg att tvätta bl.a. Sen ska jag även klämma in en fika med Annis, min nya granne =) Dessutom blev jag tillfrågad om jag ville följa med och kolla på en fotbollsmatch imorgon...men med djuuup besvikelse var jag tvungen att tacka nej till detta event eftersom jag inte har tid. Och ni som känner mig vet hur ledsen jag blev över det eftersom fotboll är mitt stora intresse här i världen ;) Skämt åsido...men tanken var god.

Nu blir det natti!

//Emma

Godmorgon Tisdag

Det känns som om mina ögon är fyllda av grus!

Annars har vi det bra här på akuten, lugnt än så länge iallafall, hoppas resten av dagen går i samma tecken!

Idag slutar jag klockan 14.00 och efter det blir det hem och fortsätta packa upp och greja.

När jag kom hem igår fick jag en trevlig överraskning! Dom har varit och putsat alla mina fönster =) Så nu är dom rena och fina!

Ha en bra dag!

//Emma

Trött tröttare

Ja, jag är riktigt trött! Det var drygt när klockan ringde halv 7 imorse och det var ännu drygare att jobba 9 timmar! När jag slutat cyklade jag förbi mina föräldrar och hängde där en stund =) Trevligt att kunna träffa dom lite oftare!

Nu har jag varit hemma ett par timmar och på den lilla tiden har jag hunnit äta, duscha, torka ur Bellas garderob och lagt in alla hennes kläder, torka ur byrån och baxat in den i badrummet och fyllt den med diverse badrumsgrejer. Torkat ur badrumsskåpet och stoppat in grejer där, torkat ur ett köksskåp, sköljt en omgång glas, muggar och tallrikar som jag packat upp.

Så nu är jag verkligen tröttast!

Dax att hoppa i säng för jag börjar jobba 7 imorgon bitti! Ge mig en sovmorgon Gud!!

Dessutom saknar jag Bella nåt så otroligt mycket!! Saknaden är som värst på kvällarna när jag är själv.

Godnatt

//Emma

Söndag

Jag sov till strax efter 12 och i princip direkt tog jag en promenad till On Off för att köpa kablar, jag fick nämligen inte digitalboxern att funka. Men efter att jag förklarat för en ur personalen hur jag hade satt ihop det sa han att jag gjort helt rätt så det måste vara fel på boxern! Kul, tänkte jag! Men jag köpte iallafall en HDMI kabel till DVDn, så nu kan jag titta på filmer igen =)
När jag kom hem provade jag att starta digitalboxern igen för skojs skull, och då funkade den helt plötsligt! HURRA! Så efter en kanalsökning kunde jag titta på TV =) Tyvärr hade jag varken 3an eller 5an, så jag grämde mig över det ett tag, men efter ett par timmar funkade de kanalerna oxå =)

På hemvägen handlade jag ingredienser till tacos och direkt jag kom hem lagade jag till det. Riktigt gott!

I övrigt har jag inte gjort många knop, förutom att torka ur en garderob, men jag håller faktiskt på att tvätta för fullt! Så fort mina kläder är torra ska jag ta en dusch och sen hoppa i säng, för jag börjar jobba klockan nio imorgon förmiddag.

xoxo

//Emma

Modell för en kväll

Det hände en rolig incident ikväll.

Jag började prata med en kille på krogen, som jag inte pratat med på flera år, men iallafall så frågade han mig om jag ville ställa upp som fotomodell. Jag var självklart skeptisk till en början och ifrågasatte en hel del. Men efter mycket om och men fattade jag att han menade allvar. Så jag och Annis följde med hem till han och hans tjej, där jag blev fotad, både själv och med en annan kille. Allt kändes superbra förutom att killen luktade svett, vilket jag påpekade! Jag kände mig tvungen till det med tanke på hur nära vi var varandra! Jag stod inte ut helt enkelt.

Tjejen satte till och med in löshår i mina favoritfärger svart och blont! Och inte nog med det, dom blev faktiskt så nöjda med min insats så  dom ville att jag skulle komma hem till dom senare och ta mer bilder och då skulle jag bli sminkad oxå!

Skitkul helt enkelt!!

Jag trodde aldrig att jag hade nån slags modell-potential, men när jag såg bilderna efteråt insåg jag att jag hade fel! Dom blev skitbra!!!
Och jag kanske inte behöver tillägga att både hon och han var fotografer redan, jag fick se en hel massa bilder dom tagit innan dom tog kort på mig.

En gätterolig erfarenhet!!



Dom lovade att skicka bilderna till min mejl, så fort jag får dom lovar jag att lägga ut dom på bloggen!

Nu ska jag sova =)

//Emma

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0