Buuääää

Men hej hej magsjuka!! 

Inget gym för mig!! Såå typiskt!! 

Så kan det gå när man trängs med en massa människor på mellandagsrean!! Äckelfolk!! Stanna hemma för i helvete om man har/nyligen haft kräkan!!! Vad hände med respekten för sina medmänniskor?? Nej nej tänka på sig själv är det som gäller tydligen!! 

Fy faaaaaaaaaaaaaaan!! Jag får ej behålla nåt!! 

Tur att B ska sova hos sin far inatt! Nåt bra iaf! Här blir det ingen matlagning!! 

//Bitter 

Godmorgon godmorgon

Det tog lång tid innan jag lyckades somna igår, men när jag väl gjorde det sov jag som en död fram till nio när Bella väckte mig :-) 

Idag ska B hem till sin far efter lunch och få sina julklappar.  Då ska jag passa på att åka ner på gymmet! En vecka sen sist...Hujedamig!! 

Ha en bra mellandag :-)

//E

Mellandagsrean

Jag älskar mellandagsrean!!!! 


Jag släpade med mig Bella ner på stan tidigare idag. Hon uppskattade inte det ;-) Men det gjorde jag! Jag shoppade 11 nya tröjor, ett par leggings och en BH :-) Allt för en billig slant! 

Supernöjd!!

//E 

En fröjdefull jul

Det blev en väldigt trevlig jul! 

Den 22/12 stekte jag en hel hög med köttbullar, griljerade skinkan och kokade en bamsekastrull med risgynsgröt.   


Årets ingrediens i köttbullssmeten blev gräddädelost. Gott!! 


Den 23/12 på förmiddagen åkte jag och B med bror och D till mamma och pappa för att fira jul. 


Mamma hade dekorerat både ute och inne :-) Jättemysigt!!!

Dagen före julafton tog vi en promenad, spelade en massa familjespel, åt god mat, fick gofika och hade uppesittarkväll med Bingo Lotto. Jag vann en ny lott till Nyår...precis som förra året ;-)



Vem Där? Nostalgispel!! :-) 

På julafton hade vi traditionell grötfrukost, tomten dök upp mitt på dagen, Kalle Anka, julmiddag med massor av rätter och vi avslutade med att skrapa lotter. Vi vann några småsummor. 


Barnen blev glada över klapparna :-) 


Mamma och pappa <3

På kvällen åkte vi hem igen.

//E

Godmorgon Fredag

20/12 alltså. Bara några få dagar kvar till julafton! 

Kanske därför jag vaknar alldeles för tidigt med tankar som snurrar och hjärtklappning. Före 05 vaknade jag idag. Före 03.30 igår! Och det går inte att somna om. 

Sista skoldagen för Bella idag, sen börjar jullovet :-) Hennes första jullov! Hon slutar kl 13 idag så då hämtar jag henne på klockslaget. Innan dess måste jag slå in den sista julklappen och åka ner till Må Bättre och köra lite gym. 

//E 

Produktiv dag

Idag har jag fått en del gjort, jag får passa på när lite energi infinner sig.

Jag har först varit hos frissan som jag nämnt redan, handlat lite på väg hem, städat upp i köket, vaktmästaren kom och rensade avloppet (stopp i handfatet), skurade handfatet, gick ner i källaren och sjöng en sång....sången var ett ljug. Jag hämtade upp kartongen med alla Littlest Pet Shop figurer, tillbehör och hus som B ska få i julklapp, skurade allt, torkade allt och förvandlade dom till paket (allt utom ett av husen, det tar jag imorgon), tog reda på all ren tvätt från i tisdags, städade upp i vardagsrummet, hämtade B, tillverkade julgodis, tog reda på köttfärsen och stekte en hög biffar. Sist men inte minst...en dusch! 

Herregud vilken produktiv dag!! :-) 


Bella formar marsipanfigurer för fullt, hon ville mest göra ormar i år. 


Tyvärr förvandlades ormarna till bajskorvar efter att jag doppat dom i choklad.

Förövrigt hade vaktmästaren lite smaskigt skvaller om mina favoritgrannar. Han berättade att Glen och kvinnan hade sprungit runt nakna här ute i området i fredagskväll/natt. Det var flera grannar som sett dom så han undrade om jag oxå gjort det. Herregud!! Tack och lov så slapp jag den makabra synen!! Det räcker med att jag sett Glen vinglandes i kalsonger...

Hahaha vilka dårar! Springa runt nakna utomhus...man tror knappt det är sant!! 

Nej, nu ska jag natta mig så jag orkar med morgondagens julprojekt! 

//E 

Äntligen!!

Idag har jag äntligen fixat håret!! 




//E

Min kropp är i chock

Jag har nu tränat 5 dagar av 8! Herregud vad har hänt med mig!! Min kropp är i chock!! 2 yogapass, 1 pass i Body Balance och 2 styrkepass!! 

Back on track!! :-)

Känns riktigt skönt vill jag lova! 

Min dotter är hos en kompis och jag tvättar. Hur orättvist är inte det ;-) Men nu kan jag åtminstone se golvet i mitt badrum. Haha! Bella skulle även äta middag hos Hanna så jag slipper laga. Hurra!! 

//E

Måndag 16/12

Idag har jag varit på gymmet med min stackars mörbultade kropp. Men det gick bättre än jag trodde! 

Jag gjorde ju världens praktvurpa på väg hem från Mia i fredags! Inte nog med det... Jag landade på mina nybakade pepparkaksfigurer!!! Snacka om Fredagen den 13e! Hans, Greta, Prinsen, hästen och den elaka häxan blev till slaktmos. Det va det det...

Jag landade på min högra armbåge och högra skinka...dom är lite blåslagna kan man säga. Plus att mitt högra underben känns skumt. 

Så jäkla typiskt!!!

Jaja...

Förövrigt avskydde jag det sista avsnittet på säsong 6 av Sons of Anarchy!! AVSKYDDE!!! Hoppas det inte blir fler säsonger av skiten! 

Godnatt 

//E 

Halleluja

Snart ska jag äntligen gå till frissan!! Måste ha vart ett halvår sen sist!! Jag ser inte klok ut någonstans! Utväxt ner till öronen och stripigt hår överlag. Vidrigt!! 

Men om nån vecka eller så blir det ordning på torpet :-)

Inatt ska B sova hos sin kära far. Så då passar jag på att gå hem till Mia, spana in hennes nya place och baka pepparkakor. En och annan öl blir det oxå. Mer än tre månader sen sist så det ska bli gött! :-)

//E

Fredag 13/12

Vaknade av träningsvärk 06.00. Kunde ej somna om.

Jag ska ner till gymmet och träna bort den om en stund. Men först kaffe och frukost. 

//E

Lucia

Idag hade Bella och resten av förskolebarnen luciauppträdande. Jättefint var det och dom var såå duktiga!! :-) 

17.00 lämnade jag Bella vid skolan och 17.30 började showen. Efteråt fikade vi. Det bjöds på pepparkakor som barnen bakat. 

Så det blev lite senare middagstid idag om vi säger så. Tur att jag hade rester i kylen. Vi var väl hemma strax före 19. 

Så nu är jag tröttare än tröttast!! B har somnat nu så snart är det äntligen min tur :-) 

Förövrigt fick jag en genomgång av gymmet på Må Bättre idag :-) Så nu har jag ett eget träningsprogram. Efter det gick jag på ett Body Balance pass. Det var drygt! Mycket styrka! Svetten rann kan jag säga. Sist men inte minst blev det 20 min på crosstrainern. 

Jag har varit duktig idag :-)

//E

Då kom våren

Känns som att våren har kommit. Varmt, blött och snorhal is så långt ögat kan se!!


Ett under att jag ej gjort en praktvurpa än! 

//E

Men Bröööööl

Gick och la mig ca 21.15. 

Är fortfarande vaken!!

Jag blir tokig på sånt här! Bara vrider och vänder på mig. Tankar och känslor flyger hit och dit. Sen blir jag kissnödig och är tvungen att gå upp. Överväger starkt att sätta kateter på mig själv! Och sen slå mig i huvudet med plättlaggen av gjutjärn. 

Gaaahh

//E

Tisdag 10/12

Idag var jag på ett yogapass. Skönt! Och jag bokade in en genomgång av gymmet på torsdag. Nu jäklar ska gäddhänget väck!!

Alwa är här och leker med Bella. Dom hittar bara på bus och bygger fällor som det är meningen att jag ska fastna i ;-)

Snart dax för middagslagning. Köttfärssås och spagetti. 

//E



Måndag igen

Livet går sin gilla gång! 

Middagslagning (fiskpinnar), bad och nattning av barn står på schemat. Sen nattning av mig själv. 

Det var det!

//E 

Oväntat

Hur kan man bli intresserad av en människa man ej har träffat?  

Sjukt!  

Men han har något! När jag såg hans ögon första gången så bara visste jag. Jag visste! 

Det är någonting med den karln. Jag bara vet det.  

Men vad? 

//E 

Återfall

Japp jag har fått ett återfall!! 

Har varit extremt röksugen i flera dagar nu!! Och idag kunde jag tyvärr inte hålla mig längre. Efter att jag lämnat Bella på kalaset 14.00 gick jag förbi Statoil och köpte cigg. Japp det gjorde jag. Och inte bara ett paket utan två! 

Ska det va så ska det va tänker jag. 

Och det var precis så gott som det var för tre månader sen!! Mums. Min terapeut skulle säga att det beror på att jag andas rätt när jag drar halsbloss, det har hon förmodligen rätt i. För jag vet inte hur jag andas rätt! Jag försöker men det slutar oftast i panikångest. Min andning blir som en ond cirkel! Jag behöver en personlig andningsterapeut som är med mig hela dagarna. 


God damn it! Hur svårt ska det va liksom?? 

Ja Hujedamig.... 

Grann-Glen har hållt tyst hela helgen förövrigt :) Alltid något! 

//E

Lördag

Å va fantastiskt det är att få sova ostört en hel fredagnatt!! :D Inga högljudda grannar! Tack Gud!! Så nu gör det liksom inget att jag vaknade 06 av mig själv och inte kunde somna om. Jag är åtminstone utvilad :-) 

Snart dax att kliva upp och börja koka mannagrynsgröten. För sen blir det ridskolan :-) 

Ha en bra lördag!

//E 

Brrrrr

Fy va det blåste snålvindar ute!! 

Nu blir det varm choklad, tända ljus och några avsnitt av Homeland :-) 

//E



Storm

Snacka om att det blåser ute! Trodde nästan att fönsterrutan i sovrummet skulle gå sönder där ett tag. Storm? Jajjemän!

Jag tittade ut nyss. Det jag såg gjorde mig väldigt osugen på att följa B till skolan! Vi måste pulsa oss fram! Men har vi tur får vi oss en jäkla stormvind i ryggen så vi flyger dit. 

//E

Snö :-)

Ja, snön kom som utlovat. Synd bara att den verkar regna bort nu :-( 

Bella och Alva hade så roligt när jag kom. Dom grävde i snön för fullt och B ville absolut inte gå hem! Dom hade oxå varit i pulkabacken och åkt madrass. Väl hemma stannade hon ute och byggde en snögubbe och en snölykta medan jag lagade kycklinggratäng :-) 

Gode Gud låt det bli kallare nu så det kommer snö istället för regn. Med kallare menar jag typ 2-3 minusgrader. Det räcker utmärkt! Tack på förhand. 

Godnatt 

//E 

Snöstorm?

Idag hade jag tänkt att gå på ett Body Balance pass och imorgon tänkte jag handla på Willys, men eftersom dom hotar med snöstorm nu på eftermiddagen och hela natten fick jag lov att ändra mina planer. 

Så jag tog cykeln till Willys efter jag lämnat B i skolan imorse. Träningen fick jag ställa in. Jag har liksom ingen större lust att behöva pulsa bredvid cykeln imorgon ifall det blir så mycket snö som dom påstår. Bäst att ta det säkra före det osäkra! 

Skönt att ha det klart :-)

Idag ska Bella följa med Alva hem efter skolan så jag hämtar henne där kl 16. Några timmars egentid framför mig med andra ord.

//E

Besök

Vi hade besök på eftermiddagen. Av Bellas faster och de två tjejkusinerna. Dom grattade B i efterskott. Hon fick Lego Friends och en hästmålarbok :-) Sen lekte dom och härjade ett tag medan jag och Mallika pratade. 

Så det blev lite senare nattning än vanligt (men nu sover hon sött). 


Dagens middag: mest sallad och annat nyttigt men även lite makaroner, några köttbullar och brieost. 

Brieost kan jag ha till allt, som en slags universalkrydda kan man säga ;-) 

Nä, dax att masa mig upp och krypa ner i min säng och läsa lite bok! 

//E 

Glass

Jag tyckte jag förtjänade lite efterrätt 


//E

Julmys i köket

Jag älskar jul och adventstider! Den absolut bästa och mysigaste högtiden på året enligt mig :-) 





Mitt julmysiga kök. 

Min tanke från början var att ha två pepparkakshjärtan i fönstrena. Tyvärr tappade jag den det stod Jul på i golvet...den gick i bitar. Som tur var fanns det plats att skriva dit Jul under God på hjärta nummer ett :-) I det andra fönstret hängde jag istället upp en apelsin med kryddnejlikor i. Funkar det med :-) 

//E

Mys!!

Jag har lämnat Bella i skolan, dammsugit och torkat golven i badrummet och Bellas rum, ringt och grattat min pappa på födelsedagen och fixat frukost :-)


Nu ska jag ha mysfrukost framför TVn och några avsnitt av Wildfire :-)

//E

Varning för Glen

Well, jag har pratat med fru ordförande igen angående Glen.  (Känns som att jag kan skriva en bok om honom snart) . Jag berättade om senaste gången. Hon beklagade igen. 

Tydligen hade Glen fått en varning postad till sig i fredags. Men eftersom det är rekommenderat måste han hämta ut den. Så förmodligen hade han inte hunnit få den i fredags när senaste störningen var. Så jag hoppas innerligt att han skärper till sig nu efter att han fått den!! 

Det återstår att se till helgen om han bryr sig om varningen eller inte...

//E

Slut

Jag har sett de 11 avsnitten som finns på säsong 6 nu :( Åååå jag vill ju veta hur det går!!!! Jag saknar redan Jax, Tara, Gemma och alla andra galningar...dock skönt att dom äntligen gjorde slut på Clay.

Istället håller jag nu på att se klart på säsong 5 av Braking Bad. Oxå en jäkligt bra serie! 

Alwa följde med oss hem idag så nu kan jag se ett par avsnitt till :-) 

Häpp!

//E

Cozy Christmas



Jag köpte aromaoljan Cozy Christmas på Indiska. Den doftar helt rätt i juletider. 

Den kan jag rekommendera :-) 

//E

Kalendertider

Äntligen har Bella fått börja öppna sina kalendrar. Som hon har längtat :-) 


Denna är lätt den snyggaste kalendern i år :-)

//E

Kalas

Äntligen fick Bella ha sitt barnkalas! Som hon längtat!! Alla kom som hon hade bjudit så 9 stycken tjejer var dom :-) Och en av dom ville absolut ha sin pappa med sig under hela kalaset (vilken jag aldrig träffat förut) så det var nåt jag ej räknat med kan man säga ;-) 

Hursomhelst blev det ett lyckat kalas, bara en av dom fick ett par utbrott men det hör inte till ovanligheterna direkt. Anledningen till att Bella knappt vill leka med henne längre förövrigt. 


Dom fikade, lekte: Sätta hornet på enhörningen och fiskade i fiskdammen. Det är fortfarande lika roligt att dra upp ett par kalsonger ;-) Bella fick fina presenter oxå. Pet Shop figurer, en Schleich-häst, pyssel/målarbok, tuschpennor, pysselgrejer mm. 

Kalaset slutade 15.00 och då hade Bella och Alwa bestämt att dom skulle fortsätta leka hemma hos Alwa :-) Passade rätt bra faktiskt efter allt härj, lite ensamtid ;-) Jag åt en matlåda med fläskfilégryta, fikade och kollade på SoA. Nice! Bella hämtade jag hem 17:30. Hon var väldigt nöjd med dagen <3 

Nu sover hon sött och jag ska lägga mig och läsa en stund. 

//E

www.sweetkay.blogg.se -
- behöver du hjälp med bloggdesign? Tryck här


RSS 2.0