Reggaeton Latino

Vilken kul kväll jag har haft!! Skrattat så tårarna rann åt diverse utvecklingsstörda skämt ;) haha!

Knack knack...ursäkta men bor det en utvecklingsstörd pojke här? Kan jag få titta på honom? Hahahaha!!!! Helt sjukt!

Det enda som var drygt var raggarna, fy fan vilket släkte! En bil gjorde till och med en U-sväng bara för att försöka dra in oss i bilen. Jag skulle sagt Ja tack och försökt stoppa in min cykel i baksätet!!

Sen var det en viss Vincent från Amsterdam som var rätt dryg där ett tag, men vi fick nåt att skratta åt iallafall ;)



Jag har dansat så svetten rann...nu blir det sängen

//Emma

Leva här och nu

Tänk att jag har en helt barnfri semestervecka framför mig!! En helt sjuk känsla! Jag har aldrig haft en sån förut (jo innan jag fick min prinsessa).

Jag har en frihetskänsla i kroppen.



Jag vill ta dagen som den kommer, leva här och nu.

Inga måsten

Bara ha kul och göra det jag känner för...precis när jag vill

Det här kommer att bli en intressant vecka

//Emma


Tvångsköp!

Jag borde veta bättre än att gå in på Scorette en vecka innan lön!



Men jag kunde inte låta bli!

//Emma

Dränkt Råtta

Det var väl själva fan att jag alltid ska råka ut för oväder när jag cyklar!! När jag slutade kl 23 nu på kvällen var det Sveriges storm ute! Några på jobbet ville att jag skulle dra på mig en av våra blå sopsäckar, klippa hål för huvud och armar och klistra på lite stickers och bokmärken.

Mitt svar var kort: Glöm det!

Redan efter några sekunder var jag dyblöt! Cykelfärden gick dock skapligt bra, förutom att jag var jävligt kissnödig (men jag tänkte för mig själv att det var väl skitdesamma om jag pissa på mig....ingen hade sett det iallafall).

Jag ställer alltid cykeln hos mina föräldrar (brist på vandaler i det området) och går sista biten hem till mig. Det var värre än att cykla! Jag fick i princip vada hem så mycket vatten var det på vägarna!Kjolen blev så tung på slutet så hade jag inte hållt fast den hade den hasa ner till vristerna (men vid det laget hade jag gett upp allt va utseende heter så jag tänkte att det var då oxå skitdesamma...varsego å titta om det är så spännande).

När jag hade mitt hus inom synhåll upptäckte jag att jag bara hade en sko! Den hittade jag några meter längre bort där den simmade runt i nån slags sjö!

Jag kände mig som en luffare!


Så här såg jag ut när jag kom hem. Jag ser inte glad ut..och det var jag inte heller!

Förövrigt fick jag vrida ur min tröja i badkaret och mina fötter såg ut som nå slags boskapsklövar! Helt täckta med gräs och annat lort!

Det är vid såna tillfällen man vill säga ett fult ord...minst!

Men nu är ordningen återställd =) En låång varm dusch gjorde susen. Nu känner jag mig riktigt varm och gosig. Bara myssällskapet som saknas ;)

//Emma

Off to work

Äh det var väl skitsamma! Jag är iallafall snygg ;)



//Emma

Att tvångskissa

Detta var under tvång!




//Emma


Mitt bling



I LOVE MY BLING BLING

//Emma

Happy Hardcore



Happy happy happy :)

//Emma

Dagens Tvångssyndrom



Varje gång jag och Mia hör den här låten spelas måste vi börja dansa en invaliddans! Det spelar ingen roll vart vi befinner oss. I kassakön på ICA, mitt under lunchen på en reataurang. Ett redigt tvångssyndrom!

(Mia har du sett den här videon? Jag höll seriöst på att skratta ihjäl mig)

//Emma


Dale don dale (Balle min balle)




Balle min balle
Jag vill stoppa den i Kalle
För han är normale
Och min balle optimale

Min balle-e-e

//Emma

Kosackdans och murklor

Äntligen hemma igen efter en vecka ute i skogen =) Det är verkligen hur skönt som helst att vara där, men eftersom mitt internet inte funkar där (som om det gör det här) och jag inte kan prata i telefon pga kass mottagning så blir det lite hemlängtan efter ett tag ;) Jag älskar verkligen mina föräldrar! Tänk vilken tur att jag har dom :)

Allt hade vart frid och fröjd därborta om det inte varit för alla polacker som är inkvarterade i lägergården snett mittemot! Dom har knappast sett en tjej på flera veckor...och det märktes. Visade jag mig i bikini och dom körde förbi i sin fula gamla risiga volvo 740 höll dom seriöst på att ramla ut genom fönstren för dom glodde så överjävligt.

Droppen var inte när dom spelade dragspelsinspirerad kosackmusik för hela byn (men det var bra nära) utan det var när jag och Bella plockade blommor nere vid vägen. Helt plötsligt får jag en föraning och vänder mig mot deras håll, och vad är det jag ser? En polackjävel som står med en kikare för att kunna få några närbilder. Det var droppen för mig!

Hade jag vetat att äcklet hade smugit på mig med en kikare skulle jag ha smusslat in diverse kottar och en och annan murkla mellan skinkorna. Sen hade jag "råkat" dra ner kjolen lite diskret samtidigt som jag böjt mig framåt för att plocka ett fint blomster. Kanske han hade gett fan i å glo i framtiden!

Eller vad tror ni?

//Emma

Sommar Sololja Solsting

Love it!

Då blir jag på så bra humör så det liksom bara spårar ur...



Crazy ;) Hahahahaha!!!

Ha det så skönt alla stekare därute!

//Emma

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0