Gaaaaah!!

Jag har sovit ca 3,5 timme och jag ska ut och jobba inatt igen!!!

Hur ska jag få det att gå ihop??

//Emma

Morgon Mums

Nu har jag en liten morgon-fika rast här på jobbet med alldeles nybakade scones, marmelad och ost =)

Kan arbetspasset sluta bättre?

//Emma

1:a Advent


Första ljuset är tänt


Mandarin mys

Lillskruttan fick helt plötsligt 39 graders feber på eftermiddagen. Hoppas det går över fort!

Nu ska jag göra mig iordning för en natts jobb....trök trök!

//Emma

Bellas 2-års kalas =)

Å vilken trevlig eftermiddag vi har haft i goda vänners lag =) Vid 15-tiden kom folket hit. Bella fick gättefina presenter! Tack så hemskt mycket! Barnen lekte tillsammans och hade så roligt =) Verkligen kul att se! Fullt ös med andra ord!

Ett populärt ställe att leka på var min säng ;) Där hoppades, skrattades och härjades det kan ni tro!

Istället för tårta bakade jag Flapjacks med äpple och saffran, och den blev riktigt god faktiskt =)


Tant Jenny, Morbror Anders, födelsedagsbarnet Bella, Millie, Mia, Annis och Max.
Tindra blev inte med på bilden.




Max tappade nappen och Bella tryckte tillbaks den illa kvickt!
Hon håller dessutom fast honom så att han inte ska slingra sig ;)

Det var verkligen en lyckad eftermiddag med glögg, fika och roligheter =)

Tack för att ni kom!

//Emma

Hissa och Dissa

Jag är ett stort fan av Rix FM Morgonzoo med Gert,Titti och Roger! Varje morgon har dom ett kort inslag med hissa och dissa, där en av dom får just den chansen att göra det.

Jag tänkte börja med det i min blogg (härmapa jag vet) men jag tycker att det är roligt! Dessutom är jag en person med starka åsikter, så då passar väl det alldeles utmärkt eller hur? ;)

Då kör vi igång då...

Hissa: Underbara jobbar-kompisar! Det finns inget bättre än just underbara jobbar kompisar som är trevliga, lättsamma och humoristiska!! Arbetspasset går mycket fortare och blir garanterat mycket roligare =) Mer sånt åt folket!

Dissa: Människor som sätter upp och TÄNDER sina adventsljusstakar och stjärnor FÖRE första advent!! Har ni ingen traditionskänsla i kroppen? Okej om man ställer fram dom innan datumet pga att man inte hinner på dagen D, men TÄNDER innan? Nej vet ni va! Jag kan förstå att utlänningar inte fattar bättre, men ni Svenskar?? Fy skäms säger jag bara!

//Emma

Liten summering i bilder

Herregud vilken hektisk vecka detta har varit! Men rolig trots att jag jobbat tisdag-fredag =) Nu är första gången på en hel vecka som jag tagit fram datorn här hemma! Anledningen till det är att jag blev tvungen att betala räkningarna. Och då måste jag ju passa på att lägga in några bilder här oxå ;)


dockan och vagnen som Bella fick i present av mormor och morfar/gammelfarmor


trött efter mini kalaset i söndags


vi bakade pepparkakor i onsdags


Bella tjuv-åt deg, därför vände hon bort huvudet


visst är det julstämning med pepparkakor =)

Mer bilder från denna vecka kommer senare, det är 2-års kalas här hemma imorgon så då blir det garanterat fler =)

Idag var jag och skruttan och handlade när jag hämtat henne från dagis. Bella körde en mini kundvagn själv, det tyckte hon va roligt i ungefär 10 minuter...ända tills hon fick syn på allt lösgodis! Då släppte hon vagnen och sprang dit, jag var inklämd mellan hennes mini-vagn, barnvagnen och frysdisken så jag hann inte med. När jag äntligen trasslat ut mig själv och letat på henne stod hon gömd bland toalettpapperet och smyg-sög på en godis! Folk tittade och jag sa Aja Baja och skämdes en skvätt!

HUR kan hon veta vad lösgodis är??????? Hon får inte äta godis än!! Man ska spara barns tänder och kropp så länge det går!! Barnfetman har ökat med en massa procent på senare år pga av godis och allt annat socker föräldrarna stoppar i dom, likaså diabetes typ 1. Farligt farligt! Diabetes kan leda till en massa allvarliga tillstånd och till och med döden! Bl.a kan man bli blind, njurarna kan sluta fungera och småsår läker aldrig utan vävnaden dör och man blir tvungen att amputera t.ex fötter och ben!

Som förälder har man ansvar för sitt barns fysiska och psykiska hälsa! Och vi alla vet väl vid det här laget att socker inte är bra?

Det var allt för ikväll...tror jag..

//Emma

Godmorgon Fredag

Har fikarast på jobbet =) Varm choklad med grädde och lussebullar.

Jobbar till 14.00 sen ska jag hämta skruttan på dagis och efter det ska vi till affären och handla. Det är mina planer så långt. Tvätta ska vi göra oxå....och lite städning ;)

Och en massa fredagsmys såklart =)

Ha en bra dag!

//Emma


Bellas födelsedag



GRATTIS PÅ 2-ÅRSDAGEN MIN LILLA ÄLSKLING!

//Emma


Hello

Nu är jag på jobbet, 8-14. Bella blev inte förkyld =) Hurra! Men hon är lite snorig dock, men det får hon väl vara. Hoppas hon klarar sig denna vecka så jag slipper vabba!

I söndags hade jag och mina föräldrar mini-kalas för Bella. Hon fick en röd dockvagn från BRIO, jättefin!! Och en docka med tillbehör av gammelfarmor. Igår fick hon en present av mig, Noaks Ark, som oxå blev populär!

Jag tänkte sprida ut hennes presenter under veckan så hon får nåt nytt att pyssla med varje dag =) Hon är ju så liten än så jag tyckte det var en utmärkt idé! Undrar vilket paket hon ska få idag?

Bilder kommer upp när jag hinner...

//Emma

Kl är 15 och det är redan skymning!

Som jag längtar till våren!!! Eller iallafall till den heltäckande snön kommer (inget slask).

Bella tyckte det var dax att gå upp redan kl 06.30 imorse, det tyckte inte jag va så kul! Men jag har sovit som en död hela natten iaf, man får vara glad för det lilla =)

Direkt på morgonkvisten började Bella nysa och nysa och snora! Vad är detta?? Direkt hon kommer till mig blir hon sjuk nuförtiden! Jag är ledig söndag och måndag så hon har två dagar på sig att bli frisk. Tyvärr kan jag inte vabba nå mer nu  innan jul!

Det har varit å göra hela tiden sen jag kom hit till jobbet! Och det lär bara bli mer och mer under kvällens gång. Blir säkert en upprepning av gårdagen! Det märks att jag jobbat många långa pass den här veckan för igår kväll fick jag lite ont i halsen och kände mig klen. Ett typiskt tecken på stress!!

Jag behöver vila med andra ord! Tur att jag är ledig ett par dagar framöver då =)

Nu ska jag sluta gnälla ;)

 

//Emma


Friday

På förmiddagen idag kom Bellis hem =) Jag ska ha henne hos mig ett par dygn extra den här gången.

Jag har nu jobbat 13-21, mina föräldrar har varit barnvakt och Bella har roat sig kungligt vad jag har förstått. Bl a på Ica Maxi =) Hon sover väl som en stock när jag kommer hem vid 22 så jag får umgås med henne imorgon förmiddag. Imorgon jobbar jag oxå 13-21 och Bellas mormor och morfar ska återigen agera barnvakter. Tack så väldigt mycket för hjälpen!!

Vi har haft mycket patienter idag på kirurgen och det har varit väldigt rörigt! Mina ben känns svullna och tunga som bly, jag har ont i fötterna av allt spring och en huvudvärk lurar på mig! Det ska bli skönt att få sova en natt! Hoppas Bella sover längre än till 7 imorn bitti.

Ha en bra helg!

//Emma

Godkväll

Nu är jag på väg hem, riktigt trött är jag oxå! Längtar efter min säng! Men vad måste jag göra direkt jag kommer hem? Jo laga mat så jag har matlådor för imorgon och på lördag...kul va? Sen måste jag bädda rent i Bellas säng oxå så slipper jag hetsa med det imorgon bitti.

Trök trök

//Emma

Jobba

Idag jobbar jag 13-21.....snart dax att rusa. Ska bara dricka upp mitt té först =)

kram

//Emma

Det är humor!

Igår kväll skulle jag gå in till en patient för att skicka hem personen ifråga, jag kliver in i rummet och patienten säger:

patienten: dig känner jag igen, jobbade inte du i lördags oxå?
jag: jo det stämmer, du ser oxå bekant ut. Va du här då med?
patienten: Ja det var jag. Vet du hur jag kände igen dig då?
jag: nej, hur då?
patienten: jo på dina fartränder!
jag: VA? (Jag fick panik och ville springa in på toa).
patienten: ja alltså, du har ju ljusa ränder i håret.
jag: jaha, dom. (Lättnaden var total).

//Emma

Djupt imponerad!

Ja, jag är djupt imponerad av mig själv för vad jag har åstadkommit idag när jag endast sovit 4 timmar!

När jag hängt tvätten gick jag till affären och handlade, hem, städade i köket, tog upp tvätten, gick hem till Annis med lite grejer, gick hem till mina föräldrar och åt mat + umgicks, hade ett bra samtal med mamma, nu tror jag att jag kommit sanningen på spåren! Jag tror att jag vet vad jag ska ägna mig åt i framtiden, men mycket arbete kvarstår innan jag når målet.

Tack mamma =) jag tror att vi lär oss mycket av varandra!

Nu har jag precis kommit hem igen. Alldeles strax ska jag sortera alla mina CD- och DVDskivor så att det blir nån ordning på torpet! Men efter det får det väl ändå räcka för idag va? Börjar faktiskt bli lite seg bakom ögonen nu ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

//Emma

Love

"Anyone could catch you´re eye, but it takes someone special to catch you´re heart"

//Emma

Kakor

Pricken över i:et...


En plåt nybakade havrekakor till Bellas kalas =)

//Emma

Tralalalala

Jag har jobbat natten till idag, i vanligt fall brukar jag sova till 14 - 15 tiden och vara som en död zombie från det jag kliver upp tills jag lägger mig på kvällen. Men inte idag =) Idag vaknade jag 12.00 och kände mig pigg! Helt otroligt, det måste vart all meditation igår som fyllde på mina energilager!

Direkt jag gick upp traskade jag upp på vinden och hämtade ner kartongen med alla adventsgrejer, valde ut det jag ska ha uppe i år och testade funktionen på glödlamporna. Bara en som inte funkade. Jag hittade massor av röda stearinljus så det behöver jag knappast köpa i år =) Det känns så skönt att ha gjort detta idag! För en gångs skull är Emma ute i god tid ;)

Jag har hunnit sortera en massa papper och satt in i pärmar, rivit ur sängkläder, packat i ordning tvätten, som inkluderar hälften av Bellas mjukisdjur bl.a. Hurt-Maja (jag) har tvättid 16-19. 

Nu sitter jag och äter havregrynsgröt, bloggar och rensar på vardagsrumsbordet SAMTIDIGT! Ja jag är ju kvinna ;) 

Direkt jag ätit upp blir det dammsugar-tajm! 

Lite lätt speedad? (OBS jag har inte druckit kaffe heller).

//Emma 

Min nyckel

Jag kom precis hem från S. Ett givande möte =) Jag har fått mycket förklarat för mig om kropp och själ. Hon tog upp mycket saker som rör min person, saker som hon omöjligt kunnat ha vetat innan. Vilket är ett bevis för mig att hon verkligen kan sina saker.

Jag var där i en timme och under den tiden fick jag 2 vägledda meditationer. Jag har aldrig varit med om detta förut, men jag kan säga en sak nu med facit på hand: Väldigt effektivt!!! Jag kommer att fortsätta att jobba med meditationer på egen hand så fort jag har chansen. För det är under meditation som jag hittar mitt inre lugn! Jag ska träna, träna och träna så att jag tillslut blir så duktig att jag enkelt kan kliva in och ut ur det avslappnade lugna tillståndet när jag behöver det i min vardag. För det är det som är nyckeln! Och den nyckeln är exakt det jag behöver för att behålla kontrollen i de obehagliga situationer som uppstår då och då i mitt liv. Och det är när jag inte har kontroll som jag flippar!

Men meditation funkar mot en massa annat oxå, som te.x inre stress! Oxå en sak som S kunde konstatera att jag lider av. Och det stämmer ju.  Min stress sätter sig i bröstet, vilket  jag oxå visste. Jag får jobbigt med andningen och den blir ytlig och snabb, och då stressar jag ännu mer och så blir det en ond cirkel. Men nu när jag har hittat min nyckel ska de symptomen snart bli ett minne blott =) Jag vill hitta tillbaka till Emma och jag är säker på att jag kommer att lyckas med det=) Den lugna trygga Emma som tyvärr har hamnat i skymundan på senare tid.

Sen är jag oxå rätt duktig på att svälja ner obehagliga känslor och låtsas som att dom inte finns. Och dom flesta vet nog att det inte är smart att göra så!

Vi jobbade oxå en hel del med känslor, där jag fick gå igenom sånt som jag tryckt undan, stanna i känslan och beskriva den för att sedan släppa taget om den. Väldigt nyttigt! Det är något som ALLA borde göra. Man kan inte göra något åt det förflutna, men däremot kan man göra något åt sin situation här och nu för att må bättre i framtiden. Och då måste man tyvärr rota i gamla känslor och föra fram dom i ljuset. För att kunna bli fri =)

KROPP OCH SJÄL HÄNGER IHOP!

Jag fick oxå veta att min kropp har påbörjat en nedbrytningsprocess, och det lät inte så trevligt. Jag vet att jag är extremt dålig på att äta frukt och grönt, så egentligen kom det inte som en chock det heller ;) Så det jag ska göra från och med nu är att ta bort allt socker, alla mjölkprodukter och allt bröd från min kost. Inte för alltid, bara en längre period framöver så att jag får se om jag märker någon positiv förändring. Sen är det ju helt upp till mig om jag vill fortsätta eller inte.  Plus att jag ska skaffa mig ett riktigt bra tillskott från en hälsokost affär. S anade en del näringsbrister oxå.

Jag har fortfarande inte berättat vad det är jag är rädd för;) Som oxå är anledningen till att jag tog kontakt med S från första början.

Det ligger till såhär: jag känner av andar. Väldigt starkt nu på slutet! Och eftersom jag är rädd för dom så har det inte varit så kul alla gånger. En incident som var väldigt otrevlig på alla sätt och vis var på jobbet sent en natt när jag skulle gå ner i kulverten själv. Helt plötsligt blev jag tacklad på högra vaden, hade jag inte varit snabb med att parera med vänsterbenet hade jag ramlat! Den gången kände jag närvaron väldigt starkt! Jag har aldrig sett en ande, men den gången i kulverten kunde jag ana svagt konturerna av ett energifält som for iväg med en jäkla fart längre ner i korridoren.

Jag behöver inte förklara min reaktion särskilt ingående...ren panik räcker!

Det var den incidenten för ca 3 veckor sen som blev droppen för mig. Nu tänker jag göra allt jag kan för att ta kontrollen över mitt liv! För det är MITT liv you guys!!! Och jag tänker inte tolerera oförutsedda tacklingar, varken från levande eller från de döda!

Respekt!

//Emma

Slut för idag

Vi har haft riktigt roligt på jobbet idag!Skrattat så tårarna rann och mascaran försvann =) Kul kul kul! Huvudskämtet under kvällen tycktes vara diskproppar av nån sjuk anledning...och sen började det spåra ur totalt! Haha ;)

Jag har hunnit med att plocka iordning här hemma och nu tittar jag på Tone som meddelar att det blir regn imorgon...inte kul! Men inget att göra nåt åt tyvärr.

Jag ser fram emot imorn =) Då ska jag till S i Borlänge! Och jag hoppas på ett givande möte!

Nu säger jag godnatt

//Emma

Godmorgon måndag

Jag sov till halv tio idag = skööönt!

Igår var det meningen att jag skulle kolla in första avsnittet av Paradise Hotel kl 22. Jag somnade i soffan typ 10 minuter innan det började och vaknade precis när det slutade! Why God?

Nu ska jag slänga på mig masken och åka till jobbet, 13 - 21.30 blir det idag.

Ha en trevlig måndag (trots att det regnar).

//Emma

Dagen efter mums =)

Jag har precis varit till affären och handlat, då passade jag på att gå förbi pizzerian och köpa med mig en tacorulle =)


Mumsig tacorulle


Efterrätt ;)

Så ni kan ju gissa vad jag ska göra nu...

//Emma

Bilder från förfesten


Annis


Djupt koncentrerade ;)


Annis och Emma


Jag är redo för stan


Pose

Tack tjejer för en lyckad kväll!

//Emma

Roligt!

Så kan man beskriva gårdagen =) Jag, Annis och Emma förfestade hemma hos mig. En typisk tjejförfest med provning av outfits, sminkning, platta hår, skratt, prat och flams =) Precis som det ska va!

Vid halv elva åkte vi ner på stan, ÅH blev målet för kvällen. Jag har aldrig vart där förut, det var litet och trångt med litet dansgolv. Dessutom var det packat med folk så det var typ omöjligt att hitta ett ledigt bord. Mia och hennes syster Malin joinade oss därinne. Men man har inte roligare än vad man gör sig....och vi hade roligt =)

Ett stort minus till ÅH för att det blev översvämmning på golvet vid toaletterna, vattnet rann även ut en bra bit ut mot baren! Äckligt och ofräscht på alla sätt! Och ingen av personalen brydde sig i det.

Ett stort plus till mina Scorett stövlar som är 100% vattentäta =) Thank You!

Jag var väl hemma ca halv tre i morse, satt uppe och ugglade nån timme innan jag somnade.

Idag är det perfekt mysväder ute! Och det passar bra för min plan idag är att ligga i soffan och glo på TV. Ända fram till klockan 16 för då ska jag härja i tvättstugan.

Ha en bra söndag =)

//Emma


The Grudge = Jag

Tänk er scenen när det japanska äcklet krälar nedför trappen!



Jag har insett sanningen om mig själv!

Jag är en klockren version av The Grudge!

//Emma

Bad Romance



Party party på er =)

//Emma

Godmorgon Lördag

Nu när jag helt plötsligt blev ledig i helgen ska jag passa på att jobba lite extra, och det är vad jag ska göra idag =) 9-17 blir det lördagen till ära. Perfekt med lite extrapengar lagom till jul!

Ikväll blir det antagligen utgång och lite party =)

Kram

//Emma

Det löste sig ändå

Idag på jobbet såg jag att jag hade ett missat samtal från kursledaren, plus ett meddelande på mobilsvar. Jag anade det värsta och jag hade rätt! De andra två kursdeltagarna hade blivit sjuka så kursen blev inställd!! Så TYPISKT!!! Jag ringde upp henne och beklagade, som tur var hade hon insett att jag verkligen behövde hjälp så hon frågade om jag ville ha en privat träff med henne i nästa vecka. Tror ni jag blev överlycklig eller?? =) Så på tisdag ska jag hem till henne själv. 

Nästa kurs planeras inte in förrän tidigast i januari...och så länge kan jag inte vänta! Så ett stort tack till dig S för att du verkligen vill hjälpa lilla mig!

Nu är det säkert många som undrar vad det är som jag behöver hjälp med ;) Och det är anledningen till varför jag funderade på att starta en ny privat blogg. Men nu har jag ändrat mig i den frågan. Jag kommer att ta upp det här eftersom det faktiskt är en del av min vardag, och varför ska jag hymla om det? Det är som det är helt enkelt och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Men det är där som S kommer in i bilden, jag hoppas att hon kan lära mig att hantera allt detta på bästa möjliga sätt!

För nu är jag trött på att gå runt och vara rädd till och från! Nu får det vara nog!

Och vad det är som skrämmer mig tar jag upp i ett senare inlägg, nu orkar jag inte det.

//Emma

Hej och hå på andlig nivå

Bella har precis åkt till sin pappa, lite tidigare än vanligt den här veckan pga att jag ska på kurs i Borlänge hela helgen. 

Det ska bli riktigt spännande! Vi startar vid 17 imorgon hemma hos en kvinna,och där stannar vi ända tills på söndag eftermiddag då den avslutas. 2 övernattningar med andra ord, maten lagar vi tillsammans. Det är lite oklart hur många vi blir men kursledaren trodde ca 4 stycken. Kursen är inte jobb-relaterad utan rör mitt privata liv. Temat är andlighet. Mycket intressant =)

Nu ska jag packa, duscha och fixa lite här hemma innan läggdax. Jag ska upp tidigt imorgon för jag börjar jobba klockan 08.00.

Wish me luck!

//Emma

TV kvällsmys

Jag och Bells har tagit det lugnt idag, vi har lekt mycket med hennes bondgårdsdjur och hennes trädhus. Leken går ut på att vi sitter i soffan och har trädhuset emellan oss. Jag ska ställa ett eller flera djur på taket och sen studsar Bella i soffan så att djuren ramlar ner, då ska jag säga nåt i stil med PANG varje gång de slår i marken. Då viker sig Bella av skratt =)

Det tog lite tid för henne att somna pga hostan, men strax efter åtta och minst 10 godnattsånger senare sov hon sött =)

Själv sitter jag i soffan framför Ugly Betty, med tända ljus, godispåse och ett glas coca cola. Här snackar vi vardagslyx på hög nivå! 

Ha en trevlig kväll!

//Emma

Tisdag

Bella blev sjuk! Hostan kom tillbaka igår kväll. Så det var bara att ringa de vanliga samtalen till dagis, jobbet och försäkringskassan. Suck!

Snart ska vi ge oss ut och uträtta lite ärenden som att handla, gå till dagis och lämna/hämta lite papper och posta brev.

Ha en bra dag

//Emma

Ja herregud...

Vilken helg jag har haft! Och då menar jag en katastrofal dejt! Kan ju inte påstå att det klickade där direkt ;) Men såhär i efterhand är jag några erfarenheter rikare och jag vet garanterat vilka personlighetsdrag jag INTE vill ha hos det motsatta könet. Och tack Mia för att du kom och livade upp stämningen, det blev verkligen ös resten av lördagen ;) Precis va jag behövde!

Bella har blivit förkyld igen, så typiskt. Men som tur är har hon inte fått den där hostan...än iallafall. Hoppas hon slipper den!

Idag har jag varit ledig. Vi har varit inne på förmiddagen, ute en liten sväng på eftermiddagen och lite senare gick vi hem till mina föräldrar och åt middag. En skön dag =)

Imorgon är jag oxå ledig hela dagen, Bella ska vara på dagis 2 timmar på förmiddagen och leka, om hon inte fått feber tills dess då. Det här är tredje veckan på rad hon är hos mig när hon är dålig. Hoppas hon klarar av att vara på dagis onsdag och torsdag så jag slipper vabba!

Nu blir det lite mys i soffan innan läggdax =) Alldeles för mig själv.

xoxo

//Emma

Hej Dååå

Nu ska jag strax åka iväg och jobba 10 timmar....känner inte för det. Skulle hellre ha gosat ner mig i soffan och kollat på TV.

Godnatt

//Emma

Kycklingmums

Hemma igen =) Det var riktigt skönt ute faktiskt.

Nu har jag precis slängt ihop en kycklingbaguette som jag ska mumsa på.



Efter det ska jag försöka sova middag, ska ut och jobba natt senare.

//Emma

It´s Snowing =)

Äntligen kommer snön! Hoppas det kommer riktigt mycket och att den får stanna kvar! Va ljust och mysigt det blir då =) Då kan jag och Bella vara ute och leka i snön nästa vecka.

Fil:SnowflakesWilsonBentley.jpg
Vackra snöflingor

Snart ska jag slänga på mig kläder och gå ut en vända, jag har lite ärenden. Och idag finns det en perfekt anledning att ta itu med dom =) Då får jag känna lite på snön ;)

Ha en bra dag!

//Emma

Jag skrattar ihjäl mig!!!

Jag snubblade över två låtar vi alltid festade till på rättviks-tiden ;)


Vad sysslar skinheadsen med egentligen??

//Emma

Boom Boom Pow

Tack alla ni för era söta kommentarer!!! =) I love y´all!



Det här är min partylåt!! Boom Boom Pow!

//Emma

Mera Mig!!!







//Emma

Mitt hår är äntligen tillbax!!!

Men som jag har sett fram emot den här dagen!!!

Och nu är det klart =)


Kärlek =)


Nu ska jag fira mig själv med ett glas rosa bubbel!

Mer bilder kanske dyker upp lite senare...om jag orkar engagera mig.

Love

//Emma

Wohoooo!!

Nu drar jag till frissan!!!!!!!!!!

//Emma

Viva la vida

Jag tycker inte alls om den här låten egentligen! Men efter att ha hört Darins cover är jag fast!!



Jag är nog lite kär i den pojken innerst inne ;)

//Emma

Sällskap =)

Min kära vän Jenny kom förbi på em och höll mig sällskap när jag städade och rände i tvättstugan. Tack gums =) Helt plötsligt blev det lite roligare att städa.

Nu är jag nästan klar, ska bara bädda rent i sängen och ta en låång dusch! Att städa är ju värsta träningspasset! Svettigt med andra ord.

Förövrigt har jag äntligen uppdaterat min dator!! Nu är den inte alls lika seg längre =) Jag kan till och med kolla på youtube klipp utan att den segar ihop!! Hurra!!!

Sen längtar jag tills imorgon!! 08.30 är det dax att byta frisyr =)

xoxo

//Emma

Sovmorgon

Först vaknade jag 07.20 på min lediga dag, jag fick panik! Men som TUR var kunde jag somna om igen. Sen sov jag till 11.20 =) Sköööönt!!

Idag har  jag tvätt-tid 16-19, men det måste va min tur-dag idag för när jag sprang ner och kollade hur det såg ut var det ledigt 13-16 oxå =) Nu kan jag tvätta ALLT som jag tänkt =) Slipper jag fortsätta imorn eller nåt. Sen gör det inget om jag bor i tvättstugan idag, inte direkt så att jag missar det fina vädret utomhus ;)

Städa ska jag oxå göra.

Så nu vet ni att idag kommer jag vara totalt instängd i mitt hem ända till läggdax!

Rätt skönt faktiskt =)

//Emma

Godnatt

Såklart att jag var på AVA ;) Jag vann!

Nu tror jag att jag varvat ner klart, dax att dejta John Blund....

Imorgon är jag ledig =) Hoppas jag kan sova längre än till halv åtta!

Godnatt!

//Emma

Godmorgon måndag

En blåsig och ruskig måndag idag, säkert skitkallt ute oxå. Men det bryr jag mig inte om, för jag är på ett strålande humör =)

Jag vaknade 07.30 imorse, pigg och glad som en liten lärka =) Så idag har jag haft gott om tid på mig att duscha och fixa håret ;)

Nu frukost...


Glöm inte bort att frukosten är dagens viktigaste mål!

Sen ska jag lägga på masken och dra iväg till jobbet. 13-21.30 idag. Nån som vill slå vad om att jag är insatt på AVA ikväll? ;)

xoxo

//Emma

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0